❀•Doğumdan sonra hep birlikte zayıflıyoruz•❀ ➭➭➭

Ne munaseebet kapina gelip laf edebiliyor
İyi yapmissin valla
Daha da muhatap olma bosver
Degisik degisik bi suru insan var
Laf anlatsan laftan anlamaz insanlar var
Sen canini sikip uzulme onemli olan o
Hersey gecer unutulurda bu guzel gunlerin geri gelmez
Bebisler cabuk buyuyor
Gerginligimjzi de hissediyorlar
Herr daim mutlu olalim inşallah

Inş canım çok sağol. Dün o kadar üzüldüm ki sütüm çekilcek diye korktum. Hiç üzüntüye gelemem direk iştahtan kesiliyorum zorla yemek yiyorum hiç olmadı su içiyorum bol bol.

Emire27xxx kizim bir aylik oldu dogumdan once 60 dogumda 80 simdi 68 kiloyum ama gitmiyo kilolar yapisti kaldi göbek de cabasi biraz fazla yedim mi hemen sisuyo

Cnm senin kizin hep evde mi
Krese falan gidiomu
Nasil yetisebiliyorsun
Ewet canım hep ewde. Birinci sınıfa baslayacak. Komsuluk ilişkimde pek olmadıgı için bi yerede gönderemiyorum. Kutuları bantlamakta yardım ediyo,tabakları bardakları gazeteye sarıyo. Elim ayagım oldu ,bi yandanda ğzülüyorum.
Yetişemiyorumki canım. Yemek olarak buzluktakileri tüketiyoruz,hamileyken annem bişeyler yapıp koymustu. Yada basit seyler yapabiliyorum. Yogurtlu makarna pilav salata kısır güvec tarzı. Zaten sofrayı kuruyorum mutlaka o dakika bebek uyanır. Aglamasa sorun yok ama hep aglak. Bi lokma ancak agzıma atabiliyorum. Eşim akşam 11 gibi ewde oldugundan bana hiç faydası yok.
Bu sekilde günler geciyo:)) rabbim can saglıgı versin de gerisi halloluyo bi şekilde

Kiz bu nee
Cubuk gibisin
Masallah sana ya
Harikasin
Ayrica iki cocukla yetisiyorsun tek basina tebrik ederim senii
Tesekkür ederim canım benim. Boyum 173 ve hep 53 kilo dal gibi hatundum. Şimdi inan kendimi çok kilolu görüyorum. 42 beden giyiniyorum. Bu grup iyi oldu gercekten. İnsanı daha cok hırslandırıyo. Hep beraber istedigimiz kilolara gelicez inş

Sanırım ben ekmeği çok yiyorum ve doğru düzgün bir öğünüm yok sütüm az o yüzden sütlü tatlı çok yiyorum önceden tek meme yetiyordu şimdi ikisini emiyor ve yine huzursuz aklıma hep doymuyor süt ax geliyor dolayısıyla tatlı yiyorum

Cnm hurma var ya tatli
Onunla kek yap, ben ise girdigimde sik emziremedigim icin azalmisti sutum, annem oglen ben gelesiye kek yapardi, allahim o kek ne sut yapardi
Dereotu, bulgur pilavi, tahin helvasi bunlarda iyi sut yapiyor
Belki yiyorsundur ama diyim dedim

Mrb.azimli anneler
47.gunumuz bizim.dogumdan sonra eve geldigimde 94 falandim.evde ikiveya ucuncu gun cok hizli bir odem attim.ama oluyorum sandim.
90 olmustum.15. Gun 88 falandi.
Sonra 87 oldum.
Su aralar sabah 87,300.aksamlari 89 oluyorum.
Diyet yapmadim.hastane kontrolleri haric evden cikmadim.sutum olmadigi icin gunde 1 kez emziriyorum.emzik niyetine.
Cook meyve yiyorum.tatli,cikolata fazlaca yiyorum.sabah kahvaltisi 1 ekmekle bitiyor.
Oglen,aksam yemek yiyemiyorum,canim istemiyor.
Cook terliyorum.
Obezdim,hala obexim.
Kilo konusunda ilk kizimda da ayniydi.hemen gitmisti dogum kilolarim.ama 3-4 ay sonra cook fazlasiyla geri almistim.yine emzirmemistim.
Dimdide korkuyorum.cunku zaten ust sinirlardayim.
Ama sizlerden azim almaya calisacagim.
Not.yukardaki kilo vermislik gunlerinde bir kac gun sapmis olabilir.net hatirlayamiyorum.

30 gunluk kilom(1.ay sonu) 87,300
İkinci ay bitmeye 15 gun var.hala ayni.
Etiketlemeyi bilmiyorum.ogrenicem birgun.okuyan biri olursa benide listeye guncellesinn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…