Yatıp kalktığı hayat arkadaşından olma çocuk diye siz yazdınız. O çocuğun kaderi güzeldir umarım. Okur eğitimini tamamlar da sizlerden kurtulur bağımsız olur. Psikoloğa doktora götürülmeme nedeni de velayetin annede olmasıymış. Çocuk kaza geçirse düşse bir yerini kırsa velayet babasında olmadığı için kırığı çıkığı kendi kendine kaynar artık. Ya da ömrü bu kadarmış dersiniz. Annesi size, hayır psikoloğa doktora götüremezsiniz, hormonlarına kan değerlerine baktıramazsınız genel bir kontrole sokamazsınız diyor öyle mi? Anne baba ayrı, anne başkasıyla evli ve başka çocukları var. Bu çocuğun içinde ne fırtınalar kopuyordur. Terk edilmiş, istenmiyor hissediyordur. Siz her şeyin kendi kontrolünüzde olmasını istiyorsunuz. Kahraman sendromuna kapılmışsınız.
Olur öyle, buraya konu açanların sorunları o akşam yıldırım hızıyla çözülür. Yobaz adamlar medenileşir, şiddet eğilimliler çiçek dağıtır, karısına hizmetçi gibi davrananlar sen haklısın karıcım der, benim lafım geçer ben ne dersem o diyen adamlar sen haklıymışsın bundan sonra hep seni dinliycem der...
Olur öyle, buraya konu açanların sorunları o akşam yıldırım hızıyla çözülür. Yobaz adamlar medenileşir, şiddet eğilimliler çiçek dağıtır, karısına hizmetçi gibi davrananlar sen haklısın karıcım der, benim lafım geçer ben ne dersem o diyen adamlar sen haklıymışsın bundan sonra hep seni dinliycem der...