- 23 Aralık 2014
- 1.104
- 1.908
Son yazılana kadar okudum ama ortak arkadaş mevzusu ile ilgili bir şey dememiş hala, yani mantıklı gelmiyor ortak arkadaş 6 ay boyunca nasıl saklar böyle bir şeyi.Ben de bunu soracaktım ama konu sahibi saldırganca bulacağı için sormadım. Ortak tanıdıkların olduğu bir ilişkide adamın evli olduğunu öğrenememek ilginç. Adamın itiraf ettiğini de inandırıcı bulmuyorum şu an. (Evet biraz saldırgan olmuş olabilir bu yorum.)
Yani o zamanki sevgilisini simdiki karisiyla mi aldatmiszaten sevgiliyken aldatıp şuanki karısıyla evlenmiş. Hikaye ve sonuç aynı işte. konu sahıbınden sonrakı kurbana da yazık
Kendimi o adamin eşi yerine koydum ve sana diyeceğim tek şey git esine anlat hatta kanitla belgeli herseyi eline ver ki zina davası açabilsin kadının kadına yapacağı iyilik olsun başkada bisey demiyorum ozleyipte dönersem kısmını okumamış farzediyorum kendinizi bide o kadının yerine koyun. Adam cok iyi saydı boşayıp ne yaparsa yapardı bugün ona yapan yarin sana yapar başta dedigimi dikkate alMerhaba herkese 2 gün öncesine kadar 6 aylık bir ilişkim vardı. Seviyordum söylediği ve gördüğüm kadarıyla o da seviyordu. Beraber çok vakit geçirdik, eğlendik, mutluyduk baya. Klasik, yeni başlayan ilişkilerin cicim ayları işte.
2 gün önce bana karşı vicdan azabı çektiğini ve söylemek istediği bir şey olduğunu söyledi.
Evliymis 3 senedir.Beni çok seviyormus, eşiyle arası uzun süredir kötüymüş,ölene kadar benimle olmam istiyormuş falan filan.
Bitirdim tabiki. Numarasini engelledim başka numaralardan ulaştı.
Evin önünde bekliyor sabaha kadar.
Ben çok mutsuzum çok kalbim kırık. Eşi için de çok üzgünüm baktım facebookta kendine mutlu bir dünya kurmuş kocasını çok seviyor evlilikleri iyi gidiyor sanıyor.
Geri dönmeyi elbette düşünmüyorum. Evli adamla birlikte olmak metreslik. Ama zaman zaman korku kapliyor ya özleyip dönersem diye. Bana söylediği kadariyla karısı da evliliğin kötü gittiğinin farkindaymis o da artık üstüne düşmüyormus (facebook öyle demiyor )
Ben bir kadının mutsuz olmasına sebep olamam sizlerden ricam beni biraz toparlamaniz,tavsiye vermeniz, eğer yanlış bir şey yaparsam o kadının ne kadar uzulecegini bana anlatmaniz. İçim çok sıkılıyor çok.
Şerefsiz meğer evliymiş falan gibi dii mi? Bence de..Başlığa neden hala sevgilim yazdın abla tek orayı anlayamadım. Ben olsam eski sevgilim bile yazamazdım bu şerefsiz tür için.
Bana asik olduktan sonra hala eve gidbeiliyorsa benim.icin.sıkıntı yazmissiniz. Yani siz bir hukukcu olarak evli adamla beraber olursunuz oyle mi???Bu sitede 3şeyi sormayacaksın.
1- Sevgilim evli
2- çocuğu aldirmak istiyorum
3- evlenmeden önce birlikte oldum. Bu konularda farklı bakış açısına çok kapalı bir yer.Ben burda yazanlar gibi kadını düşündüğüm için falan ayrılmazdım. İnsanlar evlenebilir evliyken başkasına aşık olabilir bunlar imkansız şeyler değil. Bunu eşine açıklar boşanır gelir.
Benimde kocam bana gelse, ben başkasına aşık oldum dese ne kadar üzülürsem üzüleyim ona kızamazdım, bu dürüstçe bir davranış. Maddi anlamda bana güvence verdikten sonra gidebilir, sorun değil.
Fakat benimle birlikte olduktan sonra, özellikle iyice aşık olduğu anlar sonrasında hala eve gidebiliyorsa, bu benim için sıkıntı. Bu yüzden ona dönmezdim. Çünkü bence gerçekten aşık bir adam beni metres yerine koyamazdı.
O yüzden dönme. Daha önce aldatana değil o kıza dadanmiş bir kadın için de hakimliğini riske atma, bende hukuk mezunuyum neler çektim bitirince kadar bir ben bilirim bir Allah. Kimse için bunu bozmaya değmez. Yoluna devam et bence.
Ayrıca kadına söyle diyen bayanlara şaşırıyorum. Herkes sizin gibi gururlu değil ki. Siz ben bunu bilsek boşarız. Ama KK da hergün aldattı ama affettim kadın ayartmıştır diyen bin kadın var. Haber versek suç vermesek suç.
Bana asik olduktan sonra hala eve gidbeiliyorsa benim.icin.sıkıntı yazmissiniz. Yani siz bir hukukcu olarak evli adamla beraber olursunuz oyle mi???
Evli adam baskasina asik olabilir de verien sozler emekler oyle tek cizgide uzeri cizilemez.
Burda koni sahibi linc edilmedi kedisi yazmış beni kendime getirin bisiler diyin de vazgeçmeyeyim bu kararımdan diye. Herkes de yazdi.. ama ayyy asiik mi olmus minnosum ayrılma kizz deseydi siz bayilirdiniz.
O kadin icin ayrilmazdim dediginiz insanlar yıllardır bir yuva icindeydiler. Ama bunu anlamak icin azcik vicdan lazim...
Ortak arkadaş ?Son yazılana kadar okudum ama ortak arkadaş mevzusu ile ilgili bir şey dememiş hala, yani mantıklı gelmiyor ortak arkadaş 6 ay boyunca nasıl saklar böyle bir şeyi.
Talebiniz üzerine konunuz yorumlara kapatılmıştır.Konuyu nerden kapatiyoruz
Aldattığı için adam vicdan yapıp karısınada iyidir. Hep kötü davranmaz. Hele şimdi sevgilisi bıraktığı için dahada iyidir karısıda bırakmasın diye. Aldatan kırkayaktır ona yetişilmez. Çok beğendim yazdıklarınızı.Sevgilinizin (siz hala kendisinden sevgilim diye bahsettiğiniz için bende bu şekilde hitap etmeyi uygun gördüm) eşinin olayı öğrenip sizi iş ortamınızda rahatsız edeceği riskini göze alamıyorsunuz ama sevgilinizi özleyip ona geri dönüp,hayatınızı metresi olarak geçirmeyi göze alabiliyorsunuz öyle mi? Çünkü özlediğiniz takdirde diğer bir seçenekte sevgilinizin eşinden boşanıp ilişkinizi öğrenmesi olacaktır kaldı ki böyle bir durumda yine işiniz riske girecektir. Kusura bakmayın ama ben bunda hiç bir mantık bulamadım aşk insanın gözüne pembe gözlük takmasına sebep olur ama yaşadığımız bu devirde hele ki sizin gibi eğitim almış hayatın içinde bir kadının gözünü kör edebileceğine inanmak istemiyorum. 6 aylık bir ilişkide insan sevgilisinin hiç mi sosyal çevresine girmez, arkadaşlarıyla tanışmaz birlikte tatile çıkacak kadar yakın bir ilişki yaşamışsınız ( sakın yanlış anlaşılmasın sevgiliyle tatile çıkmak yanlıştır demiyorum) ama sevgilinizin kimle, nerede yaşadığını ailesini oturduğu evi hiç mi merak etmediniz tek yaşıyorum dediyse evini görmek istemediniz mi? Ailemle yaşıyorum dediyse ailesini tanımak istemediniz mi? Hadi hepsine kandınız diyelim sizi aylarca aptal yerine koyup kandırmış bir erkeğe karşı hissedeceğiniz tek duygunun kızgınlık ve pişmanlık olması gerekir yaşadıklarınızdan ders alın. Bu kadıncağazında kendi kendine bir hayal dünyasında yaşadığına inanmıyorum facebookta mutlu aile tablosu çiziyor diyorsunuz mutlu aile tablosu tek kişilik portreden oluşmaz sevgilinize bıçak zoruyla fotoğraf çektirmiyordur kendinizi kandırmayın bu insanlar evli birlikte aynı evin içinde bir hayatı ve yatağı paylaşıyorlar siz başlarında beklemiyordunuz herhalde.Hala seviyorum,özlüyorum,geri dönebilirim diye düşünüyorsunuz ama unutmayın ki başka bir kadının gözyaşları ve hayal kırıklıkları üzerine kurulmuş hiç bir aşk sağlam temelli değildir.
cogu arkadadin dedigi kendini onun yerine koy evlilik sevgili gibi bise degil cok farkli ... o adama da adam bile demek ayip olup yziklar olsun evliyken baskasiy kim gorusuyorsa gun yuzu gormesin. sevmiyorsan bosa sonra ne halt yiyorsan ye hem baskasinin gunahina girme. hemde esinin gunahina lutfen sizde moral falsn isteyip te kendinizi avutmayin boyld birunden kurtuldum diye kina yakin esine yapan sizede yapar oyleleri karimi sevmiyorum seni seviyorum der cocuk yapmayida ihmal etmezzz yalannnnMerhaba herkese 2 gün öncesine kadar 6 aylık bir ilişkim vardı. Seviyordum söylediği ve gördüğüm kadarıyla o da seviyordu. Beraber çok vakit geçirdik, eğlendik, mutluyduk baya. Klasik, yeni başlayan ilişkilerin cicim ayları işte.
2 gün önce bana karşı vicdan azabı çektiğini ve söylemek istediği bir şey olduğunu söyledi.
Evliymis 3 senedir.Beni çok seviyormus, eşiyle arası uzun süredir kötüymüş,ölene kadar benimle olmam istiyormuş falan filan.
Bitirdim tabiki. Numarasini engelledim başka numaralardan ulaştı.
Evin önünde bekliyor sabaha kadar.
Ben çok mutsuzum çok kalbim kırık. Eşi için de çok üzgünüm baktım facebookta kendine mutlu bir dünya kurmuş kocasını çok seviyor evlilikleri iyi gidiyor sanıyor.
Geri dönmeyi elbette düşünmüyorum. Evli adamla birlikte olmak metreslik. Ama zaman zaman korku kapliyor ya özleyip dönersem diye. Bana söylediği kadariyla karısı da evliliğin kötü gittiğinin farkindaymis o da artık üstüne düşmüyormus (facebook öyle demiyor )
Ben bir kadının mutsuz olmasına sebep olamam sizlerden ricam beni biraz toparlamaniz,tavsiye vermeniz, eğer yanlış bir şey yaparsam o kadının ne kadar uzulecegini bana anlatmaniz. İçim çok sıkılıyor çok.
Henüz asaletin tasdiklenmemişken özel hayatını gelip bir foruma yazmanla gidip hsk başkanına anlatman neredeyse aynı şeyÜniversite döneminde de birkaç kere aldatmış. Karısı yani o dönemki sevgilisi yakalamış diğer kızlara sıkıntı yaşatmış kizlarin çevrelerine sosyal medyadan mesaj filan atmış.
Ben stajyer hakimim. Asaletim tasdiklenmedi henüz böyle bir riski alamam.
Kadın kuyruk sallamazsa erkek gelmez kafasında bir kadınsa eğer( bilmiyorum nasıl biri) büyük sıkıntı olur bana
Mune konu kapanmamış sanırımTalebiniz üzerine konunuz yorumlara kapatılmıştır.