- 23 Temmuz 2014
- 5.359
- 17.587
- 498
- Konu Sahibi m e n t a l i s t
Evet kendini kahraman görüyor, o benimle evlenmek gibi bir lütuf yapmis senin bütün ömrün dosdoğru mu geçti Allah aşkına? dediğimde ben dosdoğru bı adamım benim gibisi yok diye cevaplar aldim. Dosdoğruyum diyen adam lisede bir kızdan karşılık alamayınca okulu son senesinde terketmiş, sonra dışarıdan bitirdi.. Nişanlıyken bana bir kız mesaj atmıştı, nişanlın benle her halti yedi şimdi de seninle yer.. demişti. Her gece açar por..o sitelerinde dolaşırdı yeni evlendigimizde. Internetten yediği çok pislikler var o zamanlar neden yapıyorsun diye sorduğumda hatalarım üzerine konuşmak beni kötü hissettiriyor filan filan dedi. Yada sen kendi yaptığınla mi kıyas ediyorsun bırak Allah aşkına tarzı yaklaşımlar.. " DOGRU TABI.. BEN SENI BI KADINLA YATAKTA DA BASSAM HICBI ZAMAN BENIM 10 YIL ONCEKI YAPTIGIMI BASTIRMAZ..GIT dilediğini yaşa o zaman demiştim..
Hicbi zaman hicbi hatanın üstüne düşmedim. Çünkü geçmiştir yani yapicak bişey yok duzeltemiyorsun. Vıdı vıdı sende şöyle yapmistin böyleydin kimbilir neler vargecmisinde diye çöp karıştırır gibi asla ttarzım değil..
Defalarca bosanmak istedigimi hayatımın geri kalanını bu şekilde bı suclamayla geçirmek istemediğimi yollarımızı ayirirsak daha mutlu olucagimizi söyledim.
Epilepsi hastasıyım, onun yanında ilk kez kriz gecirdigimde 1 ay öncesi, öleceğimi zannedip başımda nasıl ağladığını gördüm gerçekten seviyor bu adam demiştim. Ama sevmek tek başına hicbi ise yaramıyor, saygı güven olmayinca. Zaten artık böyle bir sevgi de istemiyorum. Kafamda bitirdim.
Hoop boşanma konusu açılınca hep U dönüşü yaptı , ne kadar merakliymissin ya boşanmaya, ben sana naptım, ben kötü bı adam miyim söylesene sizi tatillerre götürüyorum bı dedigini ikiletmiyorum, ne istesen alıyorsun, kızımız var bizim üstelik boşanmak öyle kolaymi , madem benden bu kadar nefret ediyorsun Allah benim canımı alsın da kurtul o zaman benden tez zamanda diye demagojiler yapmaya başladı. Allah seni bensiz bıraksın sende istediğin hayatı yaşa .. dedi.
Ailemin yanına gittikten sonra eşime boşanma dilekçesi göndermeyi düşünüyorum. 28 yaşındayım, hayatımın geri kalanını kendim ve kizim için yaşamak istiyorum. Umarım bu defa şans benden yana olur
O mükemmel Harika eşliğini gitsin başkasına yapsın.
Kaç kurtul sende genceciksin ömrünü şu primata harcama bu adam zira iflah olmaz..