• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pismanlikla dolu geçmişim ve huzursuz yuvam.

yani esinizi hicbir konuda hakli goremedim herseyi acikca paylasmissiniz gerci bence paylasmasanizda olurdu zira siz onun sizden onceki cinsel hayatini biliyor musunuz hayir bu neden kadin icin bir zorunlulhk olsun ki
ayrica bende oyle esimin etrafinda pervane falan olamam bu da fitrat meselesi bazilari cok samimiyet sever bazilari mesafe sever illa yapacaksin diye yapilamiyor maalesef bu tarz seyler

Ben 10 yıl önceki bir yaşanmışlıgi, ısıtıp ısıtıp eşimin önüne koymazdim. Tabiki onun gibi dusunmuyorum. Fakat arkasında durulucak bı geçmişin yok.

Hatalar insanlar için var. Yaptığınız hatalar yaradanla sizin aranızda. Sizi sadece o yargılayabilir. Eşinize rest çekin, gerekirse boşanın. Kendinize bunu yapmayın ne olur.

Kesin değildir ama erkek malum her haltı yer, karısı temiz (!) olsun ister. Gerizekalı bir arkadaş -ki kendisi ile şu an görüşmüyorum. Demişti ki erkek yapar, o nefsine hakim olamaz ama kadın yapmamalı!!! Niye dedim. Çünkü o kutsal, anne olacak. Çocuk yetiştirecek. Dedim karını Aldatma bahanen bu demek. Daha da görüşmüyorum

Kafalara bak ya kim yetiştiriyor bunları Allah aşkına

Eşinin yaptığı yanlış ama senden ilgi sevgi beklemesini neden yalakalık olarak görüyorsun

Böyle olmaz. Bakabileceği tek kadın sensin. Sende sevgini göstermezsen kimden sevgi görecek. Burda yalnızım dost ol bana demiş. Kadınlar gibi hatta belki de daha fazla erkeklerde sever böyle şeyleri

Ama o laflarla da iyi dedin 💪

Dürüst olup söylemişsin iyi hoşda bunu illa söylemek gerekmez yaa. Eşim benim ilk beraber olduğum insandı ama zarım esnekmiş kanamam olmadı hiçde sorun olmadı bu. Kanama olmuycak diye diktirenler falan var birde inanamıyorum. Geçmiş geçmiştir. Erkekler 1000 tane kızla beraber olup evleniyorlar elinin kiri oluyor kadın dürüst olup anlatınca sonuca bak. Çalışıp hayatını kazanmaya ekonomik özgürlüğünü kazanmaya bak. Hala değişmezse boşan kurtul. Kimse için hayatını çürütmeye değmez.

Dürüst olup söylemişsin iyi hoşda bunu illa söylemek gerekmez yaa. Eşim benim ilk beraber olduğum insandı ama zarım esnekmiş kanamam olmadı hiçde sorun olmadı bu. Kanama olmuycak diye diktirenler falan var birde inanamıyorum. Geçmiş geçmiştir. Erkekler 1000 tane kızla beraber olup evleniyorlar elinin kiri oluyor kadın dürüst olup anlatınca sonuca bak. Çalışıp hayatını kazanmaya ekonomik özgürlüğünü kazanmaya bak. Hala değişmezse boşan kurtul. Kimse için hayatını çürütmeye değmez.

Benim de eski eşim ilk beraberlik yaşadığım erkekti, benimde zarım esnekmiş kanamadı bir şey demedi ama bir baktım kalkmış bilgisayardan araştırma yapıyor :O Annesi arayıp soruyor falan o zaman çok kötü hissetmiştim kendimi.

Allah sabır versin. Eğer gücün varsa boşan derim çünkü geri başa sarıyor diyorsun iyi bir derse ihtiyacı var gibi. Böyle durumda olan 2 tane arkadaşım vardı. Liseden olan arkadaşımı uzun süredir görmüyorum ulaşamıyorum da merak da ediyorum tehdit ediyordu sevgilisi o yüzden ayrılamıyordu en son üniv okuyordu şimdi ne yapıyor okulu bitirdi mi evlendi mi hiç bilmiyorum umarım iyidir mutludur ve ayrılabilmiştir. Diğer arkadaşım da 2 yıl önce nişanlısıyla yaşamıştı bunu sonra ayrıldılar 1 yıl sonra başka biriyle evlendi baştan anlattı yaşadıklarını. Mutlular geçen yıl evlenmişti şu an hamile. Zor allah sabır versin. Erkekleri anlamıyorum zaten hazmedemeyecekse neden kabul edip evlenmiş. Senin hiçbir kusurun yok ama ona iyi bir ders vermelisin bence.

Canım aynı durumu bende yaşadım 8 yıldır gorusyorum erkek arkadaşımla bakire olmadığımı söyledim başta kabullenemedi ayrılmak istedim ben kendi kabul etmedetmedi bayramdan snra nisanlanmayi düşünüyoruz ama bugün kavga yasadim yüzüme vurdu bnde sen erkeksen evlenmezsin ben evlenmen için boğazına bıçak tutmuyorum dedim. Geri vites attı ve bazı büyük kavga larda buna değiniyor bende kararsızım ne yapan bilmiyorum 8 senemi vermişim onca emek var
Bana ulaşabılır mısınız?

En başından saklamamışsın ki her şeyi anlatmışsın açık açık dürüstce. Anlamıyorum ben bu erkeklerin baştan kabul tamam okey demesini sonradan kafalarında kurup kurup cinlenmesini.. hiç canını sıkma arkadaşım sen doğrusun dürüstsün tertemizsin

Çok güzel söylemişsiniz hatta geç bile kalmışsınız. Bence bu kararlı duruşunuzu devam ettirin. Net bir şekilde bir daha bu konuyu açar beni aşağılar hakaret edersen ima edersen çeker giderim yeter artık ben en başta dürüstçe söylemişim sen de kabul etmişsin çocuğumuz yuvamız olmuş utanmıyor musun hala beni zayıf yönümden vurmaya çalışmaya. Beni koruyup kollayacağın başkası bir söz söylese sahip çıkacağın yerde sen beni solduruyorsun. Bir de benden cilve yakınlık bekliyorsun. Öyle davransam bu sefer de bunları nerden biliyorsun dersin bir de oradan yaralamaya çalışırsın. Sen bana güvenilmez biri gibi davrandıkçe benim de içimden gelmiyor. Adam gibi adam ol da güveneyim kendimi açayım sana. Böyle devam edersen bitirirsin bu ilişkiyi ben de gururlu insanım yürür giderim arkama bakmam! de. Ne bu ya ne hakla ikide bir başka konu bulamıyor herhalde kendini güçlü görmek seni ezmek için açıp duruyor aynı konuyu. Lütfen artık kendine saygı duy yaptıysam yaptım Allahtan affımı diledim tövbemi ettim Allahtan başkasına hesap vermem bundan sonra yeter de dik dur. Seni acıtamasın yoksa bu konu bitmez hayattan soğutur.

Içimi dökmezem gerçekten kafayı sıyırıcam.
Ben 18 yaşlarında çok pişmanlık duyduğum bir ilişki yasadim tehdit, hakaret, ayrıldıktan sonra türlü korkular takip ederdi tehditli mesajlar atardı.
Gerçekten çok çektim, aileme anlatmakla tehdit etti babamın telefonunu arayıp ses vermedi vs vs..Panik atak olmuştum onun yüzünden.

Bende başka bir şehire taşındım. Orda biri ile tanıştım. Ve birkaç hafta sonra ona bakire olmadığını anlattım, hatta duyduğum pişmanlıktan dolayı çok ağladım. Ayrılmayi denedik o zaman, olmadı. Vazgeçemem artık senden,çok bağlandım bunu unutucaz dedi. İyi biriydi. Ve evlendik.

Evlendikten sonraki bir iki yıl bu konu hiç açılmadı. Ama benden hep onu el üstünde tutmami bekledi, her kavgamizi herseyi sineye çekiyim istedi. Çünkü ona göre ben eksik bı kadın olarak evlenmiştim. Şu an hala bu adamla evliyim. 6 yil oldu. Bı kızım var. Ve bu konu hiç kapanmiyor. Ayda bir deşiliyor. Her açıldığında utanıyorum, gerçekten mahcupluktan ölüyorum.

Kendimden, eşimden utanıyorum çünkü gerçekten değmeyen biri için pişmanlık duyduğum şeyler yaşadım. Dün yine biyerden konu açıldı geldi geldi benim geçmişime. Unutamıyorum dedi, kendimi enayi gibi aptal gibi hissediyorum bazen, bazen ruyalarima giriyor dedi. Sen boyle bı evlilikten, benden ne bekliyorsun ki, evlilik yıldönümü, doğum günü şu bu ne bekliyorsun yani dedi. Bı sürü ağır laflar.

Ailemin beni nasıl yetiştirdiğini kadar değdi konu. Ben onun ailesine karşı o kadar hürmet doluyum ki çünkü bı kötülüklerini görmedim beni hep tuttular. Gelirler her yaz 1 ay yanimmda kalırlar, bı gün aramasalar bı gün ararlar her neyse hal böyleyken onun benim ailemi devamli ignelemesi, kardeşlerimi annemi sevmemesi. Sevmezse sevmesin umrumda değil ama annesinin kızı annen gibi davranıyorsun bazen, o da babani çok üzüyor gibi saçma sapan laflar.

En sonunda patladim, doğru ben o....puyum ve sen beni hayat kadinligindan kurtardin, ben senden zaten zerre kadar bişey beklemiyorum zaten merak etme ama 40 yaşıma kadar bu lafları da işitemem kaldiramiyorum, çocuğumun yüzüne gülücek kadar bile enerjim kalmadi yeter bosanalim bitsin hicbiseyden korkmuyorum, sende umarım bakire bir kız bulursun da senin de ailenin de bı tarafından kan alir dedim. Istersen git herkese duyur ben sırf bu şekilde evlendigim için her sözü kaldırmak boyun eğmek ,zorunda hissetmiyorum. Kimbilir senin nelerin var liseyi bı kız icin son yılında birakmissin ben deşmiyorum o ayrı.dedim. Çok bunalıyorum, mutsuzluktan geberiyorum artık. Ailem den çok uzağım. Kimsem yok yaşadığım şehirde. benim beklentilerim hicbi zaman olmadı nolur sanki kocacığım
kocacığım diye pervane olsan sürekli cilve yapsan başımı okşasan sevsen, durup dururken sırnaşsan dedi. Yani benim sürekli ona yalakalık yapmamı istiyor. Hiç tarzım değil..Sonra beni balkonda aglarken görünce yanıma gelip konusuyor benim hödüklüklerimi affet nolur yine bin tane şeyle canını sıktım üzdüm seni, bazen ne dediğimi bilmiyorum deyip özür diliyor. Affetmedim bu kez çok agir geldi. Ağzımı açıp tek cümle kurasim gelmiyor . Aynı çatının altında takvim yaprakları eskitiyoruz. Nereye kadar dayanabilirsem...
Ne bileyim ne desem ne desem. Eşimin başını oksarım yanına sokulurum yılısırım oynaşmak isterm ilgi gösterrim ama istemez beni bazen kovar bile. Ondan tek bir iyi cümle duymak için gözüne bakarım tek bi sarılma felan . Ama yok yok yok. Herseyim gözüne batar vücudum huyum yaptıgım yemekden tutda temizliğe hiçbirseyimi sevmez. Kendimi anlattım da size ne desem bilemedim

Bu kadar takacaksa en başta evlenmeseydi keşke, bilmiyormuydu ya ben bunu takarım diye kendi karakterini?
Valla bu erkekler halt yiyorlar yiyorlar kadınlar tertemiz olsun istiyorlar, bakire olmayana ikinci el muamelesi yapıyorlar acaba kendileri ne?
Senin bir suçun yok, maalesef yaşadığımız toplum gereğince ön bilgi verilmesi şart bir mevzu bu (saçma ama öyle), kabul edemeyende defolur gider bin tane kadınla yatar, bakireyle evlenir.
Pişman olma. Zor biliyorum, bu şekilde hissettirdiği için zor. Devamlı başına kalktığı için zor. Ama pişman olma, sen ona doğruyu söylemişsin. Pişman olması gereken birisi varsa o da bunu yük olarak gördüğü halde en başta kabul eden kişidir.

m e n t a l i s t m e n t a l i s t son durum nedir aklım sizde kaldı benim :KK43:

Merhaba Ilgın için teşekkür ederim hepinize tek tek teşekkür ederim 🌸

Annemleree gittim ben ayrı sehirdeler. Uzak kalmak çok iyi geldi bana hergun aradi baya bı müddet meşgule dahi atmadım cevapsız bıraktım telefonlarını. Annemi aradığında uyudugumu yada lavaboda olduğumu söylemelerini istedim. Mesajlar atti içi yaniyormus çok özlemiş bizmişiz onun için hayatına anlam veren bomboşmus ev bizsiz vs...ben böyle sürdüremiycegimi bana kendimi çöp gibi hissettirmesinden bıktığı mi ve bosanma davası acmaya hazirlandigimi söyledim yaşlarımiz çok genç ben ömrümün geri kalanına böyle devam etmek istemiyorum dedim. Ertesi gün çıkıp İstanbul'a geldi çıktık dışarda biyerde uzunca konuştuk bosanmayi ciddiyetle düşünmem onu çok etkilemiş çok sarsılmış . Rayına oturttuk biseyleri sonra bayramda da çok kötü şeyler yaşadık ablasının oğlu benim kızımın ağzına zorla oyuncak tabanca çatapat denilen şeyden vermiş kızım zehirlendi ölüyordu görümcem günlerce benim oğlum yapmaz diye gezdi kısaca eşimin ailesi bizi baya bı üzdüler eşim şu an herşeye sırtını dönüp bana sımsıkı sarılmış durumda. Beni bidaha asla üzmeyecegini, kimsenin de uzmesine izin vermiycegini soyleyip duruyor davranışları baya değişti umarım hiç bozulmaz ... Çok yıpratıcı günler yaşadım bir şeyi daha kaldiramiycagimin o da çok iyi farkında..

Merhaba Ilgın için teşekkür ederim hepinize tek tek teşekkür ederim 🌸
Annemleree gittim ben ayrı sehirdeler. Uzak kalmak çok iyi geldi bana hergun aradi baya bı müddet meşgule dahi atmadım cevapsız bıraktım telefonlarını. Annemi aradığında uyudugumu yada lavaboda olduğumu söylemelerini istedim. Mesajlar atti içi yaniyormus çok özlemiş bizmişiz onun için hayatına anlam veren bomboşmus ev bizsiz vs...ben böyle sürdüremiycegimi bana kendimi çöp gibi hissettirmesinden bıktığı mi ve bosanma davası acmaya hazirlandigimi söyledim yaşlarımiz çok genç ben ömrümün geri kalanına böyle devam etmek istemiyorum dedim. Ertesi gün çıkıp İstanbul'a geldi çıktık dışarda biyerde uzunca konuştuk bosanmayi ciddiyetle düşünmem onu çok etkilemiş çok sarsılmış . Rayına oturttuk biseyleri sonra bayramda da çok kötü şeyler yaşadık ablasının oğlu benim kızımın ağzına zorla oyuncak tabanca çatapat denilen şeyden vermiş kızım zehirlendi ölüyordu görümcem günlerce benim oğlum yapmaz diye gezdi kısaca eşimin ailesi bizi baya bı üzdüler eşim şu an herşeye sırtını dönüp bana sımsıkı sarılmış durumda. Beni bidaha asla üzmeyecegini, kimsenin de uzmesine izin vermiycegini soyleyip duruyor davranışları baya değişti umarım hiç bozulmaz ... Çok yıpratıcı günler yaşadım bir şeyi daha kaldiramiycagimin o da çok iyi farkında..

Ayy ne kadar hasret kalmışım düzgün bir olaya.
Yavrunuza geçmiş olsun ve size de.
İnşaAllah bozulmaz.

Back