- 19 Nisan 2012
- 1.977
- 2.186
- 133
- Konu Sahibi Emire27xxx
-
Ben iki haftadır 99umbir daha tartılmasam da bunu baz alsak
86.7 di canımRekor sende o zaman daha üstü çıkmazsa. Peki başlangıç kaçtı canım senin? Kaç kilo aldın 99 oldu?
86.7 di canım
Bu benim için ufak bir teselli oldu. :)
Ben yapı gereği çabuk alıyorum yaa. Ama daha önce 22 kilo vermişliğim var. 86 dan 64 e inmiştim. Bu defada verebilirim diye düşünüyorum. Tabi desteğinizle.
Ben de çok umutluyum canım. Hatta kafamız böyle rahat oldukça, stres yapmadıkça kiloları daha çabuk vereceğimizi düşünüyorum.İnşallah hep beraber vericez canım. Ben çok umutluyum gerçekten.
Sağol canım. Birlikte olalım kopmayalım. Güzel paylaşımlarımız oldu. Kilo tecrübelerimizi de paylaşırız. :)Emire27xxx hayırlı olsun canım topigin. Sıkı takip edicem burayı.
Çok iyi vermişsin canım. Doğumdan gelince kaç kilo gitmişti ve hedefin kaç listeye yazayım. Nasıl verdin bu arada?Oncelikle hayirli olsun.
Hepinizi rahatlatayim ben. :)))
88 ile hamile kalmisim.
Doguma gittigimde suyum falan icimdeyken 101kg. Toplam 13 kg.
Bugun 10. Gunum 91kg.yim.
Yogun kanamam var. Sonrasinda ne olur bilmiyorum.
Kan kaybindan istahim acilirmi,nefsime engel olabilirmiyim bilmiyorum.
Suan sadece adet sancisindan kivraniyorum
İnşallah canım :) listeye ekliyorumBen 64 le doğuma gittim eve gelince 60 kiloydum ve şimdi 57 kiloyum aslında doğum öncesi kilom ve ideal kilom ama ben 52 falan istiyorum inşallah :)
Kendiliginden gitti.benim baskul bozuk sandim once ama gecen pazartesi hastane diyetisyenine gittim diabetik diyet icin ordada ayni olcu cikinca cok sevindim. Gerci insulin sorunu bitti.olcumler normalin icinde ciktigi icin biraktim insulini dr.a sorarak.haliyle diyeti de birakacagim.cunku diyabetik diyetiydi o.Çok iyi vermişsin canım. Doğumdan gelince kaç kilo gitmişti ve hedefin kaç listeye yazayım. Nasıl verdin bu arada?
İlk aylar için 5 er kilo çok değil mi? Nasıl vermeyi düşünüyorsun. diyet mi?Kendiliginden gitti.benim baskul bozuk sandim once ama gecen pazartesi hastane diyetisyenine gittim diabetik diyet icin ordada ayni olcu cikinca cok sevindim. Gerci insulin sorunu bitti.olcumler normalin icinde ciktigi icin biraktim insulini dr.a sorarak.haliyle diyeti de birakacagim.cunku diyabetik diyetiydi o.
Simdilik bisey yapmiyorum.
Hedefim 5 er kilo seklinde hedefler belirlemek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?