Ve ortadayim gozumle gormedim konuda kesin yargida yapamam
Oyle onyargili degilim sadece farkli tarafindan baktim
Bakın zaten sizle kimsenin bir problemi yok.
Şahsen ben ilk defa bu konuda görüyorum sizi.
Ama bir çok şeyi kişisel algılıyorsunuz, size saldırıldığı yok, dediğiniz gibi karşıt fikirler tartışılıyor 103 sayfadır ama bu kadar hararetlenen olmadı.
Yaşadıklarınıza üzüldüğümüzü de belirttik.
Pedofili konusunda dikkatli olunması, çocukların mıncırılmaması konusunda hemfikirdik.
O halde tetiklenmenin ve insanlara yalaka demenin bir lüzmu yoktu. Ki mesajımı beğenenler arasından özelde muhabbet ettiğim kimse yok.
Bütün karşı cinse baba, dayı fark etmeden pedofili olarak değerlendirebiliriz gibi bir dayatmaya lüzum yoktu
İnsanlar da doğal olarak tetiklendiler konu sahibinin eşine böyle bir yakıştırma yaptığınız için. Aslında şu son mesajınızdaki gibi yazsanız kimsenin tepki vereceğini sanmıyorum ben.
Çoğumuzun babası, dayısı, eşi var. İnsanlar doğal olarak kendilerini aynı konuma koydular, empati yaptılar konu sahibiyle ve dolaylı yoldan da olsa onurlarına hakaret gibi algıladılar.
Ben şahsen konu sahibi adına üzüldüm, tanınmadığı insanlar tarafından yaftalandığı için çünkü kendisi baya çabaladı kendini açıklamak için ve üzüldü diye düşünüyorum.
Neyse zaten herkes kendini açıkladığına göre daha fazla uzatmanın da lüzmu yok sanıyorum