• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmalı mıyım her evde mi oluyor?

Niye her evlilik böyle olsun ben sizden siz benden farklı kadınsiniz öyle olsa tuttuğumuz la evlenirdik . Hayir eşinizin tavrida normal falan değil.Bosanip boşanmamayi bilmem .Ben gezmeyi severim eşimde sever .Hatta bazen o benden çok hadi sıkıldım yürü hicbirsey yapmasak yürüyeceğiz der
Bende şu an tek başıma çıkıp yürüsem mi diye düşünüyorum

benim gördüğüm genelde kadınlar daha fazla gezmek çıkmak istiyor
erkekler pek o kadar değil

bir de nişanlıykn sevgiliyken aynı evde yaşamıyordunuz muhtemelen
ne yapsın görüşmek için mecbur bi yere gitmeniz gerekiyordu

genelde erkekler evlenip aynı eve girdikten sonra öyle hadi çıkalım demiyor
ama outdoor seven kamp piknik mangal açıkhava vs seven ya da gurme olup mekan keşfetmeyi seven erkekler hariç

kenid adıma ben gidip x bir mekanda neden çay kahve içeyim kocamla sevgilimle (aynı evdeysek, oradan çıkıp çay kahve içmeye gitmek) bunu anlamıyorum. özel bir yerse bir müzeye bir konsere ya da lazım olan bir şeyi almaya gittiysem ya da yemek ymeğe çıktıysam hadi neyse yoksa evden özellikle çay kahve içmeye çıkmak benim için aşırı saçma bir olay...

İşte olmazki sen onsuz çık yok kadın arkadaşlarla çık.İyide bağlılık sevgi özen ister paylaşım ister ortak zevkler ister.Tamam arkadaşlarla da çıkarız gezeriz yalnizda gideriz .Fakat eşinle bu şekilde de paylaşım olmalı iki kişilik yalnız takılmak da sürekli olmamalı

benim gördüğüm genelde kadınlar daha fazla gezmek çıkmak istiyor
erkekler pek o kadar değil

bir de nişanlıykn sevgiliyken aynı evde yaşamıyordunuz muhtemelen
ne yapsın görüşmek için mecbur bi yere gitmeniz gerekiyordu

genelde erkekler evlenip aynı eve girdikten sonra öyle hadi çıkalım demiyor
ama outdoor seven kamp piknik mangal açıkhava vs seven ya da gurme olup mekan keşfetmeyi seven erkekler hariç

kenid adıma ben gidip x bir mekanda neden çay kahve içeyim kocamla sevgilimle (aynı evdeysek, oradan çıkıp çay kahve içmeye gitmek) bunu anlamıyorum. özel bir yerse bir müzeye bir konsere ya da lazım olan bir şeyi almaya gittiysem ya da yemek ymeğe çıktıysam hadi neyse yoksa evden özellikle çay kahve içmeye çıkmak benim için aşırı saçma bir olay...
Ailem yok arkadaşlarım yok komşum yok hiç bir şeyim yok burda çalışmıyorum akşama kadar aynı evin içinde yemek yap temizlik yap yemek yap temizlik yap kocanın gönlü hoş olsun diye uğraş insan o çayı bazen kapının önünde ki bank dahi olsa dışarda insan içinde içmek istiyor

Yoksa bağ zayıflar illaki eş olmak adı üzerinde birbirine gezmek konusunda bile zaman ayırmak keyif almak bakın zorlamak demiyorum fakat sürekli kendin gez sürekli arkadaşlarınla gez birbirinizi dahil etmeyin.Bu doğru önerme değil bu zamanla o bağı birlik duygusunu zedeliyor

Eşimin yada benim diye adlandırdığımız bir para yok hayır her evlilik böyle değil.
Dışarı çıkmayı sevmeyen taraf benim ve eşim de ilk zamanlar bu konuda ısrar etse de durumu değiştiremedi şuan evde yapabileceğimiz bir çok aktivite edindik. Birde bebeğimiz oldu şimdi en minik fırsatta dışarı koşuyoruz o ayrı 🤣

İşte anlam veremedim dış görünüş olsa benden utanıyor olsa ben ayda bir dip boyasına kuaföre giderim 50 kiloyum dolgu zamanım geldiğinde dolgumu yaptırırım gayet bakımlı biriyim aksine kendisi bakımsız yani maddi açıdan da değil anlayamadım bana gelince dışarı çıkası kaçıyor
Siz çıkalım deyince kız kardeşini çağırmış. Ailesi olabilir mi sebep?

Ailem yok arkadaşlarım yok komşum yok hiç bir şeyim yok burda çalışmıyorum akşama kadar aynı evin içinde yemek yap temizlik yap yemek yap temizlik yap kocanın gönlü hoş olsun diye uğraş insan o çayı bazen kapının önünde ki bank dahi olsa dışarda insan içinde içmek istiyor
olsun
yanlış anlamayın ama hayat koca gönlünü hoş tutmaya çalışmakla geçmez, kendi arkadaşınız, işiniz değilse de bir uğraşınız filan olsun. sadece dışarı çıkma çıkmama meselesi de değil. bakın yarın bebeğiniz olur akşama kadar evde bebekle çıldırırsınız bu sefer, genelde bu hikaye böyle devam ediyor çünkü...

benim de erkek arkadaşım aksine evde sıkılan model, kendi işi de sürekli gezmeli bir iş zaten. evde de oturamaz. sakin duramayan bir kişi zaten.
mesela ben de evden çalışıyorum evde işim çok oluyor
gündüz mesela 3-4 saat evde kaldıysa o diyor ben bi çıkayım o çıkar dolanır gelir :D zaten evde birlikteysek illa dışarıya da birlikte çıkalım diye düşünmüyorum ben. işim var çünkü. bi de diyorum ya ben akşama kadar evde çay kahve yapıyorum zaten neden gidip bir yerde oturup (ki etrafımdaki yerler self-servis tıkış tıkış öğrenci mekanları) en kötü 80 100er lira vermek gerekiyor ben bunu çözemiyorum. param yok mu var ama gereksiz harcama yapmaktan hoşlanmıyorum. ama yürüyüş yaparım. evde oturuyorum zaten. ben çıkıyorsam yürümek hareket etmek veya bir yer görmek en kötü bir işimi halletmek istiyorum mesela.

ha ama hava güzelse plan yaparız. çayı kahveyi alırız yakın yerde dağ tepe yürürüz. sevgilim herşeyden sıkıldığı için 40 dakikada sıkılır zaten :D çayı kahveyi içer döneriz. bizim asgari müşterekte buluşma şeklimiz bu. mesela evden çıkıp trafikte x mekana çıkıp çay içelim dese ben asla gitmem. (bizim bulunduğumuz yerde trafik yok). ha parkta oturup içelim derse ona giderim :D

Yani evlendikten sonra bir kafede çay kahve içmedik biz. Ama bu tamamen kişisel tercih. Yemeğe gideriz orman gezeriz deniz havası çok severiz. Ama kafede oturmak bizi çok sıkıyor. Bence eşiniz bunu yapmak istemediği için bahane buluyor. Ne bileyim konser tiyatro bişey sevmez mi? Deniz kenarında bi termos çay kahve içmez misiniz ? Hani sanki sizin istekleriniz onun kişisel isteklerine uymuyor gibi daha çok. Kafede oturup ne yapacağız bari ablanlar gelsin sohbet döner diye düşünüyor olabilir. Şahsen eşimle baş başa kafede otursam sıkılırım

Siz olmadan çıkıyor mu dışarı arkadaşlarıyla falan? Evlendikten sonra dışarı çıkma dinamikleri nişanlı da sevgiliyken olduğu gibi olmuyor tabii. Kafede oturmaktansa kahvemizi alır arabayla turlar sohbet ederiz eşimle, yazın parka bahçeye pikniğe atarız kendimizi, kışın mecburiyetten arada bi avm gezeriz bu kadar.

Ama sizin eşinizin yaptığı normal değil. Sizle gezmeyecek de kimle gezecek? Daha öncede çıkmak istediğinizde birilerini dahil etmek istedi mi? Ya da hep aileyi mi dahil ediyor eğer öyleyse bence ailesinde sıkıntı var.

Evde kaldığınızda iletişiminiz nasıl? Sizinle yalnız sıkılacağını mı düşünüyor acaba? Kardeşini çağırması bunu düşündürdü bana. Artık sevgilisi değilsiniz aynı evi paylaşıyorsunuz, sürekli elinin altındasınız bir nevi. Bu yüzden de sizinle yalnız dışarıya çıkmayı gereksiz ve sıkıcı buluyor olabilir. Evde kalıp yayılıp, oyun oynamak daha konforlu geliyordur. Açık açık konuşun. Yaşadığınız şehirde yalnız olduğunuzdan, rahatlamak için arada dışarı çıkma ihtiyacınız olduğundan vs bahsedin. Baktınız tınlamıyor siz de tınlamayın. Tek başınıza çıkın. Bir iki derken ayak uydurur size.

her evde böyle olur mu? insanlar evlenip de esiyle rahatca plan yapmanın hayalini kuruyorlar. para para da her sey para mi? istanbuldaysaniz deniz gören sosyal tesislerde cok lezzetli tatlilar 40 tl. ona gidin. ya da önümüz bahar, mangalsiz piknik yapın, evden atıştırmalıklar yapip sahile falan gidin, yürüyün. bunlardan hangisi para?
evde nasilsiniz? iletisiminiz var mi gelip tv mi izliyor?

İşte anlam veremedim dış görünüş olsa benden utanıyor olsa ben ayda bir dip boyasına kuaföre giderim 50 kiloyum dolgu zamanım geldiğinde dolgumu yaptırırım gayet bakımlı biriyim aksine kendisi bakımsız yani maddi açıdan da değil anlayamadım bana gelince dışarı çıkası kaçıyor
Dışarı çıkınca mekana oturunca telefonu alıp resim video çekip sosyal medyaya atanlardan misiniz. Sohbet muhabbet yok sadece gösteriş için yapıyor bazıları çünkü. Adam sıkılıyor olabilir

Merhabalar kızlar.Ben yeni evliyim fakat bir sorunumuz var ki şimdi anlatacağım şeylerden dolayı artık benimle dışarı çıkmak istemediğini düşünmeye başladım.Evlendiğimiz günden beri sadece 2 kere felan benim yalvarmalarımla baş başa dışarı çıkıp bir şeyler yaptık.Eşim resmen benimle dışarı çıkmak istemiyor.Dün dışarı çıkalım mı dedim başta tamam dedi sonra kız kardeşini aradı onlar da gelsin dedi tamam dedim ve onlar gelmediği için bizde çıkmadık.Bahanesi de hazır param yok.Bende var diyorum yine de istemiyor.Bende artık ısrar etmeyi bıraktım ve muhattap olmuyorum.Tamam İstanbul gibi bir yerde para harcanmadan neredeyse dışarı çıkılmıyor ama bir çay bir kahve içemeyecek kadar da değil.Ben konuşmuyorum bu olaydan dolayı o da benimle konuşmuyor.Çok sıkıldım ve soğudum gerçekten bu evlilikten.Ailem boşanmamı istemez ve bunu bir sebep olarak dahi görmezler.Ama ben aşırı bunaldım yani bu bir süreç mi eşim mi sorunlu anlayamadım.
Evlenmeden önce de böyle miydi ? Cimrilikten mi yapıyor ?

Dışarı çıkınca mekana oturunca telefonu alıp resim video çekip sosyal medyaya atanlardan misiniz. Sohbet muhabbet yok sadece gösteriş için yapıyor bazıları çünkü. Adam sıkılıyor olabilir
Düğünümü dahi paylaşmadım normal profil fotoğrafı koydum sadece

kocam dışarı çıkınca boğulacak gibi hissediyormuş hiç zevk almıyormuş . Ama her haftasonu mutlaka çıkarız avm gezmez market gezmez bizimki doğa adamı nerde dağ taş var mangalı kapar gideriz nerde göl var oltamızı alır gideriz insansız hava alanı ararız 🤣🤣
Avm market ihtiyaçlar ıcın çıkılır oda ayrı mesele .

Her evlilik böyle değildir kendınız çıkın gezin otursun oda evde

kocam dışarı çıkınca boğulacak gibi hissediyormuş hiç zevk almıyormuş . Ama her haftasonu mutlaka çıkarız avm gezmez market gezmez bizimki doğa adamı nerde dağ taş var mangalı kapar gideriz nerde göl var oltamızı alır gideriz insansız hava alanı ararız 🤣🤣
Avm market ihtiyaçlar ıcın çıkılır oda ayrı mesele .

Her evlilik böyle değildir kendınız çıkın gezin otursun oda evde

Benimki de evde boğuluyor.Tam bir gezenti.Ben de evi seviyorum.Keşke tek başına gidip gezseydi.Beni de peşinden sürüklüyor.Bildiğin çanta gibi gezdiriyor beni yanında.Arıyor hazırlan in aşağıya.Yok deme lüksüm yok.İlk başlarda çok garibime gidiyordu şimdi vücudum alıştı tempoya ama çok yorucu

Back