bende nısanda bırlıkte baslamıstım 74 e kadar dustum yazlıga geldım ıkı hafta sonra döncem 74 den 81 e cıkmısım20 nisanda sizinle 71.5 la başlamışım
Cok devam edemedım galıba
Şimdide 75 le başladım bakalım busefer ne olacak
Ozamandan berı yapıyo olsaydım 50 kılo olurdum herhaldeama bende istikrar sorunu var
Hadı bakalım bugun 72.5
50 yim canım halen takıldım :)bende nısanda bırlıkte baslamıstım 74 e kadar dustum yazlıga geldım ıkı hafta sonra döncem 74 den 81 e cıkmısımsımdı yenıden nasıl baslayacagım bılmıyorum...... nurovic kac kılo oldun suan helal olsun vallahi
Olsun yine başlayalım ben 10 günü gectı başladım . Şuan bile farkedılıyorbende nısanda bırlıkte baslamıstım 74 e kadar dustum yazlıga geldım ıkı hafta sonra döncem 74 den 81 e cıkmısımsımdı yenıden nasıl baslayacagım bılmıyorum...... nurovic kac kılo oldun suan helal olsun vallahi
ah biz anneler onların yarımlarını toplamaktan bu hale geldik zaten189. Gün
Sabah
27 gr ekmek
7 zeytin,peynir
2 haşlanmış yumurta
Akşam
1 kase salata
200 gr tavuk göğsü
Beyaz ekmeğin kıyı tarafını ativerdim ağzıma
***Akşam yemegimi hazırlarken kızım dondurma yiyordu, kalanı yemicem dedi sadece 2 çay kaşığı kadardı yediğim.
*** Oğlana katmer verecektim ısınırken üstleri kurumuş. Çeyrek karmerin üst çıtır yerlerini yedim.
Arada olur öyle şeyler heleki bu kadar kilo vermiş Bur insan olarak sonuna kadar haketmissiniz afiyet olsun193. Gün
Sabah
2 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
7 zeytin,peynir
1 hindi salam
Akşam
Yarım ayva
***Dün 21 civarı tatlı krizi sonucu aşırı abartılı şeyler yedim. O yüzden akşam sadece ayva ile bitti. Umarım bir daha böyle gözüm dönmez. Yediklerim ;
2.5 kurabiye
2 kek
3 ceviz
1 avuç fındık
1 avuç beyaz leblebi
Beyaz ekmegin içine şokella
Çeyrek gözleme
Sütlaç idi
Teşekkürler gerçektenArada olur öyle şeyler heleki bu kadar kilo vermiş Bur insan olarak sonuna kadar haketmissiniz afiyet olsun
Harikasın canım tebrik ediyorum nerdeyse bitti harika ilerledin ve devam ediyorsun maşallah ❤ umarım hedefine emin adımlarla kısa zamanda ulasacaksın koruma dönemi de iyi geçer hafta sonları off gün yapman cok iyi olmuş vücudu alıştırıp metabolızmayı canlı tutmak adına diyetisyen kontrolünde olmakta cok mantıklı olmuş biraz spor eklersen hayatına özellikleri agırlık ve tüm vücut pilates tarzı kas kaybının da önune gecmıs olursun cok daha verimli olurYarın diyetimin 200. günü
6.5 aydır diyetteyim resmen
Bu süreçte sıkılmamak adına ara ara serbest günler ilan ettim kendimce
Mesela bu hafta c.tesi pazar tıka pasa istediğimi yedim.
Ve c.tesiye kadar da tartilmama kararı aldım.
1 haftada almış mi olacağım sabit mi kalacağım çok merak ediyorum
Resmen iple cekiyorim c.tesiyi
Eğer kilo almamış olursam koruma donemini böyle gecirmeyi düşünüyorum. Hem sınırsızca istediğimi yemiş olacam 2 gün hem de kilomu korucam
***Devlet diyetisyeninden özele geçtim.
Liste pek takip etmiyorum hatta hiç etmiyorum desemyalan olmaz. O yüzden de sadece vücut analizi yaptırıp yorumlatiyorum. 15 günde bir gidiyordum ama haftada bir gitmeye karar verdim.
45 kg ya son 5 kaldı.
Yağ oranim alt seviye sınırında olduğu için kastan kaybetmemek adına kontrol altında olmak iyi hissettiriyor.