• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmalı mıyım her evde mi oluyor?

Benimki de evde boğuluyor.Tam bir gezenti.Ben de evi seviyorum.Keşke tek başına gidip gezseydi.Beni de peşinden sürüklüyor.Bildiğin çanta gibi gezdiriyor beni yanında.Arıyor hazırlan in aşağıya.Yok deme lüksüm yok.İlk başlarda çok garibime gidiyordu şimdi vücudum alıştı tempoya ama çok yorucu
Bazıları ev insanı oluyor işte kimiside gezinti

İşte anlam veremedim dış görünüş olsa benden utanıyor olsa ben ayda bir dip boyasına kuaföre giderim 50 kiloyum dolgu zamanım geldiğinde dolgumu yaptırırım gayet bakımlı biriyim aksine kendisi bakımsız yani maddi açıdan da değil anlayamadım bana gelince dışarı çıkası kaçıyor
Yaşlarınız kaç?

Merhabalar kızlar.Ben yeni evliyim fakat bir sorunumuz var ki şimdi anlatacağım şeylerden dolayı artık benimle dışarı çıkmak istemediğini düşünmeye başladım.Evlendiğimiz günden beri sadece 2 kere felan benim yalvarmalarımla baş başa dışarı çıkıp bir şeyler yaptık.Eşim resmen benimle dışarı çıkmak istemiyor.Dün dışarı çıkalım mı dedim başta tamam dedi sonra kız kardeşini aradı onlar da gelsin dedi tamam dedim ve onlar gelmediği için bizde çıkmadık.Bahanesi de hazır param yok.Bende var diyorum yine de istemiyor.Bende artık ısrar etmeyi bıraktım ve muhattap olmuyorum.Tamam İstanbul gibi bir yerde para harcanmadan neredeyse dışarı çıkılmıyor ama bir çay bir kahve içemeyecek kadar da değil.Ben konuşmuyorum bu olaydan dolayı o da benimle konuşmuyor.Çok sıkıldım ve soğudum gerçekten bu evlilikten.Ailem boşanmamı istemez ve bunu bir sebep olarak dahi görmezler.Ama ben aşırı bunaldım yani bu bir süreç mi eşim mi sorunlu anlayamadım.
Tek bahanesi para mı ? Sevgiliyken nasildiniz ?

Erkekler dışarı çıkınca keselerine güvenmek istiyor. Belki gerçekten sadece bu sebepledir. Maddi sıkıntı çekiyor mu

benim gördüğüm genelde kadınlar daha fazla gezmek çıkmak istiyor
erkekler pek o kadar değil

bir de nişanlıykn sevgiliyken aynı evde yaşamıyordunuz muhtemelen
ne yapsın görüşmek için mecbur bi yere gitmeniz gerekiyordu

genelde erkekler evlenip aynı eve girdikten sonra öyle hadi çıkalım demiyor
ama outdoor seven kamp piknik mangal açıkhava vs seven ya da gurme olup mekan keşfetmeyi seven erkekler hariç

kenid adıma ben gidip x bir mekanda neden çay kahve içeyim kocamla sevgilimle (aynı evdeysek, oradan çıkıp çay kahve içmeye gitmek) bunu anlamıyorum. özel bir yerse bir müzeye bir konsere ya da lazım olan bir şeyi almaya gittiysem ya da yemek ymeğe çıktıysam hadi neyse yoksa evden özellikle çay kahve içmeye çıkmak benim için aşırı saçma bir olay...
Tam bunları yazacaktım üşendim hazır yazılmışı varmış :) benim eşim de böyleydi tam pandemiye gelmişti ilk zamanlarımız onun da işine geldi çıkmamak evciydi çocuk yokken ben de tartışıyordum bi dışarı çıkalım yemek yiyelim vs. Cimrilikten değil ama erkeğe mantıksız geliyor hazırlanıp çıkıp dışarıda çay kahve içmek falan. Ama çocuktan sonra çocuğu gezdirmek için mırın kırın edemiyor onun kölesi resmen :) ben de onu bahane edip her haftaya bir plan sıkıştırıyorum 😅 bunun işin boşanılmaz bence yani boşanmak isteyeceğim son şey olurdu herhalde

Etkinliklere bakın, tiyatro, canlı müzik. Önerip tepkisine bakın yine aynı tutum mu olacak.

Benimki de evde boğuluyor.Tam bir gezenti.Ben de evi seviyorum.Keşke tek başına gidip gezseydi.Beni de peşinden sürüklüyor.Bildiğin çanta gibi gezdiriyor beni yanında.Arıyor hazırlan in aşağıya.Yok deme lüksüm yok.İlk başlarda çok garibime gidiyordu şimdi vücudum alıştı tempoya ama çok yorucu
Ay çok güzel bence.
Bende öyleyim.
Sımdı heyecanla yazı bekliyorum.

Merhabalar kızlar.Ben yeni evliyim fakat bir sorunumuz var ki şimdi anlatacağım şeylerden dolayı artık benimle dışarı çıkmak istemediğini düşünmeye başladım.Evlendiğimiz günden beri sadece 2 kere felan benim yalvarmalarımla baş başa dışarı çıkıp bir şeyler yaptık.Eşim resmen benimle dışarı çıkmak istemiyor.Dün dışarı çıkalım mı dedim başta tamam dedi sonra kız kardeşini aradı onlar da gelsin dedi tamam dedim ve onlar gelmediği için bizde çıkmadık.Bahanesi de hazır param yok.Bende var diyorum yine de istemiyor.Bende artık ısrar etmeyi bıraktım ve muhattap olmuyorum.Tamam İstanbul gibi bir yerde para harcanmadan neredeyse dışarı çıkılmıyor ama bir çay bir kahve içemeyecek kadar da değil.Ben konuşmuyorum bu olaydan dolayı o da benimle konuşmuyor.Çok sıkıldım ve soğudum gerçekten bu evlilikten.Ailem boşanmamı istemez ve bunu bir sebep olarak dahi görmezler.Ama ben aşırı bunaldım yani bu bir süreç mi eşim mi sorunlu anlayamadım.
Belki işten sonra evden çıkası gelmiyordur.
Belki geçim derdi vardır.
Bi konuşsanız detaylı daha iyi olacak gibi.

Birincisi zevkleriniz aynı mı? Mesela benim eşim bulunduğumuz şehirde Cafe vs. Gitmez. Sebebi ise ne alaka yani kapalı mekan, insan kalabalığı, ruhum dinlenmiyor. der ve haklıda. Ama böyle sahil olan bölgelerde, veya orman vs. Gibi yerlerde giderdik.

Nişanlı veya sevgili iken aynı evde değilsiniz. Bu sebepten mecburen Cafe vb. Yerler seçiliyor ama artık evlisiniz ve ortak aktivite bulmalısınız.

Ben avm seven birisi değilim ama mecbur gideceksem eşim yanımda gelmez, ikna bile olmaz.

Eşim avm ye gidelim dese ben de gitmem yani. Boşanılacak bir şey değil önce bir konuşun belki adam başka bir mekan, doğa seviyor önce bir anlayın derim.

Seni sevmiyor bu net , her evlilik böyle değil, biz yeni evliyken eve giremezdik gezmekten , sakın çocuk yapma, baktın olmuyor boşan kurtul, böyleleri ömür törpüsü ancak ...

Adam resmen donum yıkansın karnım doysun mantığı ile evlenmiş, konu sahibi siz sadece hizmetçisiniz eşinizin gözünde, geçmiş olsun...

Yok evlilik böyle bir şey değil her evde de böyle olduğunu hiç sanmıyorum yeni evli olduğunuz için alışma süreci olabilir o ayrı ama ben daha çok ailesi olmadan çıkmamasına takıldım, adam dışarı çıkmak istiyor ama baş başa çıkmak istemiyor çok enteresan, konunun dışarı çıkmayı istememekle ya da maddiyatla alakalı değil de ailesi olmadan çıkınca suçlu hissediyor gibi geldi, henüz ailesinden kopamamış olabilir yeni evli olduğunuz için, ya da ailecidir bilemedim, iyi gözlemlemek doğru iletişim kurmak, açık açık konuşmak gerek şimdilik boşanılacak bir konu değil bence.

İşte anlam veremedim dış görünüş olsa benden utanıyor olsa ben ayda bir dip boyasına kuaföre giderim 50 kiloyum dolgu zamanım geldiğinde dolgumu yaptırırım gayet bakımlı biriyim aksine kendisi bakımsız yani maddi açıdan da değil anlayamadım bana gelince dışarı çıkası kaçıyor
Kendisi çirkinse sizin yanınızda ya kendisini kötü görüyor ya da bi b.klar çeviriyor siz hariç herkes bildiği için sizinle çıkmıyor.

aynı hayatları yaşamıyorsunuz ki, siz tüm gün evde ev işleri vs uğraşırken adam dışarıda çalışma hayatında.
Mantıken akşam kısıtlı dinlenme zamanındayken siz tüm gün bıktığınız üstünüze üstünüze gelen evden çıkmak isterken adam fazladan 1 insan bile görmek istemiyordur, ayaklarını uzatıp yatmak istiyordur.

Ya çalışmaya başlayacaksınız ya da kendinize evde sizi oyalayacak uğraşlar bulacaksınız, yakınlarda varsa hobi kurslarına vs gidebilirsiniz, eşinizden de boşanmayı gerektirecek bir şey yok bence, açık açık konuşun hafta sonları dışarı çıkalım diyin bence, hafta içi gerçekten insanın hali kalmıyor

Sizinle sohbet edip, eğlenceli ve keyifli zaman geçiremiyordur.

Back