- 20 Ocak 2010
- 46.122
- 166.005
- 1.123
- 43
- Konu Sahibi dreamtheater34
Ya arkadaş kompozisyon gibi uzun uzun msjlar yazınca ne oluyor mesela haklı olmuyorsun benim gibi eminim bir çok kişi okumuyor zaten ![KK14 :KK14: :KK14:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk14.gif)
![KK14 :KK14: :KK14:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk14.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konu haklılık haksızlık değil çoğu şeyi olduğu gibi bunu da çarpıtmışsın.Okumadiginiz birinin hakliligini sorgulamayin ozaman
Herkesin hakli oldugu bi yer vardir
Ve Belki sonuna kadar hakli oldugu bir yer vardir... Okumadan
Çogunluk biz zaten senin yazdiklarini okumuyoruz ki, gibi kıskirtircasina sozlerle polemik yaratmak kendi adima en hassas oldugum ve burda itiraf ettigim şu konuda bari bunu yapmayin
insanlarin uzerine gitme ve sonrada k.i.b basma huyunuzdan bir kurtulun
Okumayin gecin
Ben son lafi soyleyeyim
dur sunu bir bozayim
Ben uste cikayim tavrinizi degistirin
Jeanne darc_ başından sonuna kadar okudum konuyu, sizin hassasiyetinizi ne demek istediğinizi de anladım. Bu sitede bir üyeye ilk başta biri negatif eleştiri yapınca diğer üyelerde peşine takılıyor.
Sizin haklı olduğunuz yönlerde var diğer üyelerinde, karşılıklı saygı yok maalesef. Kendilerine saygı bekleyenler karşıt görüşe aynı hassasiyeti göstermiyor.
Siz çocukları akrabadan eşden dosttan tamamen soyutlayalım demediniz, tedbirli olalım dediniz kim olursa olsun, bu da bana göre de olması gereken. Kimseye sapık demiş olmuyoruz, kimsenin de beyninin içindekileri okuyamıyoruz.
Hala yok amcasına da mı güvenmiycez yok halasına da mı deniyor, evet dünya üstünde yeğenine, kuzenine, çocuğuna hallenen hastalar olduğu sürece hep tedbirli olucaz.
Güvenmek isteyen güvenir kendi insiyatifi, güvenmemek de benim insiyatifim.
Siteyi guzel ozetlemişsinizJeanne darc_ başından sonuna kadar okudum konuyu, sizin hassasiyetinizi ne demek istediğinizi de anladım. Bu sitede bir üyeye ilk başta biri negatif eleştiri yapınca diğer üyelerde peşine takılıyor.
Sizin haklı olduğunuz yönlerde var diğer üyelerinde, karşılıklı saygı yok maalesef. Kendilerine saygı bekleyenler karşıt görüşe aynı hassasiyeti göstermiyor.
Siz çocukları akrabadan eşden dosttan tamamen soyutlayalım demediniz, tedbirli olalım dediniz kim olursa olsun, bu da bana göre de olması gereken. Kimseye sapık demiş olmuyoruz, kimsenin de beyninin içindekileri okuyamıyoruz.
Hala yok amcasına da mı güvenmiycez yok halasına da mı deniyor, evet dünya üstünde yeğenine, kuzenine, çocuğuna hallenen hastalar olduğu sürece hep tedbirli olucaz.
Güvenmek isteyen güvenir kendi insiyatifi, güvenmemek de benim insiyatifim.
Kimseye sapık muamelesi yapmadı, okudum hepsini. Karşılıklı hakaret söz konusu tek taraf etmedi.kısır döngümüz birdi iki oldu
bayan burada bile kaç kişiye sapık muamelesi yaptı bilmem farkında mısınız? ya çocuklarını korumamakla suçladı
üstüne hakaret etti
keşke bunları hala yüzüne baktığı kişiye yapsaydı
ona bunca sıkıntıyı yaşayan kişiye ağzını açamayıp burada bizden hırsını çıkaramaz maalesef
Kimseye sapık muamelesi yapmadı, okudum hepsini. Karşılıklı hakaret söz konusu tek taraf etmedi.
Kısır döngümüz birdi iki oldu diye kendi görüşünüz dışındaki birini hemen ayrıştırın.
Kimseye sapık muamelesi yapmadı, okudum hepsini. Karşılıklı hakaret söz konusu tek taraf etmedi.
Kısır döngümüz birdi iki oldu diye kendi görüşünüz dışındaki birini hemen ayrıştırın.
Aynen karsilikli oldu bazi kelimelerKimseye sapık muamelesi yapmadı, okudum hepsini. Karşılıklı hakaret söz konusu tek taraf etmedi.
Bir çok kişi aynı şeyi düşününce doğru o oluyor demek ki.Ne alakası var bu konuda office hariç nispeten yakından tanıdığım kimse yok kimsenin peşine takılmışlığımda yok reelde yok ki sanalda olsun demek ki biçok kişi aynı şeyi düşünmüş, sen düşünmemissin, bu kadar
Evet hanımefendi siz anlıyorsunuz, siz mükemmelsiniz. Sizin söyledikleriniz doğru. Lütfen alıntılamayın, benim niyetim polemik değil.konunun başından beri yazdıklarını okuyup bunu diyebiliyorsanız okuduğunuzu anlamıyorsunuz geçmiş olsun
Evet hanımefendi siz anlıyorsunuz, siz mükemmelsiniz. Sizin söyledikleriniz doğru. Lütfen alıntılamayın, benim niyetim polemik değil.
Bir çok kişi aynı şeyi düşününce doğru o oluyor demek ki.
Sizi yorumlarınızdan biliyorum kimsenin peşine takılacak biri değilsiniz, kaldı ki bu konuda bir çok yorumunuzu beğendim.
Jeanne darc_ ın üstüme çok gidildiğini düşünüyorum.
Sizin az önceki mesajınızı da okudum, soyutlamak zaten mümkün değil gözümüz üstünde olsun diyorum nesi anlaşılmıyor bunun. Benim çocuğumun da dayıları amcaları var. Hepsine aynı derecede güvenemiyorum bu suç mu?