❀•Doğumdan sonra hep birlikte zayıflıyoruz•❀ ➭➭➭

Bu benim için ufak bir teselli oldu. :)
Ben yapı gereği çabuk alıyorum yaa. Ama daha önce 22 kilo vermişliğim var. 86 dan 64 e inmiştim. Bu defada verebilirim diye düşünüyorum. Tabi desteğinizle.

Bu benim için ufak bir teselli oldu. :)
Ben yapı gereği çabuk alıyorum yaa. Ama daha önce 22 kilo vermişliğim var. 86 dan 64 e inmiştim. Bu defada verebilirim diye düşünüyorum. Tabi desteğinizle.

İnşallah hep beraber vericez canım. Ben çok umutluyum gerçekten.

36. Hafta biterken ..

Bu böyle bir kenarda dursun. after before yapacam

Oncelikle hayirli olsun.
Hepinizi rahatlatayim ben. :)))
88 ile hamile kalmisim.
Doguma gittigimde suyum falan icimdeyken 101kg. Toplam 13 kg.
Bugun 10. Gunum 91kg.yim.
Yogun kanamam var. Sonrasinda ne olur bilmiyorum.
Kan kaybindan istahim acilirmi,nefsime engel olabilirmiyim bilmiyorum.
Suan sadece adet sancisindan kivraniyorum

Kızlar merhaba bu topiğe en çok ihtiyacı olanlardan biri de benim... Hamileliği 92,5 ile bitirdim eve geldim hayal kırıklığı 89,2 ve arttı da. Hiç aç karnına tartılmadım ben hep aç karına tartılıp zayıflayıp zayıflamadığıma bakarım. Şuan bakmıyorum çünkü vücudum halen ödem topluyor. 1-2 hafta geçtikten sonra artık düzenli takip edeceğim. Yemeklerde ekmek yememeye dikkat etmeye başladım hiç bir şeyden kısmıyorum sadece ekmeği az tüketiyorum. Süte bir katkısı yok. Yoksa helva,hoşaf,meyvesıyu,tahin pekmez gibi kilo aldırabilecek ama süt yapacak şeyleri tüketiyorum. Zaten hareket kısıtlılığı da var benim dikişlerim çok ağrıyor halen 2 büklüm yürüyorum kendi kendime kalkamıyorum bile 1 hafta 10 güne inşallah evde hareketi artırırım. Benden böyle. Yine tekrar çok şişkoyum
Daha öncedeki doğumumda da doğum sonrası kilom 88,4 dü onda daha fazla kilo aldım ama bebekle birlikte çok gitmişti bunda anlamadım hiç gitmedi bebek kadar gitti sadece. 88,4 den 65 kg ya kadar verdim yine veririm diye düşünüyorum önemli olan bir kere niyetlenip başlamak ve destek. Burda da birbirimize destek olacak birbirimizi gaza getireceğiz. Iyguladıklarımızı paylaşacağız ve inşallah herkes hedefine ulaşacak. Ben kendime aylık hedefler koymayı düşünüyorum ama hemen değil. Emzirme sürecinde nasıl zayıflatır araştırma yapacağım hem yiyip hem nasıl zayıflanır bu dönemde hiç denemedim. O yüzden şimdilik bir hedef belşrlemedim. 6 aylık olana kadar hareketi artırarak daha çok vermeyi planlıyorum sonrasında yavaş yavaş yemekten de kısacağım. Şimdilik benim planlarım bu yönde sizler de fikirlerinizi paylaşın. Akıl akıldan üstündür belki daha cazip fikirleri olan çıkabilir aramızda. Haydı kızlar eksileri çağırıyoruz

Beni de katın aranıza :)))) 61.5 la başladım 71.5 oldum şuan bakalım doğuma kaç kiloyla gidecem ve nolacam :))

Başlangıç kilom 55 , şu an 70 im bakalım kaçla kapaticam Doğum sonu başka tasamız olmaz da inşallah, burs kilolarimizla birlikte savaşırız

Ben 64 le doğuma gittim eve gelince 60 kiloydum ve şimdi 57 kiloyum aslında doğum öncesi kilom ve ideal kilom ama ben 52 falan istiyorum inşallah :)

Çok iyi vermişsin canım. Doğumdan gelince kaç kilo gitmişti ve hedefin kaç listeye yazayım. Nasıl verdin bu arada?

Çok iyi vermişsin canım. Doğumdan gelince kaç kilo gitmişti ve hedefin kaç listeye yazayım. Nasıl verdin bu arada?
Kendiliginden gitti.benim baskul bozuk sandim once ama gecen pazartesi hastane diyetisyenine gittim diabetik diyet icin ordada ayni olcu cikinca cok sevindim. Gerci insulin sorunu bitti.olcumler normalin icinde ciktigi icin biraktim insulini dr.a sorarak.haliyle diyeti de birakacagim.cunku diyabetik diyetiydi o.
Simdilik bisey yapmiyorum.
Hedefim 5 er kilo seklinde hedefler belirlemek.

İlk aylar için 5 er kilo çok değil mi? Nasıl vermeyi düşünüyorsun. diyet mi?
Ben de 2 kilo vermişim eve geldikten sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…