M I N E R V A
İzaha gerek yok, gördünüz yürüdüm çıktım. 🚶🏻♀️
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ağustos 2017
- 3.615
- 9.650
Bir hakim olacaksın madem, adaleti sağla. Yarın bir gün karşına belki böyle çiftler gelecek.Ben stajyer hakimim. Asaletim tasdiklenmedi henüz böyle bir riski alamam.
Sonradan farkettim bendeTeşekkürlerkonu sahibi değilim ama
Unlemli imanızı anlıyorum.ancak olayı olduğu gibi anlattım. Bir tarafa inansaydim ilişkim hala devam ediyor olurdu değil mi ?
Çok teşekkür ederim güzel mesajınız için
Kendilerini kadının yerine koyuyorlar ve potansiyeli metres olarak beni görüyorlar onun öfkesi sanırım :)
İdda ettiğiniz hiçbir şeyi söylemedim.
Tekrar mi okusaniz?
İnanmak zorunda değilsiniz. Burada kimseye karşı bir sorumlulugum yok. Devam etmek istesem ederdim öyle değil mi ?
Bunu sert bir tepki olarak algılama ama kaç tane, "her şey çok güzeldi, yapacağına asla ihtimal vermezdim," cümlesi okuduğumuzu bir bilseniz. Adam hasta. Hobisi bu, Aldatmak.Ayrıca ortada aldatma varsa iyi giden evlilik yoktur.
Ben sizin kadar sağlam iradeli, güçlü karakterli değilim demekkiBaşlığa neden hala sevgilim yazdın abla tek orayı anlayamadım. Ben olsam eski sevgilim bile yazamazdım bu şerefsiz tür için.
Kadını aşağılamamış ki, olanı söylemiş. Mutluluk da gerçek değil, adamın yansıttığı bir yanılsamadır.Belkide gerçekten mutlular size yalan söylüyor olamazmı
Bide kadını aşağılamışsınız “kendini mutlu sanıyor ” diye
Böyle bir şeyi asla söylemedim. Kendi kurduğu dünyasında mutlu dedim. Lütfen söylemedigim seyleri soylemisim gibi yazmayin. Öyle demek istesem öyle yazardım değil mi ?Hayır konu sahibi kadının mutlu numarası yaptığını, dışarıya oynadığını, kötü evliliğini iyi göstermeye çalıştığını söylüyor. Kadının aldatıldığından haberdar olduğunu, buna rağmen evliliğini sürdürdüğünü ima ediyor. Biz de buna karşı çıkıyoruz. Haberi yoktur, kadın mutludur, sevgilin mükemmel kocalık yapıyordur diyoruz.
Böyle bir şeyi asla söylemedim. Kendi kurduğu dünyasında mutlu dedim. Lütfen söylemedigim seyleri soylemisim gibi yazmayin. Öyle demek istesem öyle yazardım değil mi ?
Yani şunu söyleyince elinize ne geçti? Benimle bir erkek oynadı öyle mi ?Evliliği kötüyse boşansaydı aylarca seninle oynayıp başka kadının koynunda yattı çok acı t
Hanimefendi şu an ispatlamaya çalıştığınız ne ? Sosyal medyada kendisine bir dünya kurmuş. Pembe bir dünya. Kocasının çok dürüst, sevgi dolu , adam gibi adam olduğu bir dünya.Kendi kurduğu dünya değil o işte, sizin sevgiliniz olan kocasıyla birlikte kurduğu dünya. Sizin yansıttığınız şey kendinden nefret eden kocasıyla mutlu bir evliliği varmış gibi davrandığı. Biz de diyoruz ki yok öyle bir dünya arkadaşım, mutludur o kadın. Sevgiliniz olan kocası onu mutlu ediyordur. Tıpkı sizi ettiği gibi.
Hayır ömrümüzde aldatan adam görmesek, aldatmanın girdiği evliliklere şahit olmasak inanabiliriz söylediklerinize. Yapmayın, insanları aptal yerine koymayın.
Hanimefendi şu an ispatlamaya çalıştığınız ne ? Sosyal medyada kendisine bir dünya kurmuş. Pembe bir dünya. Kocasının çok dürüst, sevgi dolu , adam gibi adam olduğu bir dünya.
Bu dünya gerçek mi ? Gördüğünüz üzere değil.
Üzücü mu ? Evet üzücü.
Ben kandirildim mi ? Evet
Kadın kandırıldı mi ? Evet .
Soylediklerimden hangisi yanlış da başkasını idda ediyorsunuz.
Paylaşılan fotoğrafların hepsinin altında kocasının ve kendisinin aşkının ne kadar büyük olduğu kocasının nasıl adam gibi adam olduğu yazıyor.
Kurulmuş bir dünya ve sahte ve ne yazık ki haberi yok. Benim de birkaç aydır kendi kendime sevildigimi sandığım dünya gibi ? Kaçırdığım bir yer varsa lutfen aciklayin
Hanımefendi evet oynadı ifadem şuan okudum hoş olmamış ama neden kızgınsınız. Bu sözüm yanlış anlaşılmış kusura bakmayın ama kızgınsınız. Bu şekilde yardımcı olamayızYani şunu söyleyince elinize ne geçti? Benimle bir erkek oynadı öyle mi ?
Baya aşağılık bir insanmisim ben.
Üzülmeli miyim ? Onun o yüce ve şanlı soyadına karısı sahip diye kadını mi kiskanmaliyim?
Üzgünüm diyen insana seninle oynamış, karısıyla yatmış denilmez. Bu ayıptır, doğru bir davranış değildir.
Burada sanal olabiliriz ama ekranların arkasında gerçeğiz, gerçek karakterlerimiz var.