Sapık mıyız biz?!!?? Bu nasıl zihniyettir!!

Jeanne darc_ sen burada yengeye hak verdin. Sirf kendi yaşadıklarından yola cikarak konuyu kisisellestirdin.
Sizde konu sahibine hak verdiniz ben kisiselestirdiniz dedim mi
Farkli dusunene saygi yokmu
Ben sizinle ayni kisiye hakvermiyince
Neden kotu oluyorum

Ve ortadayim gozumle gormedim konuda kesin yargida yapamam
Oyle onyargili degilim sadece farkli tarafindan baktim

Ve ortadayim gozumle gormedim konuda kesin yargida yapamam
Oyle onyargili degilim sadece farkli tarafindan baktim

Bakın zaten sizle kimsenin bir problemi yok.

Şahsen ben ilk defa bu konuda görüyorum sizi.

Ama bir çok şeyi kişisel algılıyorsunuz, size saldırıldığı yok, dediğiniz gibi karşıt fikirler tartışılıyor 103 sayfadır ama bu kadar hararetlenen olmadı.

Yaşadıklarınıza üzüldüğümüzü de belirttik.

Pedofili konusunda dikkatli olunması, çocukların mıncırılmaması konusunda hemfikirdik.

O halde tetiklenmenin ve insanlara yalaka demenin bir lüzmu yoktu. Ki mesajımı beğenenler arasından özelde muhabbet ettiğim kimse yok.

Bütün karşı cinse baba, dayı fark etmeden pedofili olarak değerlendirebiliriz gibi bir dayatmaya lüzum yoktu

İnsanlar da doğal olarak tetiklendiler konu sahibinin eşine böyle bir yakıştırma yaptığınız için. Aslında şu son mesajınızdaki gibi yazsanız kimsenin tepki vereceğini sanmıyorum ben.

Çoğumuzun babası, dayısı, eşi var. İnsanlar doğal olarak kendilerini aynı konuma koydular, empati yaptılar konu sahibiyle ve dolaylı yoldan da olsa onurlarına hakaret gibi algıladılar.

Ben şahsen konu sahibi adına üzüldüm, tanınmadığı insanlar tarafından yaftalandığı için çünkü kendisi baya çabaladı kendini açıklamak için ve üzüldü diye düşünüyorum.

Neyse zaten herkes kendini açıkladığına göre daha fazla uzatmanın da lüzmu yok sanıyorum

Sizde konu sahibine hak verdiniz ben kisiselestirdiniz dedim mi
Farkli dusunene saygi yokmu
Ben sizinle ayni kisiye hakvermiyince
Neden kotu oluyorum

Yok o kadarcık değil. Kendi yasadiklarindan yola cikip herkese potansiyel sapik muamelesi yapiyorsun. Biz bunu belirttik. Bu normal bir psikoloji degil. Kimsenin seninle kişisel problemi yok ama sen kişiselleştirmeye devam ediyorsun. Gerçekten yardıma ihtiyacın var. Biz görümcesevenler derneği üyesi değiliz ki. Burada yenge ve ona hak veren düşünce normal bir psikoloji olamaz. Paranoyaklık da zirve ne zamandır farklı düşünce oluyor. Konuya başından beri yaptığın yorumlar hep kendi yaşadıkların üzerinden.

Bakın zaten sizle kimsenin bir problemi yok.

Şahsen ben ilk defa bu konuda görüyorum sizi.

Ama bir çok şeyi kişisel algılıyorsunuz, size saldırıldığı yok, dediğiniz gibi karşıt fikirler tartışılıyor 103 sayfadır ama bu kadar hararetlenen olmadı.

Yaşadıklarınıza üzüldüğümüzü de belirttik.

Pedofili konusunda dikkatli olunması, çocukların mıncırılmaması konusunda hemfikirdik.

O halde tetiklenmenin ve insanlara yalaka demenin bir lüzmu yoktu. Ki mesajımı beğenenler arasından özelde muhabbet ettiğim kimse yok.

Bütün karşı cinse baba, dayı fark etmeden pedofili olarak değerlendirebiliriz gibi bir dayatmaya lüzum yoktu

İnsanlar da doğal olarak tetiklendiler konu sahibinin eşine böyle bir yakıştırma yaptığınız için. Aslında şu son mesajınızdaki gibi yazsanız kimsenin tepki vereceğini sanmıyorum ben.

Çoğumuzun babası, dayısı, eşi var. İnsanlar doğal olarak kendilerini aynı konuma koydular, empati yaptılar konu sahibiyle ve dolaylı yoldan da olsa onurlarına hakaret gibi algıladılar.

Ben şahsen konu sahibi adına üzüldüm, tanınmadığı insanlar tarafından yaftalandığı için çünkü kendisi baya çabaladı kendini açıklamak için ve üzüldü diye düşünüyorum.

Neyse zaten herkes kendini açıkladığına göre daha fazla uzatmanın da lüzmu yok sanıyorum
Bakin malesef dediginiz gibi masumane yorumlar olmadi
Suanda hepsini tek tek yazma niyetim yok
Sadece onlar dayisi amcasi icin alinmislar bunu hakeret olarak algiladir ya
Benim tacizimi bile alay eder gibi dillerine dolayip zaten sana acimiyorum gibi incitici uslupla bana geldiler
Yani ben bunu atlatali yillar oluyor mutlu bir insanim cok sukur
Sadece yasadigim kulagima bir kupe yaptim ve burda paylastim
Acinmak icinde degil yani hayati fanusta yasayanlara bakin bide bu kismi var demek icin.
Bunu yaptim diye bana sen hastasin. Kitap oku dusunemiyorsun. Yazim hatalari yapiyormusun. Yok bilgin boyle yok bunu cidiyemi aliyorsunuz. Sizofren. Bosuna ugrasma sana acimiyoruz vs vs gibi yorumlarda bulundular
Yani hasta sizofren, aptal, cahil oldum birde 2 gun banlandim
Size soruyorum kendi dayisi amcasi icin bu kadar hassas olan insanlar
Neden benim hassas oldugum bir konuda uzerime bu denli sert geldiler
Bu dogruysa sizin icin bisey demiyorum
Bende kusura bakmayin bu konu beni icine alan bir konu fikrimi soylerim
Saygida aldigim kadar gosteririm

Yok o kadarcık değil. Kendi yasadiklarindan yola cikip herkese potansiyel sapik muamelesi yapiyorsun. Biz bunu belirttik. Bu normal bir psikoloji degil. Kimsenin seninle kişisel problemi yok ama sen kişiselleştirmeye devam ediyorsun. Gerçekten yardıma ihtiyacın var. Biz görümcesevenler derneği üyesi değiliz ki. Burada yenge ve ona hak veren düşünce normal bir psikoloji olamaz. Paranoyaklık da zirve ne zamandır farklı düşünce oluyor. Konuya başından beri yaptığın yorumlar hep kendi yaşadıkların üzerinden.
Arkadaslariniz paranoyak sizofren hasta dedi
Ayri ayri bu sekilde baskasinin hakkini savunuyorum ayagina hakarete devam mi edeceksiniz
Saygi duymuyorsaniz gormezden gelin diyorum
Yok hayir cevap yazarsamda size ayni uslupla cocuk gibi sikayet edip banliyorsunuz
Fikrimizi belirtiyoruz
Ozgurluk alanima mudahale etmeyin
Kelimelerime secerek yaziyorum ayni sekilde sizde secin

Kendi adıma hayatı fanusta falan yaşamıyorum da hayatımı da burda dökmeye niyetim yok yeterince Demogoji yapıldi

Velvette Velvette
Gormedikleri eniste icin yeri gogu inletenler
(Konu gercekmi o bile belli degil)
Benim yasadigim olaya oyle yorumlarda yaklasimlarda bulunuyorlar ki
Bana insanligi sorgulatiyor
Son kez soyluyorum
Kimseye sapik demiyorum
Ama yasanmisliklarim ve bu konuda okudugum arastirdigim nasil cocuklarimi bundan koruyabilirim diye yaptigim arastirmalar cevrede gordugum duydugum olaylar beni daha dikkatli yapti

Buna saygi duymayan cirkinlesen insanlar bence onlarin tedaviye ihtiyaci var
Insanlara karsi boyle saldirgan olmakta normal degil

Şimdi söyleyin bakalım birer birer polemikten banlamam için kaç sayfa geriye gitmem lazım, 103 sayfanın tamamını oku Mune deyip bana işkence etmeyi düşünmüyorsunuz değil mi:KK16:

Bu arada şuna da açıklık getirelim, bir üye K.İ.B.'lendi diye banlanmaz, kiblenen yorumu site kurallarına aykırıysa banlanır, her KİB banlanmayla sonuçlanır diye bir kural yoktur.

Jeanne darc_ Jeanne darc_ Efendim burada kimse kimseyi tanımaz etmez ama arkadaşlarınız bana saldırdı diye kendi kendinize gruplaştırıyorsunuz (sizin iyi taraf diğerlerinin (!) kötü olduğunu belirtmeye gerek yok tabi).

Yani nasıl anlatsam tam kelimelere de dökemiyorum ama insanları yaftalayıcı ve kibirli bir tavrınız var. İnsanları kışkırtıyorsunuz bu tavrınızla bilmem farkında mısınız. Yoksa kendi adıma konuşayım acı tecrübeler yaşamış birine duyarsız kalmam oh olsun demem asla ve asla mümkün değildir. Fikirleriniz değil tavrınız nedeniyle tepki alıyorsunuz ve o tepkiyi de hak ediyorsunuz kim ne derse desin, kendinize bir dışarıdan baksanız keşke.

Surda yazdiklarinizin onda birini yazmadim. Beni banladiniz
Okadar saygisizca ki
Farkli dusunene yer vermeyen cezalandiran duzenden bir farkiniz yok
Kendi kizdiginiz ve ben şuna tepki gosteriyorum dediginiz seyleri kat ve kat fazlasini yapiyorsunuz
Ve grup olarak yapiyorsunuz
Cogunluk ayni fikirdeyse zaten orda bir bozukluk vardir
Keşke diyorum keşke Cogunluk gercekten dogru ve hakli olsaydi
Ozaman dunya bu durumda olmazdi
Dogru ben Hep farkli dusundum
Ayni dusunenler sizleri sevgiyle kucakliyorum
Birakin bu siteyi dunya ne cekti be sizden
Heryerdesiniz sizden kacamiyoruz da
Çoğunluk hırsızlığın ve katılligin kötü olduğunu düşünüyor aslında iyi bir şey mi ?

yengeniz olayı büyütmüş.
suizan yapmış.
eşiniz de siz de hiç bir sorun yok.
komşu çocuğu olsa insan böyle tepki alsa garipsemez ama yeğeni yani.
ona bişey olsa -Allah muhafaza- anne babasından sonra ilk sizin canınız acır.
başkası olsa o lafların altından kalmazdı.
siz asilce ve soğukkanlı davranmışsınız.
ayrıca tebrik ederim.

Yenge psikopat bence, benim de kızım var tamam eğitim doğru ama ne biçim bi tavır. Abiye çok üzüldüm ben burada yazık.

mrb bende iki erkek çocuğu annesi olarak bu tarz şeylere inanılmaz derecede dikkat eden biriyim.kızım olsa ne yaparım artık siz dusunun..sizin konuya gelecek olursak söyle ki bence siz Halayı oldugunuz için ve bayan oldugunuz için saçmalamiş.yok sizi izlemiş heryerine dokunmusuz falan çok saçma...aaaa eşiniz yabancı birisi her ne olursa olsun bebekte olsa 5 yasindada olsa mesafeli durulmalıdır.ben oğlumu amcasının dayisinin vede dedelerinin kucağına almasına bişey demem ama bacak arasına doğru oturtulursa asla izin vermem..sapık olduklarini düşündüğümüz için değil..Tabii hickimsenin iç dünyasını bilemeyiz.sadece çocuklar öyle onun bunun kucağına oturmayı normal algilamasinlar diye.edepli yetistirmek için yapıyoruz bu şekilde.yigeninizin annesi fazla paranoyak biri.ben olsam Halasi olarak lafı kendime soyletmezdim.lafını bil bizi ne duruma düşürüyorsun falan diye canına fena okurdum.ama dediğim gibi sadece size demesi anormal.eşinize verdiği tepki normal.ne diyelim iste zaman kötü insanlar bozulmuş.yapıcak bişey yok.

Oooo kac sayfa olmuş böyle.

Gelin hanim çok abartı tepki vermiş. Ozellikle size. Ama esiniz bence o kadar yakın olmamalı kucagina yatmak falan ben de istemem sinirlenirim ne olursa olsun bir yabancı sayılır.
İyi niyetle sevmiş olabilir ama ben de olsam rahatsız olurum istemem öyle birşey.

Bence haklı neler duyuyoruz 9 aylık çoçuğa taciz etmişler ya ayrıca eşinizin iç dünyasını bilemez gelininiz bende çoçuğum olsa asla ve asla böyle birşey istemem yok kucağına yatarıcak filan kendi çevremden örnek vereyim bir komşum var kendisini dışarda efendi gayet selam verir kapıyı tutar bana gel gör ki evde kızlarına küfür eder adam akşamları bir kavga kopuyor görseniz yuh çekersiniz kimsenin gerçek yüzünü göremiyorsunuz

Back