- 18 Temmuz 2013
- 13.030
- 14.808
- 298
- Konu Sahibi Emire27xxx
-
Seninle ayni kilolari, ayni sekilde hedefliyrm, basaricaz insallahhGebelik öncesi 69
Doğuma giderken 92,5
Doğumdan sonra 89,2
44. Gün halen 84,6
92,5-84,6= 7,9
Doğum sonrası giden 89,2-84,6=4,6
İlk hedef 80
2.hedef 75
3. Hedef 70
4. Hedef 65
Valla sen çok hızlı veriyorsun nazar değmesin ben sayıyorum yerimde vereceğiz inşallah oğlumda bundan daha fazla almıştım ilk üç sene kendiliğinden hiç bişey yapmadan 75 e kadar düştüm son 1 yılda da spor yaptım 65 e düşmüştüm yani 4 yılda ancak vrrebildimSeninle ayni kilolari, ayni sekilde hedefliyrm, basaricaz insallahh
Kilo mu? Bence neremden gitti yanlış soru, doğru soru "kilo benim neremde" olmalı?Eki Görüntüle 2017947 15 kiloya yakın kilo verdim. Hala ne kıyafetlerim oluyo nede alyansım. Bu kilolar neremden gitti acaba
Tesekkür ederim canım ama dedigim gibi hep inceciktim şuan 42 beden giyiniyorum. Sadece boy uzunlugunun avantajı varKilo mu? Bence neremden gitti yanlış soru, doğru soru "kilo benim neremde" olmalı?Anacım sen inceciksin zati,
kendimi durduramıyorummmm tam 6 kilo aldımKızlar hepimizde olmuş bu tatlı isteği hiç aram yoktur 26 yıllık hayatım boyunca ilk defa bu kadar t at lı yedim ben. Bunun tanımı ne ola ki
benimkiler iki aylık oldular :)) 80 kiloyum.@zeyden[/USER]
@alya90
@Lockam46
@burcusenk
G Gunayfur
@lilitich
@Bir garip
@cigdemcig
Cgkfte
fener50
@blacksea
@Sosyologg_anne
@efsunsuz
lilipit
@heksi
@zehrayalcin87
@littlebee
Kızlar herkes kendi bebeği 1aylık olunca kilo bildirimi yapsın.
Emire27xxx
Canım ben senden kisayim 71 kiloyum bende 42 beden giyiyorum valla 60 olsam 36 giderim bu beden kavramı çok geniş bence ama resimde hiç oyle 40 li bedenlerde durmuyonTesekkür ederim canım ama dedigim gibi hep inceciktim şuan 42 beden giyiniyorum. Sadece boy uzunlugunun avantajı var
Yok canım ya malesef 42 bedenim. Göbegimi göstermek için yandan cekmiştim fotoyu o yüzden ince görünmüşüm. Yoksa enliyim yaniCanım ben senden kisayim 71 kiloyum bende 42 beden giyiyorum valla 60 olsam 36 giderim bu beden kavramı çok geniş bence ama resimde hiç oyle 40 li bedenlerde durmuyon
Oooow tatlı dan mı canım. Benim de tartı oynuyo sürekli. Hiç yemediğim tatlıları bile yiyorum günlük çay helva vazgeçilmezim oldu. Ilk defa tatlı istiyo canım.kendimi durduramıyorummmm tam 6 kilo aldım
Helva tahin pekmez irmik helvası kek turta çooook fenaOooow tatlı dan mı canım. Benim de tartı oynuyo sürekli. Hiç yemediğim tatlıları bile yiyorum günlük çay helva vazgeçilmezim oldu. Ilk defa tatlı istiyo canım.
Bu bi istek sanırım canım inş çabuk atlatırız. Tatlı krizim tuttu diyenlere gülüyordum şimdi çok iyi anlıyorum onlarıHelva tahin pekmez irmik helvası kek turta çooook fenanasıl durduracağım kendimi bilmiyorum.
Eski halini bilemicem ama bu halim bile gayet fit , maaşallahın varTesekkür ederim canım ama dedigim gibi hep inceciktim şuan 42 beden giyiniyorum. Sadece boy uzunlugunun avantajı var
Boyun kaç 1.80 falan herhalde ben 1.74üm çok feci görünüyorumTesekkür ederim canım ama dedigim gibi hep inceciktim şuan 42 beden giyiniyorum. Sadece boy uzunlugunun avantajı var
Yok canım boyum 173 ve kendimi bildim bileli hep 53 kiloydum. Hamile kalmadan 60kiloya geldimBoyun kaç 1.80 falan herhalde ben 1.74üm çok feci görünüyorumboy falan yalan oldu
Evet zayıfmışsın ne güzel. Ben şimdi 60 olmak istiyorum hedefim bu. Gençken 55 idim 20 li yaşlarımdaYok canım boyum 173 ve kendimi bildim bileli hep 53 kiloydum. Hamile kalmadan 60kiloya geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?