nurovic diyet yolculuğu

186. Gün

Sabah
45 gr karabuğday ekmeği
2 haşlanmış yumurta
7 zeytin, peynir
1 domates

Ara öğün
Züber granola

Akşam
1 tabak ıspanak yemeği
1 kase salata

187. Gün

Sabah
55 gr karabuğday ekmeği
2 haşlanmış yumurta
1 er salatalık, domates
7 zeytin

Ara öğün
Hindistancevizli bar
1 yeşil elma

Akşam
5 adet yaprak sarma
1 kase salata

bende nısanda bırlıkte baslamıstım 74 e kadar dustum yazlıga geldım ıkı hafta sonra döncem 74 den 81 e cıkmısım sımdı yenıden nasıl baslayacagım bılmıyorum...... nurovic kac kılo oldun suan helal olsun vallahi

189. Gün

Sabah
27 gr ekmek
7 zeytin,peynir
2 haşlanmış yumurta

Akşam
1 kase salata
200 gr tavuk göğsü
Beyaz ekmeğin kıyı tarafını ativerdim ağzıma

***Akşam yemegimi hazırlarken kızım dondurma yiyordu, kalanı yemicem dedi sadece 2 çay kaşığı kadardı yediğim.

*** Oğlana katmer verecektim ısınırken üstleri kurumuş. Çeyrek karmerin üst çıtır yerlerini yedim.

ah biz anneler onların yarımlarını toplamaktan bu hale geldik zaten

190. Gün

Sabah
50 gr karabuğday ekmeği
9 zeytin, peynir
2 haşlanmış yumurta

Ara öğün
1 mandalina
1 züber granola bar

Akşam
1 tabak nohut yemeği
1 kase salata

191. Gün

Öğlen
2 haşlanmış yumurta
30 gr karabuğday ekmeği
7 zeytin, peynir
1 hindi salam

Ara öğün
Çeyrek gözleme
(Kv deydik hamur işi yapmış bana özel bı tane de haşhaşlı gözleme yapmış mecbur yedim)

Akşam
Yarım kase kremasız mantar çorbası

192. Gün

Sabah
40 gr beyaz ekmek
7 zeytin, peynir
1 çay kaşığı tereyagiyla 2 yumurtadan omlet

Ara öğün
Bitterli yulaf bar
Yarım ayva

Akşam
140 gr lahana sarma
1 kase salata

193. Gün

Sabah
2 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
7 zeytin,peynir
1 hindi salam

Akşam
Yarım ayva

***Dün 21 civarı tatlı krizi sonucu aşırı abartılı şeyler yedim. O yüzden akşam sadece ayva ile bitti. Umarım bir daha böyle gözüm dönmez. Yediklerim ;
2.5 kurabiye
2 kek
3 ceviz
1 avuç fındık
1 avuç beyaz leblebi
Beyaz ekmegin içine şokella
Çeyrek gözleme
Sütlaç idi

Arada olur öyle şeyler heleki bu kadar kilo vermiş Bur insan olarak sonuna kadar haketmissiniz afiyet olsun

198. Gün

Sabah
2 haşlanmış yumurta
5 zeytin, peynir

Ara öğün
1 züber protein bar
1 yeşil elma

Akşam
1 tabak taze fasulye yemegi
2 kepçe şehriye çorbası

Yarın diyetimin 200. günü
6.5 aydır diyetteyim resmen
Bu süreçte sıkılmamak adına ara ara serbest günler ilan ettim kendimce
Mesela bu hafta c.tesi pazar tıka pasa istediğimi yedim.
Ve c.tesiye kadar da tartilmama kararı aldım.
1 haftada almış mi olacağım sabit mi kalacağım çok merak ediyorum
Resmen iple cekiyorim c.tesiyi
Eğer kilo almamış olursam koruma donemini böyle gecirmeyi düşünüyorum. Hem sınırsızca istediğimi yemiş olacam 2 gün hem de kilomu korucam

***Devlet diyetisyeninden özele geçtim.
Liste pek takip etmiyorum hatta hiç etmiyorum desemyalan olmaz. O yüzden de sadece vücut analizi yaptırıp yorumlatiyorum. 15 günde bir gidiyordum ama haftada bir gitmeye karar verdim.
45 kg ya son 5 kaldı.
Yağ oranim alt seviye sınırında olduğu için kastan kaybetmemek adına kontrol altında olmak iyi hissettiriyor.

199. Gün

Sabah
1 dilim ekmek
2 rafadan yumurta
5 zeytin , peynir
Yarimşar domates , salatalik

Ara öğün
1 karabuğday patlağı
1 hindi füme

Ara öğün
Yarım ayva

Akşam
1 kase salata
2 kepçe terbiyeli tavuk çorbası

Harikasın canım tebrik ediyorum nerdeyse bitti harika ilerledin ve devam ediyorsun maşallah ❤ umarım hedefine emin adımlarla kısa zamanda ulasacaksın koruma dönemi de iyi geçer hafta sonları off gün yapman cok iyi olmuş vücudu alıştırıp metabolızmayı canlı tutmak adına diyetisyen kontrolünde olmakta cok mantıklı olmuş biraz spor eklersen hayatına özellikleri agırlık ve tüm vücut pilates tarzı kas kaybının da önune gecmıs olursun cok daha verimli olur
Bugün doğum günüm benimde pasta falan almazlar umarım cidden istemiyorum çünkü baya tatlıya sardım uzun zamandır tatlısız günüm geçmiyor kilo olarak en son 2 gün önce reglken 58.2 geldim reglden sonra tekrar tartılırım biraz tatlıya dur demem lazım sporu da baya azalttım günlük 1 saat yapıyorum artık sabah 10 15 dakika karın akşamda 45 50 dakika kardiyo+ agırlık veya tüm vücut pilates tarzı artık bu sekılde devam edicem azaltmak ve arttırmak yok saglıgım el verdiği sürece böyle devam baya değişim oldu sporu bırakmadım ıcın fiziğim şuan tam istedigim noktaya geldi diyebilirim emeklerimin karsılıgını aldım cok şükür tartıyı takmıyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…