- Konu Sahibi Emire27xxx
-
Ne munaseebet kapina gelip laf edebiliyorInsanlar çok fesat olmuşlar lilipit ilk defa böylesini gördüm komşu kızı kapıma kadar geldi dün cuma vakti ağzının payını verdim ama hazmedemedi gitti. Insan cuma vaktine saygısı olur demi eşim gidince camiye kapı da damladı. Kavga sebebi de çok saçma ya of Allah a havale ettim bu insanları 4 yıl oldu bi huzur vermedil lüzumsuxlsr
Cnm listeyi emire gunceleyexek33 günlük olduk Güncel kilo 66.5 canım
Inş canım çok sağol. Dün o kadar üzüldüm ki sütüm çekilcek diye korktum. Hiç üzüntüye gelemem direk iştahtan kesiliyorum zorla yemek yiyorum hiç olmadı su içiyorum bol bol.Ne munaseebet kapina gelip laf edebiliyor
İyi yapmissin valla
Daha da muhatap olma bosver
Degisik degisik bi suru insan var
Laf anlatsan laftan anlamaz insanlar var
Sen canini sikip uzulme onemli olan o
Hersey gecer unutulurda bu guzel gunlerin geri gelmez
Bebisler cabuk buyuyor
Gerginligimjzi de hissediyorlar
Herr daim mutlu olalim inşallah
Tmm sağol canım :)
Ewet canım hep ewde. Birinci sınıfa baslayacak. Komsuluk ilişkimde pek olmadıgı için bi yerede gönderemiyorum. Kutuları bantlamakta yardım ediyo,tabakları bardakları gazeteye sarıyo. Elim ayagım oldu ,bi yandanda ğzülüyorum.Cnm senin kizin hep evde mi
Krese falan gidiomu
Nasil yetisebiliyorsun
Kiz bu neeEki Görüntüle 2017947 15 kiloya yakın kilo verdim. Hala ne kıyafetlerim oluyo nede alyansım. Bu kilolar neremden gitti acaba
Uzulme cnm gel buraya dedikodularini yapip gomek onlariInş canım çok sağol. Dün o kadar üzüldüm ki sütüm çekilcek diye korktum. Hiç üzüntüye gelemem direk iştahtan kesiliyorum zorla yemek yiyorum hiç olmadı su içiyorum bol bol.
Tesekkür ederim canım benim. Boyum 173 ve hep 53 kilo dal gibi hatundum. Şimdi inan kendimi çok kilolu görüyorum. 42 beden giyiniyorum. Bu grup iyi oldu gercekten. İnsanı daha cok hırslandırıyo. Hep beraber istedigimiz kilolara gelicez inşKiz bu nee
Cubuk gibisin
Masallah sana ya
Harikasin
Ayrica iki cocukla yetisiyorsun tek basina tebrik ederim senii
Sanırım ben ekmeği çok yiyorum ve doğru düzgün bir öğünüm yok sütüm az o yüzden sütlü tatlı çok yiyorum önceden tek meme yetiyordu şimdi ikisini emiyor ve yine huzursuz aklıma hep doymuyor süt ax geliyor dolayısıyla tatlı yiyorumCnm esas olan sut tabiki
Benm sutum azaldi ama yememe dikkat ediyrm
Mesela ben kahvaltida normalde patates kizartmasi ya da yumurtali ekmek seklinde yemeyi seviyrm
Ama simdi yumurta peynir bi dilim ekmek gibi diyet menusu seklinde sinirli kahvalti yapiyrm
Oglen yemek yerken ekmegi bana bana bol bol yerdim
Simdi sinirliyrm, bi dilim ekmek seklinde
Ama yemegim bol, bi tabak taze fasulye bi tabak semiz yemegi yedim mesela bugun
Yani boyle dikkat etmezsem kilo bile alirim
Senin beslenmen nasil?
Ben yaptım ama emire ortalarda yokzeyden [/USER]
@alya90
@Lockam46
@burcusenk
G Gunayfur
@lilitich
@Bir garip
@cigdemcig
Cgkfte
fener50
@blacksea
@Sosyologg_anne
@efsunsuz
lilipit
@heksi
@zehrayalcin87
@littlebee
Kızlar herkes kendi bebeği 1aylık olunca kilo bildirimi yapsın.
Emire27xxx
Sende fazla kilo mu var ben göremiyorum daEki Görüntüle 2017947 15 kiloya yakın kilo verdim. Hala ne kıyafetlerim oluyo nede alyansım. Bu kilolar neremden gitti acaba
Cnm hurma var ya tatliSanırım ben ekmeği çok yiyorum ve doğru düzgün bir öğünüm yok sütüm az o yüzden sütlü tatlı çok yiyorum önceden tek meme yetiyordu şimdi ikisini emiyor ve yine huzursuz aklıma hep doymuyor süt ax geliyor dolayısıyla tatlı yiyorum
Kaç kilosun nerde kilo kızzzEki Görüntüle 2017947 15 kiloya yakın kilo verdim. Hala ne kıyafetlerim oluyo nede alyansım. Bu kilolar neremden gitti acaba
Tmm canımm lüzumsuzlarrrr sinir bozucularrr :)))Uzulme cnm gel buraya dedikodularini yapip gomek onlari
Rahatla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?