Anne baba hakkı vardır.
Seven, sayan, cocuguna deger veren,kendinden verip onun iyiligini düsünenler icindir.
Siz bunları görmemissiniz. Simdi de bunun onaylanmasini yasamak istiyorsunuz.
Belki kendinize bile itiraf edemiyorsunuz ama size muhtac olmalarını, özür dilemelerini istiyorsunuz.
para karsiliginda yaptıklarını telafi etmek istiyorsunuz belki.
Benden size tavsiye, bunlar zaten yasanacak.
Anne babanız 65 yasını gectikten sonra karakterleri 180 derece degisecek. Size aglayacaklar, pismanız diyecekler. Ayaklarınızıa kapanacaklar. Ne icin?
Yine kendileri icin. Onlara bakın maddi destek olun diye. Ogullarından bi b*k olmayacagını sana muhtac olduklarını er gec kabul edecekler.
Acelen yok. Hayatına bak evliligine bak. Simdiden hayatını kendine zorlastırma onlar zaten yapacak bunu. Yeri gelecek cocugun olacak kendi ailen olacak cocugunu nasıl bir sevgiyle büyüttügünü görünce sen de iyileseceksin. Yasayamadıklarını cocuklarına yasatırken ailene ihtiyacın olmayacak.
Onlar her sekilde sana geri dönecekler. Ama inan bana senin ihtiyacın olmayacak.
Bu yüzden kendine iyi bak. Egitimini al is tecrübesi edin kendini gelistir. Kin besleyemiyorsun biliyorum onaylanmak cok büyük bi ihtiyac. Ama onlar kendi menfaati olmadıgı sürece bunu yapmayacaklar. Lütfen onlara yapacagın iyilikleri coluguna cocuguna sakla. Cünkü annem babam beni onaylasın diye gözün dönerse anne babanın sana yasattıgını kendi cocuguna yasatır onu ikinci plana atarsın. Onaylanmamıs deger verilmemis 2. Plana atılmıs cocukların olur. Bu döngü bööyle devam eder gider...