- 6 Ekim 2015
- 1.396
- 1.957
- 83
- Konu Sahibi Emire27xxx
Başlangıç 70, doğuma 87 ile girdim. Şu an 75 kiloda kaldım bi haftadır. Çünkü canım acayip tatlı istiyor ve yiyorum. Ne zamana kadar sürcek bu istek bilmem :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ana olunca boyle mi oluyot acepKızlar hepimizde olmuş bu tatlı isteği hiç aram yoktur 26 yıllık hayatım boyunca ilk defa bu kadar t at lı yedim ben. Bunun tanımı ne ola ki
Ne guzel kilo verdin cnm senBaşlangıç 70, doğuma 87 ile girdim. Şu an 75 kiloda kaldım bi haftadır. Çünkü canım acayip tatlı istiyor ve yiyorum. Ne zamana kadar sürcek bu istek bilmem :)
Valla sen iyi veriyorsun ben deli gibi hareket ediyorum Çok olmasa da yürüyüşe de başladım halen belli bir düşüş yok sen her gün veriyorsun maşallah. Bu işin sırrı nedir bana da de hele ben diyet yapamam akşamları sütüm yetmiyor yetecek kadar sütüm var onu da emiyor kusuyor midede bişey kalmayınca tekrar istiyor yerine hemen gelmiyo yetmiyor süt.kusa kusa bitiyo valla yazık canım sütlere. Ben o sütler olsun. Diye neler neler yiyip kilo veremiyorum ah ah...gebelik oncesi 73
Doğuma girerken 93,5
Hedef 65
4 gun oldu 89,4
5. Gun 87,6 (karnim kucukdu birden)
11.gun 86
12.gun 85,6
17. Gun 86.2 ( kilo aliyrm bide bu ne ya)
18.gun 85,1 odem gitti galiba cok hizli diyetin bir gunluk etkisii
22.gun 85,9
24. Gun 85,1
25.gun 84,6
28.gun 84.0
Not:17. Gun diyete başladım
Cokyavas gidio bu kilolar of, ayda 10 kilo verebilsem :) ikinci ay 7, ucuncu ayda 5 versem yeter bana ilk etapta :)
Dogum oncesi halime ulasmak icin 11 kilom kaldi
Hedefime ulasmak icin ise 19
:)
Ne guzel kilo verdin cnm sen
Nasil verdin
Ay cnm cok sevindim
Ben esimin tişörtlerini giyiyorm
Kendi kiyafetlerim olmuyor
Bu isi başarmalıyız insallah
Az bi fark sisliktir belki cnm41. Güne tekrar kilo alarak girmişim 84,6 dan 85 e. Hey yavrum be. Verelim derken alıyoruz
Cnm esas olan sut tabikiValla sen iyi veriyorsun ben deli gibi hareket ediyorum Çok olmasa da yürüyüşe de başladım halen belli bir düşüş yok sen her gün veriyorsun maşallah. Bu işin sırrı nedir bana da de hele ben diyet yapamam akşamları sütüm yetmiyor yetecek kadar sütüm var onu da emiyor kusuyor midede bişey kalmayınca tekrar istiyor yerine hemen gelmiyo yetmiyor süt.kusa kusa bitiyo valla yazık canım sütlere. Ben o sütler olsun. Diye neler neler yiyip kilo veremiyorum ah ah...
Cnm senin kizin hep evde miAn itibariyle 60.9 cok sükür o 60rakamını gördüm. Cok aglayan bi bebek ve tek basınızada olunca gidiyo kilo. Gece üçe kadar yine hoplayıp zıplıyoduk.birde bi kaç güne tasınıcaz. Yardıma henüz kimse gelmedi. Bebek yarım saat uyusa hemen koli hazırlıyorum. Kendimi bitik hissediyorum artık
Be oldu cnm yaEki Görüntüle 2017859 kızlar zayıflamanın yoluna buldum
Bi kaç lüzumsuz can sıkıcı komşu işe yarıyo dünden bugüne 400 gr gitti bile
Kavga ettim resmen ilk defa içimin yağları eridi
Insanlar çok fesat olmuşlar lilipit ilk defa böylesini gördüm komşu kızı kapıma kadar geldi dün cuma vakti ağzının payını verdim ama hazmedemedi gitti. Insan cuma vaktine saygısı olur demi eşim gidince camiye kapı da damladı. Kavga sebebi de çok saçma ya of Allah a havale ettim bu insanları 4 yıl oldu bi huzur vermedil lüzumsuxlsrBe oldu cnm ya
Sakin sikma canini aman aman