Beklerim canım benim yolum daha uzunselam canım tebrik ediyorum senitakibimdesin bakıyorum ara ara
bi ara aynı kilolardaydık sen beni geçtin ne güzel
ben 2 haftadır tartılmıyorum muhtemelen 58-59 civarındayım. bi giremiyorum şu diyet moduna hep bişeyler çıkıyor bozuyorum.benim tek hatam hiç hayır diyememek. bi hayır desem kendime bi plan yapsam ve kimsenin bozmasına izin vermesem olucak. neyse inşallah döneceğim bende sahalara tekrar
155. Gün
Sabah
10 leblebi
10 fıstık
Öğlen
2 kepçe ayran aşı detoxu
İkindi
2 kepçe ayran aşı detoxu
Akşam
3 kaşık yoğurt
Geçmiş olsun canım. Menulerin çok güzel.Günaydın 2 gündür yazamadım maalesef yine bir sağlık sorunum oldu cevremde giremedim hiç buralara ..
16 Eylül
Sabah: yok
Öğlen : adana dürüm
Aksam : Etli patlıcan yemeği, bulgur pilavı, salata
Total kalori: 646
yakılan: yok
kalan : 677
17 Eylül
Sabah: yok
Öğlen : tavuk suyu corba, kucuk lavaş
Aksam : hastanedeydim yemedim eve gelince 1 tane nektarı yedim
Total kalori: 206
Yakılan: yok
Kalan: 1.117
Ev yoğurdu tüketiyorum canım. Süt alıp kendim yapıyorum.Ayran aşını laktozsuz yoğurtla öneririm. şişkinlik yapabilir. tebrik ederim çok güzel liste
ay ne güzel ben yapamıyorum hiçGeçmiş olsun canım. Menulerin çok güzel.
Ev yoğurdu tüketiyorum canım. Süt alıp kendim yapıyorum.
Başınız sağolsunSelamlar giremedim hiç maalesef hastamızı kaybettik dikkat de edemedim yediklerime. bugünden devam edeceğim insallah
Teşekkür ederim dostlar sag olsunBaşınız sağolsun
Selam kızlar merhaba nasılsınız
Hepinizi cok özledim bir kaç haftadır bakamadım ama takip ediyorum ara aranurovic harika gidiyorsun canım maşallah emin adımlarla ilerliyorsun
Ben regl olamadım bu ay da gecikti asırı bir iştah var bir kaç gündür doymak Bılmıyorum sporu da baya azalttım bazı günler dinlenme günü yapıyorum ama kilo almadım henüz fakat regl gecikmesi ile beraber baya bir şişlik var tartılmaya korkuyorum bır kaç gündürtatlıya da cok abandım buna bağlı olarak sizler neler yapıyorsunuz nasıl gidiyor ❤
Hoşgeldin canımSelam kızlar merhaba nasılsınız
Hepinizi cok özledim bir kaç haftadır bakamadım ama takip ediyorum ara aranurovic harika gidiyorsun canım maşallah emin adımlarla ilerliyorsun
Ben regl olamadım bu ay da gecikti asırı bir iştah var bir kaç gündür doymak Bılmıyorum sporu da baya azalttım bazı günler dinlenme günü yapıyorum ama kilo almadım henüz fakat regl gecikmesi ile beraber baya bir şişlik var tartılmaya korkuyorum bır kaç gündürtatlıya da cok abandım buna bağlı olarak sizler neler yapıyorsunuz nasıl gidiyor ❤
Yok tartılamıyorum korkudan öyle bakışıyoruz sadeceDönemseldir bence hiç tartılıp kendini düşürme :) Vallahi cok güzel kilo verdin tebrik ederim, ye biraz hakkındır
Biz aynı zayıflamaya çalışmaya devam
Hoşbulduk canım ❤Hoşgeldin canım
Ben aynen devam bakalım Perşembe günü diyetisyene gidicem. Ölçüm sonucuna göre hareket edecem. Eğer yağ oranim güzel çıkarsa devam edecem diyete. Kötü çıkarsa korumaya geçerim diye düşünüyorum.
Regl sebebiyledir tartılirsan şayet.
En kötü biraz dikkat edip verirsin geri 2-3 kg yu.
nasıl dayandın canım yaa maşallah diyorum.164. Gün
Sadece sıvı tukettim.
Gün içinde ictiklerim
3 lt su
2 kupa yeşil çay
2 kupa filtre kahve
2 fincan çay
1 fincan türk kahvesi