- 1 Mart 2016
- 1.619
- 4.708
- 133
- Konu Sahibi dreamtheater34
-
- #1.001
Bir çok kişi aynı şeyi düşününce doğru o oluyor demek ki.
Sizi yorumlarınızdan biliyorum kimsenin peşine takılacak biri değilsiniz, kaldı ki bu konuda bir çok yorumunuzu beğendim.
Jeanne darc_ ın üstüme çok gidildiğini düşünüyorum.
Sizin az önceki mesajınızı da okudum, soyutlamak zaten mümkün değil gözümüz üstünde olsun diyorum nesi anlaşılmıyor bunun. Benim çocuğumun da dayıları amcaları var. Hepsine aynı derecede güvenemiyorum bu suç mu?
Konuyu okudum diyorum hala itham da bulunuyorsunuz. Kimin peşine takılıcam, tanımıyorum o kişiyi. Sizin gibi düşünmek zorunda değilim anlayabiliyormusunuz bunu.hanımefendi konuyu tam olarak okumadan nedir ne değildir bilmeden birileri birilerinin peşinden gidiyor diyemezsiniz
siz birilerinin peşine takılmak amacıyla burada olabilirsiniz ama bu konu hassas bir konu ve bir çok kişi de layıkıyla bunu tartıştı cevap yazmazsanız cevap almazsınız tartışmak polemik değildir
Dediğin gibi yapan üyeler var evet ama o üyelerin peşinden gidenler de var , gerçekten olmadığını düşünüyormusun.Yazdıklarımdan çıkardığım şey ilk.cümlen olmamalı ki hayat boyu karşı çıktığım şeydir bu, birşeyin doğruluğu ona inanan insan sayısıyla ölçülmez, benim demek istediğim şuydu, hani.demişsin ya bu forumda biri eleştiriliyosa diğerleri peşinden gidiyor diye, bu koyun gibi peşinden gitme olayı değil aynı şeyi düşünme, yani birileri sırf birilerinin peşinden gitmiş olmak için değil kendileri de öyle düşündükleri için o yorumları yaptılar
Zaten üyelere bakarsan cevval üyeler öyle birilerinin yancısı olacak tipler değil
Siz hangi hakla sıfatla böyle aşağılayıcı yorum yapıyorsunuz? Gel de anlat ne demek, siz akıllısınız sizin gibi düşünmeyen cahil değil mi sizin bakış açınızla.dön en başından anlat şimdi anlatabilirsenAdAm_OLaCaK_KIZ
Bir çok kişi aynı şeyi düşününce doğru o oluyor demek ki.
Sizi yorumlarınızdan biliyorum kimsenin peşine takılacak biri değilsiniz, kaldı ki bu konuda bir çok yorumunuzu beğendim.
Jeanne darc_ ın üstüme çok gidildiğini düşünüyorum.
Sizin az önceki mesajınızı da okudum, soyutlamak zaten mümkün değil gözümüz üstünde olsun diyorum nesi anlaşılmıyor bunun. Benim çocuğumun da dayıları amcaları var. Hepsine aynı derecede güvenemiyorum bu suç mu?
Dediğin gibi yapan üyeler var evet ama o üyelerin peşinden gidenler de var , gerçekten olmadığını düşünüyormusun.
Hah dediğim bu ,o üye de bunu dedi aslında, kışkırtıcı yorumlar oldu ondan sonra iş hakarete döndü, bu da asla hoş değil.Şekerim bu arada senin dediğin anlaşılıyor orda sıkıntı yok elbette dayı amca diyede körü körüne güvenmezsin çocuğun olana kadar da sonrasında da bu insanları tanıyosun tepkilerini çocuğa davranışını az çok görüyosun
Ne alakası var bu konuda office hariç nispeten yakından tanıdığım kimse yok kimsenin peşine takılmışlığımda yok reelde yok ki sanalda olsun demek ki biçok kişi aynı şeyi düşünmüş, sen düşünmemissin, bu kadar
Aynen karsilikli oldu bazi kelimeler
ben farkinda ve bilincindeyim
Etkiye tepki
Ve kendilerinin yasamadigi bir pisikolojide yazdim.
Beni anlamiyorlar anlarim hak veririm ama saygida duymuyorlar ben bunu anlamam ve sadece buna karsilik verdim
Evet ben genelledim zaten, kk da bu durum oluyor diye. Bu konuya özel demedim.Düşünüyorum,o sebeple bu konuda diyerek özellestirdim bu konuda olmadı, bence, ama bicok konuda arkadaşım muck seviyorum Ayy aynı fikirdeyiz cıvıklıģı oldu
Hah dediğim bu ,o üye de bunu dedi aslında, kışkırtıcı yorumlar oldu ondan sonra iş hakarete döndü, bu da asla hoş değil.
Siz hangi hakla sıfatla böyle aşağılayıcı yorum yapıyorsunuz? Gel de anlat ne demek, siz akıllısınız sizin gibi düşünmeyen cahil değil mi sizin bakış açınızla.
Çocukken o arkadaş gibi tacize uğrayan çok olmuş maalesef, bi çoğu bunu aşmış ama söz konusu arkadaş aşamamış, o yüzden bu kadar içselleştirdi, celallendi. Yaşadığı şeyi çok şükür ben yaşamadım yaşasam bende üstümden atamazdım.Hah işte ayrıldığımız nokta o bence de şöyle oldu, o kışkırttı cevabını aldı
Ha tmm oda dedi ben hakliyim sen haklisin ben kiskirtim sen sadece cok iyi niyetle yazdinHah işte ayrıldığımız nokta o bence de şöyle oldu, o kışkırttı cevabını aldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?