Ameliyathane mezunuyum. Ataması bir tık az ne yazık ki o yüzden atanmaktan yana kestim ümidimi açıkçası.Eşinle konuş kpss çalışacağım bizim için diye. 2026 kpss sonrası naparsan yap. En önemli hedefin olsun bölüm ne
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ameliyathane mezunuyum. Ataması bir tık az ne yazık ki o yüzden atanmaktan yana kestim ümidimi açıkçası.Eşinle konuş kpss çalışacağım bizim için diye. 2026 kpss sonrası naparsan yap. En önemli hedefin olsun bölüm ne
Diğer bölüm neAmeliyathane mezunuyum. Ataması bir tık az ne yazık ki o yüzden atanmaktan yana kestim ümidimi açıkçası.
Liseden kimya mezuyum. Açıktan sağlık kurumları işletmeciliği okuyorum henüz birinci sınıfım daha 2026ya anca bitecek.Diğer bölüm ne
Kpss demek başka şehre taşınmak, ayrı kalmayı göze almak demek, kurulu düzen iyi bir gelir varken gerekli mi bu, özel sektör daha mantıklı, 1.5 saat yol küçük yerlerde uzak geliyor ama çalışmak isterse denemeyecek şey de değil. Memur olmak herkese uymuyor. Tayinler başlı başına sıkıntı. Herkese önermemek lazım. Alım sayısın da az, o emeği verip açıkta kalmaktansa yolu göze alıp özel sektörde başlamak daha mantıklı.Eşinle konuş kpss çalışacağım bizim için diye. 2026 kpss sonrası naparsan yap. En önemli hedefin olsun bölüm ne
Sağlıkçılarda bu yok ama doğu görevi bile yok. 2 sene sürekli alım açılıyorKpss demek başka şehre taşınmak, ayrı kalmayı göze almak demek, kurulu düzen iyi bir gelir varken gerekli mi bu, özel sektör daha mantıklı, 1.5 saat yol küçük yerlerde uzak geliyor ama çalışmak isterse denemeyecek şey de değil. Memur olmak herkese uymuyor. Tayinler başlı başına sıkıntı. Herkese önermemek lazım. Alım sayısın da az, o emeği verip açıkta kalmaktansa yolu göze alıp özel sektörde başlamak daha mantıklı.
Canım kendini garantiye alman lazım. Bu yüzden 85 üstü al olmadı dgsyle 4 yıllık okuLiseden kimya mezuyum. Açıktan sağlık kurumları işletmeciliği okuyorum henüz birinci sınıfım daha 2026ya anca bitecek.
Yol benim için sıkıntı değil aslında ama 2-3 otobüs değiştirmem gerekiyor onu da eşim istemiyor. Bir sürü in bin yapacak onca saat yol gidip gelecek is yerinde yorulacaksin ne gerek var maaşım yetiyor o kadar yorgunluğa değmez diyor. Yakınımızda büyük market var iki vardiya çalışılıyor servis kapidan alip kapiya bırakıyor maas 40 bin üstüne 4 bin alışveriş ceki veriyor bir de oranin müdürü tanıdık eşim direkt kasiyer olarak verdirelim dayanamazsan cikarsin diyor ama onu da ben istemiyorum. Yarım saat yemek molasi iş yerine telefon sokmak yasak si*ara yasak yemekte şeker tuz kullanmak yasak bir yandan maaş için iyi geliyor bir yandan iş yeri mi hapishane mi diyip istemiyorum.Kpss demek başka şehre taşınmak, ayrı kalmayı göze almak demek, kurulu düzen iyi bir gelir varken gerekli mi bu, özel sektör daha mantıklı, 1.5 saat yol küçük yerlerde uzak geliyor ama çalışmak isterse denemeyecek şey de değil. Memur olmak herkese uymuyor. Tayinler başlı başına sıkıntı. Herkese önermemek lazım. Alım sayısın da az, o emeği verip açıkta kalmaktansa yolu göze alıp özel sektörde başlamak daha mantıklı.
Koşullar ağırmış gerçekten. Eşinin yer değiştirme durumun yok mu, daha merkezi bir yerde çalışma şansı, tayin falanYol benim için sıkıntı değil aslında ama 2-3 otobüs değiştirmem gerekiyor onu da eşim istemiyor. Bir sürü in bin yapacak onca saat yol gidip gelecek is yerinde yorulacaksin ne gerek var maaşım yetiyor o kadar yorgunluğa değmez diyor. Yakınımızda büyük market var iki vardiya çalışılıyor servis kapidan alip kapiya bırakıyor maas 40 bin üstüne 4 bin alışveriş ceki veriyor bir de oranin müdürü tanıdık eşim direkt kasiyer olarak verdirelim dayanamazsan cikarsin diyor ama onu da ben istemiyorum. Yarım saat yemek molasi iş yerine telefon sokmak yasak si*ara yasak yemekte şeker tuz kullanmak yasak bir yandan maaş için iyi geliyor bir yandan iş yeri mi hapishane mi diyip istemiyorum.
Eşim özel sektörde çalışıyor evimize çalıştığı yer 10 dk. Yaptığı işi tek bilen o olduğu için üstleri çok fazla tolerans gösteriyor. İzin konusu sıkıntı olmuyor en ufak şeyde çıkıp hemen eve gelebiliyor. Geçtiğimiz sene bir rahatsızlığı olmuştu ya işten çıkarın ya iyileşince geleyim demişti yıllık izni olmadığı halde 1.5 ay evdeydi maaşı vs kesilmedi. Şartları iyi yani şuan mesai harici 65-70 civarı maaş alıyor başka yere geçse bu kadar rahat olmayacak başlatacaklari maas 35-40 olacak hemen hemen. Kaldi ki oturduğumuz evde kendimize ait kirada olsak belki başka yere taşınırdık servisle gidip gelirdi ama o seçenekte yok maalesef.Koşullar ağırmış gerçekten. Eşinin yer değiştirme durumun yok mu, daha merkezi bir yerde çalışma şansı, tayin falan
Bu durumda çok seçenek yok. Adam ne bu işi bırakır ne de bıraktırmaya insanın gönlü razı olur.Eşim özel sektörde çalışıyor evimize çalıştığı yer 10 dk. Yaptığı işi tek bilen o olduğu için üstleri çok fazla tolerans gösteriyor. İzin konusu sıkıntı olmuyor en ufak şeyde çıkıp hemen eve gelebiliyor. Geçtiğimiz sene bir rahatsızlığı olmuştu ya işten çıkarın ya iyileşince geleyim demişti yıllık izni olmadığı halde 1.5 ay evdeydi maaşı vs kesilmedi. Şartları iyi yani şuan mesai harici 65-70 civarı maaş alıyor başka yere geçse bu kadar rahat olmayacak başlatacaklari maas 35-40 olacak hemen hemen. Kaldi ki oturduğumuz evde kendimize ait kirada olsak belki başka yere taşınırdık servisle gidip gelirdi ama o seçenekte yok maalesef.
Kendi bölümümde çok çalışmadım zaten 2 sene diş kliniğinde asistanlik banko olarak çalıştığım. Ama yer küçük olunca arada tanıdık olmadan almıyorlar. Bekarken çalıştığım şehirde havada kapıyorlardi beni ama burada olmuyor iste. Bu market işini yorgunluktan dolayı değil yoğun çalışma temposuna alışığım sadece şartları için istemiyorum. Bir çay molaniz bile yok ya da bir duruyum dinleneyim deme şansınız yok yanınızdaki çalışan arkadaşınızla bile konuşmanız yasak. Sadece put gibi durup işinizi yapıp gideceksiniz. Benim çalıştığım klinikler yoğun olurdu canım çıkardı ama hep aile ortamı güle eğlene çalışırdık. Bu kadar rahattan bu kadar sıkıya geçmek bir tık gözümü korkutuyor açıkçası.Bu durumda çok seçenek yok. Adam ne bu işi bırakır ne de bıraktırmaya insanın gönlü razı olur.
Sizin sektör de her yerde yok, özel hastane olması lazım. Çalışmak için kendi sektörünüzün dışına çıkmalısınız. Eşinizin dediği işi bi deneyin isterseniz, kasiyerlik olunca belki düşündüğünüz kadar yorucu olmaz
Nasıl market bu yaaa, migros carfour falan mı, hiç bu kadar katı kurallı market duymamıştımKendi bölümümde çok çalışmadım zaten 2 sene diş kliniğinde asistanlik banko olarak çalıştığım. Ama yer küçük olunca arada tanıdık olmadan almıyorlar. Bekarken çalıştığım şehirde havada kapıyorlardi beni ama burada olmuyor iste. Bu market işini yorgunluktan dolayı değil yoğun çalışma temposuna alışığım sadece şartları için istemiyorum. Bir çay molaniz bile yok ya da bir duruyum dinleneyim deme şansınız yok yanınızdaki çalışan arkadaşınızla bile konuşmanız yasak. Sadece put gibi durup işinizi yapıp gideceksiniz. Benim çalıştığım klinikler yoğun olurdu canım çıkardı ama hep aile ortamı güle eğlene çalışırdık. Bu kadar rahattan bu kadar sıkıya geçmek bir tık gözümü korkutuyor açıkçası.
Yok yok öyle bilindik bir market değil ama bulunduğumuz şehirde çokça var sanırım sadece bu şehirde olan bir market bende ilk buraya geldiğimde böyle bir market olduğunu görmüştüm G ile başlıyor adı tam adını yazamıyorum ne yazık ki. Sahipleri biraz dine düşkünmüş hatta çoğu çalışan tesettürlü genelde. Şeker tuz sigara bundan dolayı yasakmış dinimizce sağlıklı beslenmemiz gerekiyormuş vs diye. Yani ne kadar doğru bilmiyorum ama orayi bilenlerin söylediği buNasıl market bu yaaa, migros carfour falan mı, hiç bu kadar katı kurallı market duymamıştım
Amaan boşverin valla değmez. Onlar ilerde barışmaya gelir tavsiyem maddi manevi katkıda bulunmayın ilerde. Yaranamazsınız. Ha dert oluyorsa onlardan adım gelince bı gider çaylarını içersiniz arada o kadar. İçinize dahil etmeyin aynı yerden vururlar sizi yine. Değismezler kimse değişmez emin olun. Öyle kabul edin ve kendinizi eşinizi ömceliğinizr alın.Tam olarak böyle işte. Rızalarıyla evlensem bile boşandığımda arkamda olan bir ailem olmayacakti. Zaten kaçarken bunu düşünerek kaçtım en azindan sırtımdan bir yükü atacağım diye. Eş konusuna gelecek olursak eşime de en başından senin için ailemi kendim için seni silerim aklından çıkarma dediğim için şuan el pençe desem yeridir :) boşanma durumunda kendime yeni hayat ayaklarimin üstünde tek başıma duracak kadar güveniyorum kendime o yüzden gözümü korkutan beni yargılayacak insanlar yok etrafimda ki olursa da ne olacağını iyi biliyorlar.