Çok güzel tebriklerrrrBugün
Sabah
İki yumurta ile omlet
Bır dılım tam buğday ekmeği
İki kuru kayısı
Salata
Ara
10 çiğ badem,kayısılı form çay
Akşam
iki tavuk baget
Salata
Birkaç kaşık cacık
Yarım kaşık pırınc pılavı tadına baktım
Bir catal haslanmıs patates bununda tadına baktım
Spor
Lesli 3 mil 5. Günü yaptım
Leslie yi 3-5 arkadaş aynı motivasyonla yapmayı çok isterdim ama:) ablam zumbaya gidiyor çok eğlenceli geçiyormuş:)Aa sporsuz olurmu azda olsa yap öyle uyu çok daha kaliteli uyursun hemde üstelik hafif hissediyorsun sonrasında
Evet leslie cok eğlenceli zaman nasıl geçiyor insan anlamıyor ☺
Rica ederim o kanalın tüm videolarına bakabilirsin hepsi cok faydalı ve güzel seviyene göre belirleyip ileride alıstıkca zor olanlarına geçersin
Zumba hiç gitmedim ama daha önce spor salonuna giderken orada görmüştüm cok eğleniyorlar ama dans etmekten utanıyorum kalabalıktaÇok güzel tebriklerrrr
Leslie yi 3-5 arkadaş aynı motivasyonla yapmayı çok isterdim ama:) ablam zumbaya gidiyor çok eğlenceli geçiyormuş:)
Ekledim canım.Selamlar ilk haftamda yalnızca 700 gr vermişim
57 olarak güncelleyebiliriz aşırı odemim vardı tatilden kalan o gitmiş baya onu hissediyorum ama :)
Ben akşamları yapıyorum canım yaSpor yapıyormusunu kızlar
Tamam hatırlatayım dedımBen akşamları yapıyorum canım ya
Helalllll, ben 60 a bı ineyim de eliptike eklemeler yapacam epeyceTamam hatırlatayım dedım
Lesli 3 mil 6. Gün yaptım
bende de aynı problemler vardı hindibalı kahve içiyorum marka adı vermek dogru mu bilmiyorum ama o beni düzene soktu. Zaten tuvalet problemi olunca maalesef kilo vermek çok çok zor oluyor.Ben biraz erkenciyim
Kızlar benim wc sorunum var
Okadar duzenlı yıyorum .her öğün salata
Kayısı
Kayısılı form cayı vs vs
4 gündür tuv cıkmadım mesela
Nıye boyle oluyor
Nerde yanlıs yapıyorum
Bana Dr bı ilaç vermişti o süper çözmüştü bu işi. Diyetteyken ben de yaşıyorum o sorunu maalesef. Su aralar iyiyiyim eğer sıkıntı yaşarsam o ilaçtan icicem .Ben biraz erkenciyim
Kızlar benim wc sorunum var
Okadar duzenlı yıyorum .her öğün salata
Kayısı
Kayısılı form cayı vs vs
4 gündür tuv cıkmadım mesela
Nıye boyle oluyor
Nerde yanlıs yapıyorum
Evet ya birde sabah aksam kan ilacı ıcıyorum oda etkılıyor . Bu ınstagramda sattıklarındanmıbende de aynı problemler vardı hindibalı kahve içiyorum marka adı vermek dogru mu bilmiyorum ama o beni düzene soktu. Zaten tuvalet problemi olunca maalesef kilo vermek çok çok zor oluyor.
Neydi ozelden yazarmısınBana Dr bı ilaç vermişti o süper çözmüştü bu işi. Diyetteyken ben de yaşıyorum o sorunu maalesef. Su aralar iyiyiyim eğer sıkıntı yaşarsam o ilaçtan icicem .
Yazdım canimNeydi ozelden yazarmısın
Sabah aksam kan ilacı kullanıyorum oda etkıledı