- Konu Sahibi Emire27xxx
-
Haa ay olarak dusunmedim.hedefimi 5 kg diye belirledim.mesela 90 sam 85 icin hedef,ama ne kadar suurede bilmedim simdi. O zaman aylik 2 kg daha iyi olacak gibi.İlk aylar için 5 er kilo çok değil mi? Nasıl vermeyi düşünüyorsun. diyet mi?
Ben de 2 kilo vermişim eve geldikten sonra
Bazı anneler ilk aylarda çok hızlı veriyor. Bende onlara imreniyorum. Diyette yapmadık diyorlar.Haa ay olarak dusunmedim.hedefimi 5 kg diye belirledim.mesela 90 sam 85 icin hedef,ama ne kadar suurede bilmedim simdi. O zaman aylik 2 kg daha iyi olacak gibi.
Maaşallah önceki doğumda ne hızlı vermişsin. Nasıl vermiştin hatırlıyormusun canım.Kızlar bir hafta oldu doğum yapalı bende gram gitmedi oğlumda aynı sürede doğum +sonraki 1 haftada 12 kg gitmişti. Şimdi aynı sürede 4,5 kg. Halen ödem olduğunu düşünüyorum çünkü dün hastanede kontrolümüz vardı biraz çok bekledik ayağım baya şişmişti.bacaklarıma sanki su basmışlar gibi semsert katlayıp üstüne oturduğum zaman patlayacak gibi basınç hissediyorum.
Bir de nasıl besleniyorsunuz ben ekmek tüketmemeye çalışıyorum her gün mutlaka bulgur pilavı yiyorum hoşaf içiyorum.kilo alıyor olabilşrmiyim 1 haftada
Oğlum da doğumla su eşi falan 7,8 kg gitmişMaaşallah önceki doğumda ne hızlı vermişsin. Nasıl vermiştin hatırlıyormusun canım.
Hoşafa şeker atıyorsan kilo aldırabilir.
Ben de extra dikkat ediyorum. Çok su içiyorum.Ama yine arada kendimi şimartıyorum ki vücut diyet moduna girmesin. Çünkü diyet yapıyorum dedikçe yapamayanlardanım :)
Bu arada doktoruma ne zaman spor yürüyüş yapabilirim diye sordum hemen başlayabilirsin sıkıntı yok dedi. Akşamları yarım saat koşu bandında yürümeyi kafama koydum ama ameliyat yerimde hala ağrılar var acele etmiyorum. Sonraki ilk işimde karın hareketlerine hafiften başlamak olacak. Zaman kolluyorum.
Biran önce zayıflayacağım günü bekliyorum.
Cnm benide yazMerhaba çiçeği burnunda güzel anneler..
Her kadın güzeldir ama sadece biraz daha bakıma ihtiyacı vardır..
Gelin hep birlikte gebelikten önce, sonra kilolarımızı ve ideal kiloya ulaşmak için neler yaptıklarımızı paylaşalım..
Hamilelikte ne kadar kilo aldık?
Doğumda ne kadarı gitti?
Sütümüz nasıl artar?
Neleri kısınca sütümüz azalır?
Doğumdan sonra hangi sporlar yapılır?
Spor yapmaya ne zaman başlanır??
Gelin kilolar yerleşmeden kovalım gitsin..
ASLA PES ETME.....
Üye Geb. önce Doğ. giderken Doğ. gelince 1.Ay 2.Ay 3.Ay hedef Emire27 86.7 100 96.8 . . . 70 bir garip 57 64 60 . . . 52 cgkfte . 75 71 . . . 60 fener50 69 92.5 89.2 . . . blacksea 88 101 . . . . . Gunayfur 61.5 . . . . . . Lilithic 55 . . . . . . efsunsuz . . . . . . lilipit . . . . . . heksi . . . . . . Zehrayalçın87 64 . . . . . littlebee 72 . . . . .
Canim bende geldim:) 58 kiloyla hamile kaldim 74 kiloyla doguma girdim 70 kiloyla dogumdan ciktim. 25 gun oldu dogum yapali en son 65 kiloydum listeye eklermisin benide
Üye Geb. önce Doğ. giderken Doğ. gelince 1.Ay 2.Ay 3.Ay Emire27 . . . . . . bir garip . . . . . . fener50 . . . . . . efsunsuz . . . . . . lilipit . . . . . . heksi . . . . . . Zehrayalçın87 . . . . . . littlebee . . . . . .
Canım beni de ekler misin? 67 kg ile hamile kaldım. 82 ile doğuma girdim. Şu an 74.9 kg. Hedefim, 65 inşallahMerhaba çiçeği burnunda güzel anneler..
Her kadın güzeldir ama sadece biraz daha bakıma ihtiyacı vardır..
Gelin hep birlikte gebelikten önce, sonra kilolarımızı ve ideal kiloya ulaşmak için neler yaptıklarımızı paylaşalım..
Hamilelikte ne kadar kilo aldık?
Doğumda ne kadarı gitti?
Sütümüz nasıl artar?
Neleri kısınca sütümüz azalır?
Doğumdan sonra hangi sporlar yapılır?
Spor yapmaya ne zaman başlanır??
Gelin kilolar yerleşmeden kovalım gitsin..
ASLA PES ETME.....
Üye Geb. önce Doğ. giderken Doğ. gelince 1.Ay 2.Ay 3.Ay hedef Emire27 86.7 100 96.8 . . . 70 bir garip 57 64 60 . . . 52 cgkfte . 75 71 . . . 60 fener50 69 92.5 89.2 . . . blacksea 88 101 . . . . . Gunayfur 61.5 . . . . . . Lilithic 55 . . . . . . efsunsuz . . . . . . lilipit 73 93.5 89.4 . . . 65 heksi . . . . . . Zehrayalçın87 64 . . . . . littlebee 72 . . . . .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?