• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sapık mıyız biz?!!?? Bu nasıl zihniyettir!!

Bir çok kişi aynı şeyi düşününce doğru o oluyor demek ki.
Sizi yorumlarınızdan biliyorum kimsenin peşine takılacak biri değilsiniz, kaldı ki bu konuda bir çok yorumunuzu beğendim.

Jeanne darc_ Jeanne darc_ ın üstüme çok gidildiğini düşünüyorum.

Sizin az önceki mesajınızı da okudum, soyutlamak zaten mümkün değil gözümüz üstünde olsun diyorum nesi anlaşılmıyor bunun. Benim çocuğumun da dayıları amcaları var. Hepsine aynı derecede güvenemiyorum bu suç mu?

dön en başından anlat şimdi anlatabilirsen AdAm_OLaCaK_KIZ AdAm_OLaCaK_KIZ

hanımefendi konuyu tam olarak okumadan nedir ne değildir bilmeden birileri birilerinin peşinden gidiyor diyemezsiniz
siz birilerinin peşine takılmak amacıyla burada olabilirsiniz ama bu konu hassas bir konu ve bir çok kişi de layıkıyla bunu tartıştı cevap yazmazsanız cevap almazsınız tartışmak polemik değildir
Konuyu okudum diyorum hala itham da bulunuyorsunuz. Kimin peşine takılıcam, tanımıyorum o kişiyi. Sizin gibi düşünmek zorunda değilim anlayabiliyormusunuz bunu.

Yazdıklarımdan çıkardığım şey ilk.cümlen olmamalı ki hayat boyu karşı çıktığım şeydir bu, birşeyin doğruluğu ona inanan insan sayısıyla ölçülmez, benim demek istediğim şuydu, hani.demişsin ya bu forumda biri eleştiriliyosa diğerleri peşinden gidiyor diye, bu koyun gibi peşinden gitme olayı değil aynı şeyi düşünme, yani birileri sırf birilerinin peşinden gitmiş olmak için değil kendileri de öyle düşündükleri için o yorumları yaptılar

Zaten üyelere bakarsan cevval üyeler öyle birilerinin yancısı olacak tipler değil
Dediğin gibi yapan üyeler var evet ama o üyelerin peşinden gidenler de var , gerçekten olmadığını düşünüyormusun.

dön en başından anlat şimdi anlatabilirsen AdAm_OLaCaK_KIZ AdAm_OLaCaK_KIZ
Siz hangi hakla sıfatla böyle aşağılayıcı yorum yapıyorsunuz? Gel de anlat ne demek, siz akıllısınız sizin gibi düşünmeyen cahil değil mi sizin bakış açınızla.

Bir çok kişi aynı şeyi düşününce doğru o oluyor demek ki.
Sizi yorumlarınızdan biliyorum kimsenin peşine takılacak biri değilsiniz, kaldı ki bu konuda bir çok yorumunuzu beğendim.

Jeanne darc_ Jeanne darc_ ın üstüme çok gidildiğini düşünüyorum.

Sizin az önceki mesajınızı da okudum, soyutlamak zaten mümkün değil gözümüz üstünde olsun diyorum nesi anlaşılmıyor bunun. Benim çocuğumun da dayıları amcaları var. Hepsine aynı derecede güvenemiyorum bu suç mu?

Şekerim bu arada senin dediğin anlaşılıyor orda sıkıntı yok elbette dayı amca diyede körü körüne güvenmezsin çocuğun olana kadar da sonrasında da bu insanları tanıyosun tepkilerini çocuğa davranışını az çok görüyosun

Dediğin gibi yapan üyeler var evet ama o üyelerin peşinden gidenler de var , gerçekten olmadığını düşünüyormusun.

Düşünüyorum,o sebeple bu konuda diyerek özellestirdim bu konuda olmadı, bence, ama bicok konuda arkadaşım muck seviyorum Ayy aynı fikirdeyiz cıvıklıģı oldu

Şekerim bu arada senin dediğin anlaşılıyor orda sıkıntı yok elbette dayı amca diyede körü körüne güvenmezsin çocuğun olana kadar da sonrasında da bu insanları tanıyosun tepkilerini çocuğa davranışını az çok görüyosun
Hah dediğim bu ,o üye de bunu dedi aslında, kışkırtıcı yorumlar oldu ondan sonra iş hakarete döndü, bu da asla hoş değil.

Ne alakası var bu konuda office hariç nispeten yakından tanıdığım kimse yok kimsenin peşine takılmışlığımda yok reelde yok ki sanalda olsun demek ki biçok kişi aynı şeyi düşünmüş, sen düşünmemissin, bu kadar

hala yazıyor musun ya ne sabır.. manas destanı gibi döşemiş, okumadım bile.. ne okunacak ne de cevap verilecek düzeyde değil.. acilen tedavi olmalı çünkü rahatsız, kabul etmiyorsa da onun sorunu.. he he de geç AOK..

Aynen karsilikli oldu bazi kelimeler
ben farkinda ve bilincindeyim
Etkiye tepki
Ve kendilerinin yasamadigi bir pisikolojide yazdim.
Beni anlamiyorlar anlarim hak veririm ama saygida duymuyorlar ben bunu anlamam ve sadece buna karsilik verdim

Kendilerinin yasamadigini nerden çıkardın üstelik tacize uğradım diye belirtenler olmasına rağmen, ki deklare etmek.istemeyenler de var belki

Düşünüyorum,o sebeple bu konuda diyerek özellestirdim bu konuda olmadı, bence, ama bicok konuda arkadaşım muck seviyorum Ayy aynı fikirdeyiz cıvıklıģı oldu
Evet ben genelledim zaten, kk da bu durum oluyor diye. Bu konuya özel demedim.
Bu konuda karşılıklı anlaşmazlık, hakaret söz konusu oldu , kimse kimsenin yancısı olmadı.

Siz hangi hakla sıfatla böyle aşağılayıcı yorum yapıyorsunuz? Gel de anlat ne demek, siz akıllısınız sizin gibi düşünmeyen cahil değil mi sizin bakış açınızla.

konuyu okumamışsınız okuduysanız da anlamamışsınız diyorum kimse kimsenin yüzde yüz güvenli olduğunu çocukların korunmaması gerektiğini söylemedi diyorum

Artık avam yazacağız demek ki anlaşılmıyorsa kibarlıkla, bilimle anlatılmıyorsa.

Kendi ailenize sapık gözüyle bakıyorsanız bakın, o insanlarla bir arada olmayı içiniz alıyorsa da size kalmış.

Başkasının kocasına, dayısına, amcasına potansiyel sapık muamelesi yapmayın, adını sanını bilmediğiniz insanlara "ay pedofili" modunda suçlamalarda bulunup konu sahibinin de onurunu zedelemeyin.

Ben gittim hadi :super:

Son düzenleme:
Hah işte ayrıldığımız nokta o bence de şöyle oldu, o kışkırttı cevabını aldı
Çocukken o arkadaş gibi tacize uğrayan çok olmuş maalesef, bi çoğu bunu aşmış ama söz konusu arkadaş aşamamış, o yüzden bu kadar içselleştirdi, celallendi. Yaşadığı şeyi çok şükür ben yaşamadım yaşasam bende üstümden atamazdım.
Yaşanan acılara, tramvalara herkesin tepkisi aynı değil ki, kimi dibe çöker çıkamaz, kimi çabuk atlatır.

Surda yazdiklarinizin onda birini yazmadim. Beni banladiniz
Okadar saygisizca ki
Farkli dusunene yer vermeyen cezalandiran duzenden bir farkiniz yok
Kendi kizdiginiz ve ben şuna tepki gosteriyorum dediginiz seyleri kat ve kat fazlasini yapiyorsunuz
Ve grup olarak yapiyorsunuz
Cogunluk ayni fikirdeyse zaten orda bir bozukluk vardir
Keşke diyorum keşke Cogunluk gercekten dogru ve hakli olsaydi
Ozaman dunya bu durumda olmazdi
Dogru ben Hep farkli dusundum
Ayni dusunenler sizleri sevgiyle kucakliyorum
Birakin bu siteyi dunya ne cekti be sizden
Heryerdesiniz sizden kacamiyoruz da

just-because-youre-different-doesnt-mean-youre-useful-burnt-match.jpg

Bence uydu konuya

Ne olmuş burda ya harp mi çıkmış
En son 30 sayfadaydı ne ara uçuşa geçti

Jeanne darc_ sen burada yengeye hak verdin. Sirf kendi yaşadıklarından yola cikarak konuyu kisisellestirdin.

Hah işte ayrıldığımız nokta o bence de şöyle oldu, o kışkırttı cevabını aldı
Ha tmm oda dedi ben hakliyim sen haklisin ben kiskirtim sen sadece cok iyi niyetle yazdin
Su kelimen var ya:
Git seni kim taciz etti kim buna goz yumduysa git konu ac............
Dedigin su cumleler okadar asagliyici okadar yaraliyici ki rahat birak insanlari
Sen hakliyim sozunu duydugunda hakli olmayacaksin
Hakli oldun diyede bir cikarin olmayacak
Nedir bu komleksiniz
Bu kadar neden ugrasiyirsunuz insanlarla
Lutfen gidin bir doktordan siz ve arkadaslariniz yardim alin
Insanlarin bu sekilde ustune gelme hakkiniz yok

Back