Evet tek sefer yerine bölerek yapıyorum yoksa içim rahat etmiyor yiyip yatmak içim içimi kemiriyorMaşallah hem sabah hem akşam spor
Bende 62 oluyorumAboww hahaahahahah ay ne güldüm varya msj i okuyunca.
Kendime foxusum 24 oluyorum ya ben
Ben uc sene önce 62 ye düşmüştüm sporla oldugu ıcın dedıgın gıbı mesela 55 gıbı fılan duruyordum .Kızlar bugün bir ölcü aldım 1 buçuk ay öncesi ve şimdi ile bel 79 cm den 74 e inmiş karın 90cm den 84 e basen yani kalça en geniş yerinden ölcümde 108 cm den 103 e inmiş baya incelmisim bu kadar beklemiyordum kılo olarak bakarsak sadece 6 kilo verdim ama sıkılasma iyi olmuş tam istediğim ve hedeflediğim gibi cok şükür60 a düstügümde ne olacak merakla bekliorum hala regl olamadım bu arada olsam şişkinlik atar iyi bir eksi gorebilirdim sabah bir baktım 67.65 çıktım ama güncelleme için biraz daha beklicem
Kendine müslüman hımmAboww hahaahahahah ay ne güldüm varya msj i okuyunca.
Kendime foxusum 24 oluyorum ya ben
Aramıza hoşgeldin :)Beni de dahil edin lütfen. Diyetisyene gidince herşeyden canım daha çok çekiyor irade zor oluyor. Fat secret ile kalori sayıyorum ama pek zayiflayadim gibi. Düzgün kalori açığı yapamadım galiba. Bundan sonrası için en azından istiyorum. Sporu ihmal ediyorum.
Kızlar bugün bir ölcü aldım 1 buçuk ay öncesi ve şimdi ile bel 79 cm den 74 e inmiş karın 90cm den 84 e basen yani kalça en geniş yerinden ölcümde 108 cm den 103 e inmiş baya incelmisim bu kadar beklemiyordum kılo olarak bakarsak sadece 6 kilo verdim ama sıkılasma iyi olmuş tam istediğim ve hedeflediğim gibi cok şükür60 a düstügümde ne olacak merakla bekliorum hala regl olamadım bu arada olsam şişkinlik atar iyi bir eksi gorebilirdim sabah bir baktım 67.65 çıktım ama güncelleme için biraz daha beklicem
Amin hep birlikte başarıcazBen uc sene önce 62 ye düşmüştüm sporla oldugu ıcın dedıgın gıbı mesela 55 gıbı fılan duruyordum .
Sıkılaşma baya iyi oluyor
Insallah devam ederımde 60 gorururö bende
Evet ölcüm daha motive edici bakalım birlikte ara ara96-86-101
Bende ölçtüm şimdi.
Haftaya tekrarlarim bakam :)))))
BendeKızlar bende şişkoyum. Çok mutsuzum
Ahaaha benim göbekte bariz içeri girdi az da olsa. 13 günde 4 kg vermişim bı yerler incelmeye başlasın bı zahmet o kadar yemiyoz dimi amaBendeama 1 haftadır lesli 3 mil yaptım barız bellı olmaya başladı . Gobegım ıcerı gırdı
Aynen mis gibi biber dolması yapıyorum ama ben yemicemAhaaha benim göbekte bariz içeri girdi az da olsa. 13 günde 4 kg vermişim bı yerler incelmeye başlasın bı zahmet o kadar yemiyoz dimi ama
Ben bozdumKizlar
Bugün diyeti bozdum diye vicdan yapmıştım ama çok şükür bozulmamış. Akşam yemegini 16.30 civarı yenek zorunda kaldım. Kayınvalidem galip geldi koydu tabagima canım yemecikleri.
Oyyyyy demeBen bozdum
Sabahtan berı cok yoruldum
Gecede uykum kacmıstı uykusuz kalmıstım
Sımdı bır uyku bastı bır can sıkıntısı birsürü ekmek biber dolması yedım
Üstüne bozuldu zaten diye nutellalı bırsurude ekmek yedım
bişeyden hırsımı alıyomusum gıbı yapıyorum
Neyse yarın devam inşallah