- 2 Aralık 2013
- 2.460
- 2.493
- 448
- Konu Sahibi dreamtheater34
Haklı çıktın
Ama en beter etkisi tansiyonumu çok yükseltti
valla mi?
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
![KK66 ;) ;)](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklı çıktın
Ama en beter etkisi tansiyonumu çok yükseltti
valla mi?evet baş ağrısı yapıp tansıyon cıkardıgını da duymuştum.. kullanmayı kestin mi :) ben bıraktım valla ne oyle bacı gardaş
![]()
Ne ki o ?18.günde bıraktım anksiyete bitsin diye tansiyondan mı ölecem
Ne ki o ?
18.günde bıraktım anksiyete bitsin diye tansiyondan mı ölecem
boşver en güzelini yaptın .yahu 4 tane farklı zmanlarda anskiyete ilacı ıctım 1 hafta gecmedı bıraktım .bı adam akıllı ilaç yapmadılar ya tansıyon cıkarır ya kusturur ya da isteksizlik yapar...artılarından cok eksılerı var.bi de suan hayat kalıtende düşme yoksa bosver anacım ...
Doktor dedi ki 3 5 ayda etkisini gösterir yan etkiler biter e tamam da ben 3 ay 5 ay yüksek tansiyonla mı gezcem babam tansiyondan vefat etmisken hem de, kafa zonk zonk is güç yapamıyorum seks yok rahatlatacak hiçbi şey yok
gerızekalı kendısı 3 5 ay kullansın bakalım ...2 hafta dese anlıcam 3 5 ay nedır ya... sarı kantaron iyidir. :) neyse konuyu katlettik iyice :)
Karatayı bozdum anksiyete arttı, tekrar başlayıp dediğin gibi bitkilerden derman bulmaya çalışıcam ve elbette terapi akapunktur vs
Coco o psikolojiyi degil tacize ugrayan cocugun pisikolojini iyi biliyor.Peki gelecekte bunun cocugunu nasil etkileyecegini biliyor musun coco? Bak ben sana anlatayim, babasina bile guvenmeyecek, kendisiyle arkadas olmak isteyen herkese 'potansiyel sapik" gozuyle bakacak.. hayati boyunca yalniz kalacak, mutsuzlugun dibini gorecek coco.. yalnis anlama ama senin mutlu olman "ben sizofrenim ama olsun ya mutluyum ben " demek gibi.. eger gittigin uzmanlar seni degistiremediyse lutfen baskasina gorun kendi iyiligini gectim cocuklarin icin..
Sizi okadar iyi anliyorum kigöründüm :) ama hayatımı cok da etkılemıyor dıye umursamadım...oyel uykualrımı kaçıracak kdr degıl ama bu sekılde daha ıcım rahat..guvenmeyerek yani...
Ben de çocukken tacize uğradım. Ne kadar kötü bişey olduğunu biliyorum. Yapanlar da keşke en ağır cezaları alsa (bu çok ayrı bir konu kanayan bir yara, lütfen bununla ilgili de uzun uzun destanlar yazmayın).Coco o psikolojiyi degil tacize ugrayan cocugun pisikolojini iyi biliyor.
Oyuzden kendi yasadigini cocugu yasamasin istiyor.
Hangi psikoloji tacize ugramis bir cocugun psikolojisinden daha kotu olailir ben bilmiyorum.
Coco o psikolojiyi degil tacize ugrayan cocugun pisikolojini iyi biliyor.
Oyuzden kendi yasadigini cocugu yasamasin istiyor.
Hangi psikoloji tacize ugramis bir cocugun psikolojisinden daha kotu olailir ben bilmiyorum.
Kendini bitirmis dediginiz üye olarak kimseyle bir alip veremedigim yok.
Buraya yazdigim cok travmatik bir olay aslinda
Empati kurmaya calismadan sen hastasin ya bu uyenin ciddi sorunlari var diye karsinizdakinin durumunu hic goz onunde bulundurmamaniz zaten sizi benim gozumde bitiriyor
Ben bu kadar acimasiz olmazdim
Atiyorum kopek tarafindan isirilan biri kopekleri gorunce daha hassas olur
Ve ona karsi bir korku gelistirir ki
Buda insani biseydir hastalik degil
Kaldiki benim yasadigim kolay atlatilacak bisey degil
Boyle bir durumu hayatta en cok deger verdiginizin basina gelmesini hayatta istemezsiniz
Bu konuda hasaslasirsiniz
Bu kisisel bir hastalik degil
Toplumsal bir hastalik
Ve ender gordugumuz duydugumuz bisey de olmadigi icin
Benim kusura bakmayin cocuguma dikkat edicem
Son olarak benim kizim
Cok disa donuk cok sosyal civil civil bir kiz yabancilar karsi mesafeli olsada ailede en cok dayisina ve babasina duskun
Disardan ogretmeni cok iyi egetim aldigini terbiye edildigini cok duzgun bir cocuk oldugunu soyluyor
Yani onyargilarinizi yikin
Cocugunuza dikkat ettik diye onu kafese koymuyoruz
Sadece kimseye guvenmiyoruz ve bir gozumuz hep ustunde bu kadar
Bu beni zorluyor onun icin hic bir sorun yok MUTLU BIR COCUK
Ve ben HEP BOYLE KALMASINI ISTIYORUM onun disinda
istediginiz yaftayi yapistirabilirsiniz
Bizim toplumumuzda anca basina gelicek ondan sonra buyuk konusmusum hakliymissin denilecek baska yolu yok
Allah hepinizin hepimizin cocuklarini korusun.
( BEN Saglam kaziga baglyip allaha emenet etmeye devam edicem.)
Kimse bu durumun normal oldugunu dusunmuyor zatenya şimdi ben bunun normal bi düşünce olmadıgını yazdım yani mantık olarak düşününce ,boyle de yasanmaz.kaldı ki ben bu gardımı herkese karşı aldım.ama eşimin babamın hiç bişeyını gormeden boyle bı mekanızma kurdum kendıme..yani o tacız olayından sonra 5 yaşında çekingen bı cocukken napabılırdm aıleme de soylememıstım o zmanlar psikolojık destek alsaydım boyle bir psikolojım olmazdı.zaten anksiyetem de bu yuzden yıllardır bende...ama sımdı gel gör ki ıkı kızım var ve benım aşılamayan bir travma'm var..ama böyle bir dunyada ben nasıl bir guvenlı ortam yaratıp iki bebeğimi koruyabılırım.halıyle hastalıklı olan o ruh halım nuksedıyor ve ben dıyorum kı hmmmm coco aslında bu kaygı ıyı bsy cunku sen kaygılı oldukca guvenlı ortam olusturacak her seyı yapıyosun..
ama şizofrenık olarak benım hayatımı etkılemıyor ..ılışkılerımı etkılemıyor.sadece ben ıcımde boyle bır korunaklı dunya oluşturmaya calısıyorum...sureklı tetıkteyım...yanı oyle aclıktan gebersem cocugumu komsuya bırakıp ekmek almaya gıtmem..kı bu evhamımı destekleyecek bı ton ornek mevcutken...... ama kımseye bunu yansıtmıyorum ortalığı kırıp gecırıp konu sahıbesının yengesı gıbı yapmıyorum..bılakıs eşime soylerım bebeklerı sen yıka..kı bu aralar belim cok rahatsız.eşime dair gram şüphem yok Allah da şaşırtmasın.... kı ben bu tacız olayını yıllarca kımseye demedım ılk eşime dedım..kaldı ki bi de psıkologa gıdecektım de dıyecektım..bunlar benım ıcın cok zor seylerdı.o yuzden şuan nasıl böyle hıddesersın tüüü kaka demeleeriii bi işe yaramıyo.. :)
Burdaki tum arkadaslar icin soyluyorum normal degil ama ortam normal degil umarim degisir ve biz boyle seylerin tartismasini yapmaktan vazgecerizKimse bu durumun normal oldugunu dusunmuyor zaten
Ama normal olmayan durumlarda normal olmayan onlemler almak gerekmezmi
Yani biliyoruz boyle bisey var sanki yokmus gibi yasayamam ben
Olanustu hal durumunu bilirsiniz
Ben bu ulkede bazi seyler kadin erkek iliskisi ozelikle kadinin konumu degismedigi surece dikkat edicem
Bu benim hakkim diye dusunuyorum
Ve saygi bekliyorum
Amincok guzel soyledın ne varsa benım dıyecegımı tamamladın zaten.allah kımseye yasatmasın ama tacıze yasayan ınsanın psikolojısını bılmeden konusmak cok komık !