- 1 Kasım 2016
- 4.652
- 13.808
- 40
Ben varım tabloda yer almak isterimArkadaşlar burayı benle beraber aktif kullanacak olanlar bana yazabilir mi ?
Tablo yapicam da, yazışmalarda kaybolmasın.
Kolay takip edelim kilo azalışlarini
Yok canım gayet iyi anlıyorum seni bende 40 oldumKizlar, bugün diyetisyene gittim.
Boy kilo yaş baz alınca 60 da durmamin iyi olacağını söyledi. (42 yaşındayım)
50 li leri seviyorum deyince, 20 li yaşlarda olsaydınız 52 çok yakışırdı ama 60 sizin için ideal olan kilo olacaktır dedi.( Zaten 20 li yaşlarımdaki kilomda 52-53 du şaka gibi. ) Canım sıkıldı , ben tabiki en azından 55 i görene kadar durmam. 50-55 arasını da o zamanki şartlara göre değerlendiririm artık.
Beden yaslaniyor tamam da ruh olduğu gibi gepgenc duruyor. Keşke ruh da yaslansaymisti da böyle takilmasaydik benim gibi 40 Lara gelip kendini genç hissedenler. Bide minyon olunca ve çok gocmeyince yaşını da belli etmiyorsun hepten bı tuhaf oluyor ya. Saçmaladım mi ne, canım sıkıldı paylaşmak istedim.
Hoşgeldin:)Ben varım tabloda yer almak isterim
Hoşbuldum canımHoşgeldin:)
Boy kilo yazar mısın tabloya ekleyim.
Tamamdır, ekledim.Hoşbuldum canım
Boy 170 kilomda dün tartıldım 99.2
Canım ben öncelikle abur cuburu hayatımdan çıkarıp sağlıklı beslenmek istiyorum.Verip verip geri almaktan yoruldum.Tamamdır, ekledim.
Bol eksili haftalar dilerim
Ben de aynı dusuncedeyim. Genetik miras şeker hastalığı. Ben şuan insülin direncine sahibim. Dr dikkat etmezsem 10 sene içinde şeker hastasi olursun demişti.Canım ben öncelikle abur cuburu hayatımdan çıkarıp sağlıklı beslenmek istiyorum.Verip verip geri almaktan yoruldum.
Bu kiloylada en başta bi yürüyüş yapmayı planlıyorum sonrasında da zumbaya giderim ben çok eğlenceli buluyorum.
Disiplinlide ilerlemek istiyorum.
Ben yürüyüşü bile evde yapardım geçen sene. 15 bin adimlari bulurdum. Şua aralar 10 bin ancaCanım ben öncelikle abur cuburu hayatımdan çıkarıp sağlıklı beslenmek istiyorum.Verip verip geri almaktan yoruldum.
Bu kiloylada en başta bi yürüyüş yapmayı planlıyorum sonrasında da zumbaya giderim ben çok eğlenceli buluyorum.
Disiplinlide ilerlemek istiyorum.
Cok geçmiş olsun sağlıklı beslenme ve sporla kolesterol düzelir doktorda demiş zaten dikkat etmek lazım malum yediğimiz gıdalar hep sağlıksız yağlar içeriyordu paketli ürünler hep bunlara sebep bende uzun zamandır kan vermedim bir ara baktırayım şeker zaten genetik bizde annemde var anneannemde de vardı oyüzden şeker tuketimime dikkat etmem gerekiyorDün dahiliye dr una çıktım, diyetisyene yönlendirmesi için. Yağdan mi kastan mi veriyorum diye takip etmek istedim süreci. Önce kan testi talep etti.
bugün sonuçlar için gittim Dr a. Kolestrol 200 üst sınır benimki 224 çıkmis. Gizli şeker varmış. Diyetle hepsi normale döner diyerek yönlendirdi. Pazartesi diyetisyene gidiyorum.
15 günde bir çağırıp ölçümleri yapıyormuş diyetisyen. Listeyi de yeniliyormus her seferinde.
bu konuyu birazda diyet seruvenimdeki yaşadıklarımı da yazmak için kullanacağım.
ilerde okumak için:)
HoşgeldinBen varım tabloda yer almak isterim
Hoşbuldum canımHoşgeldin
Maşallah hem sabah hem akşam spor4.Gün
Sabah aç karnına kahve + 11 dakika karın egzersizi
Kahvaltı
10 yemek kasıgı nesfit yulaflı gevrek + 2 buçuk bardak süt + baş parmak kadar muz
Spor 41 dakika 5 kilo dambıl ile tüm vücut egzersiz + kardiyo
Ara ögün
2 parça şekersiz çikolata + kahve
Akşam yemeği
Tavuklu makarnalı bol yeşillikli yoğurtlu salata 1 bardak şekersiz limonata
(Salata içeriği 6 yk haşlanmış makarna 1 parça Airfry da tavuk(yagsız pisti) bol kıvırcık 1 kırmızı bıber (sosu 1 yk yoğurt 1 tatlı kaşıgı yağ 1 çay kasıgı peperi sos 1 çay kaşıgı ranch sos)
Ara öğün
1 activia kayısılı yoğurt
2 hurma
Spor 3 mill leslie
Toplam alınan kalori 1120
Benımde bugun aksama kalmıstı . 7 gibi spor yaptım 8 de ancak aksam yemegı yedımÇok iyi kizlar , ben daha spora başlamadım. Çocuklar uyuyunca rahatça yapıyorum da
Yaşlanmak mi no.Kızlar bi ara 13 kılo vermıstım
Aksamları nıveanın kremını surup üzerine masaj aletı kullanıyorum
Bırde hacamat fılan yaptıkları kupa varya
Onlarla cektırıp bacaklarımda ileri geri hakeketlerle çektiriyordum
Feci inceltmıstı
Sımdı yaslandım halim yok
Siz yaparsanız cok faydasını gormustum
Hatta biraz deneyeyım
Kız ozaman 83 oluyom yaYaşlanmak mi no.
Bizim yaş tersten okunuyor canım