Hazır Ol🧘‍♀️ Nişan Al🎯 Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

İdrarla atıldığı için su da çok önemli tansiyon problemin yoksa limonlu su iç bolca
Şükür tansiyonum yok. Evet sabah uyanır uyanmaz limonlu su içiyorum öğlen dukan birası içtim. Fazladan 3 lt su içtim . İşin kötü tarafı idrara çıkmak da zulüm 🥹

Şükür tansiyonum yok. Evet sabah uyanır uyanmaz limonlu su içiyorum öğlen dukan birası içtim. Fazladan 3 lt su içtim . İşin kötü tarafı idrara çıkmak da zulüm 🥹
Sağlık en büyük zenginlik gerçekten de ☹️ çok üzüldüm geçmiş olsun umarım kısa sürede atlatırsın. Bende Kasım ayında tüp Bebek tedavisi gördüm. O süreçte çok kabız oldum makat çatlağım olmuş bilemedim. Kasımdandir en ufak kabızlıkta aşırı ağrım oluyor ve haftalarca geçmiyor. Yine oldu ve yine çok ağrım var benim için de tuvalet ihtiyacı işkenceye dönüştü artık 😔

Sağlık en büyük zenginlik gerçekten de ☹️ çok üzüldüm geçmiş olsun umarım kısa sürede atlatırsın. Bende Kasım ayında tüp Bebek tedavisi gördüm. O süreçte çok kabız oldum makat çatlağım olmuş bilemedim. Kasımdandir en ufak kabızlıkta aşırı ağrım oluyor ve haftalarca geçmiyor. Yine oldu ve yine çok ağrım var benim için de tuvalet ihtiyacı işkenceye dönüştü artık 😔
Sana da çok geçmiş olsun 💐 çok üzüldüm inşallah en kısa en hayırlı zamanda emeklerinin karşılığını alırsın 🤍

9 Nisan çarşamba menüm

9.35
kahvaltı
2 haş yumurta

12.45
oglen
2 yumurtadan sucuklu omlet

19.00
Akşam
1 kase arabaşı çorbası
4 yk mantı
3 YK yoğurt
1 kapya 3 ceviz bir parça tavuk göğsü ile hazırlanmış yoğurtlu salata

22.00
Sade maden suyu

Su 2 litreden fazla
Adım telefondaki pedometre 12.000 diyo
Öğlen taktiğim kol saati 2900 diyo
Telefon arabayla gidilen mesafeleri de mi olcuyor aceba bilmiyorum
Bugün daha
Saat 663
Telefon 581 yazıyor

Sabah mezura ile ölçü alacağım yetişemiyorum bir türlü alamadım kaç gündür
Artık cumartesi inşallah garanti alırım

Mutlu sabahlar
1600 ml su içildi
22 dk sabah kardıyosu yapıldı
Herkese bol eksiler diliyorum

Eklentiler

• 1000044596.webp
    1000044596.webp
    40,2 KB · Görüntüleme: 5
  • 1000044612.webp
    1000044612.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 6
  • 1000044625.webp
    1000044625.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 6
İyi akşamlar arkadaşlar
Öğlen tansiyonum yükseldi başağrısı öldürdü beni ayağım igne yapılan yeri ayrı ağrıyor ☹️
Chocolita Chocolita canım bana izin yazar mısın liste dışı katılmak istiyorum

Kortizon ödem yapmaya başladı bile dikkat ediyorum tuzlu tatlı bisey yemedim cumartesi tartilmak istemiyorum
Pazartesi diyetisyende tartilip devam ederim buraya liste dışı
Sürekli suram ağrıyor diyip arkadaşlarımın motivasyonu düşürmek istemiyorum pazartesi diyetisyen dönüşü yazarım buraya
İns o güne kadar daha iyi olurum ❤️
Tamam canım. İğne iyi gelmiyor mu acaba başka bir doktora danışsan. Tam çözüm olmadığı gibi sanki iğnenin sancısını yaşıyorsun bu sefer

İyi geceler hanımlar🦋

Sabah
Yarım katmer 3 tane şerit peynir 5 tane zeytin 2 çırpılmış yumurta bir kare helva

Ara öğün
Bir paket ikram yedim(temizlik arasında) bir fincan şekersiz Türk kahvesi 2 kare bitter çikolata

Akşam
Ton balıklı chiali salata yedim.

Su miktarı İki buçuk litre de 3'e tamamlayacağım
Adım 1.4K

Chocolita Chocolita
Bugün sabah Yarım saat spor yaptım sular yok diye temizlik yapmayacaktım saat 2 gibi sular geldi bugün gereksiz bir enerjim vardı temizlik de yaptım 3 tane saat fotoğrafı var biri sporun diğer ikisi çocuk uyanmadan önce ve uyandıktan sonraki temizliğim 😂 Yarın büyük bir ihtimalle hiçbir şey yapamam🤣
Oh misler gibi kalori yakmışsın 💪🔥

İyi geceler,
8 Nisan menüsü

Kahvaltı; omlet, peynir, 5-6 zeytin, domates, yeşillik, 2 dilim ekmek

1 elma

Akşam; türlü ve pilav

Çay yanında kuru üzüm ve badem 1 avuç

Su 2 litre

9 Nisan menüsü
Kahvaltı; 1 yumurta, peynir, 3-4 zeytin, 2 dilim ekmek

Kahve

Akşam; diyet dışı

Su 2 litre
Labelim diyet dışı egzersizi bekliyorum. 6.000 adım

Sana da geçmiş olsun espi. Valla sana da Dut ve Pembişime de üzüldüm. Allahım şifa versin inşallah. Dermansız dert vermesin

Son düzenleme:
Dün yine menü yazmadan uyudum
Sabah 1 dilim ekmek yarım peynir 2 domates

Akşam 🥲
Simit almıştım bakırköyden malesef ayarım kaçtı. 2 yumurtalı kahvaltılık yanına ondan yedim. Neyse ki adımım iyi. Aylık sonuç cezam bitti. +6.000 adım da diyet dışı niyetine.

Eklentiler

• 1000022774.webp
    1000022774.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 5
Back
X