❀•Doğumdan sonra hep birlikte zayıflıyoruz•❀ ➭➭➭

@Bir garip
Cgkfte
fener50
C cigdemcig
B blacksea
@Zeydan
alya90
Lockam46
burcusenk
G Gunayfur
Lilithic
S Sosyologg_anne
efsunsuz
lilipit
heksi
@Zehrayalçın87
littlebee

3. Ay sonunda kaç kilo oldunuz?

Ayyy.. Evet evet hadiii... tam zamanı simdiii
Bu arada ilk saygı baktım da doğum gittiği kiloyla dönen bi ben varım heralde
Hamile kaldığım kilo 55
Doğuma 73 ile gittim
72.5 ile geldim
Şu an 63 ki koyun
Süt azalmasından endişe ediyorum, ciddi bi diyete yeltenemiyorum. Ama bi yerden başlamak şart. Ve elbette bi egzersiz de şart. Leslie 'den filan baba arkadaşlar vardı. Ne dersiniz , deneyen var mı onu?

Beni ana evi mahvediyor gidiyorum garanti 3 kg evet dönüyorum o 3 kiloyu veriyorum bidaha gidiyorum yine verdiğimi alıyorum aynı kilodan inemedim bi. Neyse artık uzunca bir süre gidemeyeceğim herhalde veririm bundan sonra

diyetisyene daha önceki doğumumda gitmiştim bende uyamıyorum yasak kondukça aklıma onu yemek yer ediyor ve yiyorum.
Bende tamam artık kararlayım demek gerekiyor iş bende bitecek beynimde
O azim şuan beynime yavaş yavaş yer etmeye başladı. 6.ayda çalışmalara hızlı bir giriş yapacam inşallah

Ben aynıyım canım 66.5 veremiyorum benim de bünyem bu diyet te yspamıyorum iradesizim sanırım
Ilk oğlum da da bi sene sonra kilo vermiştim.

Kızlar uyguladıgınız herhangi bi aktivite varmı.ben gecen ip atlayarak baslayayım dedim.ilk gün 150 ikinci gün 160 atladım
Üçüncü gün aman allahım yok böyle bir agrı resmen yürüyemiyodum.bir hafta kadar agrısının gecmesini bekledim.şimdi tekrar baslamaya korkuyorum acıkcası

Slm kızlar, bugün bi delilik yaptım ve leslie 3mil e başladım
Bakalım ne kadar sürecek

Evde mi atlıyorsunuz ip? Ben de atlamak istiyorum ama bu kiloyla atlarsam alt kattakilerle papaz oluruz diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…