Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Günaydın ❤️
Hayırlı bayramlar 🍭🍬

1000066697.webp

İyi bayramlar kızlar ❤️ Az önce yazıp gönderdiğim mesaj kayboldu. Sitede sorun var sanırım. Tekrar yazayım kaybolmazsa.
Koşturmacadan bakamadım ancak gelebildim. Bayram izni yapmıştık zaten. Hala geçerli. Cumartesi günü tartıyla dönebilirsiniz.
Notlarımı aldım. Tansiyonum düşerse ilk sayfaya geçicem 🙁
@Acquaa tartı gelmedi @labellevie izin almıştı bu hafta
Bu yaziyi Bana özel mesaj olarak göndermişsin canim 😊 ben özelden attiydim tartiyi hayirli bayramlar🌸🍀

Ay kilo vermemiz lazım ya. Kabarık kabarık görünüyorum. Artık her açıdan gıdığım var. Halledelim bunu kızlar önümüz yaz bunu Hedef belirleyelim. Bayramda fazlasıyla doyduk sanıyorum hiçbir şeyde aklımız kalmadı 🫣

Ay kilo vermemiz lazım ya. Kabarık kabarık görünüyorum. Artık her açıdan gıdığım var. Halledelim bunu kızlar önümüz yaz bunu Hedef belirleyelim. Bayramda fazlasıyla doyduk sanıyorum hiçbir şeyde aklımız kalmadı 🫣
Gabarık mı görünüyon hahaha ben de kat kat baklava katı gibi

Mutlu hayırlı akşamlar hayırlı bayramlar güzel kadınlar
Yeniden aranıza katılabilirmiyim
İvig tedavisi üzerine yine yogun ve yüksek kortizon alımları stres vs malesef gecen seferki gibi koruyamadım 😒 İnsanın kafası rahat olmayınca üzerinde çok sorumluluk olunca odaklanamıyor😒
Bonus Bonus
Chocolita Chocolita

Hayırlı sabahlar
Kabızlık kürümle başladım peşine 400 ml suyum ve tarcınlı kahvem
Üstünede 22 dk spor yaptım video çok keyfliydi bu arada linkini bırakayım göz atmak isteyenler için
Spor sonrası 400 ml suyum ve yeşilcayım

Eklentiler

• 1000040364.webp
    1000040364.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 1
  • 1000040371.webp
    1000040371.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 1
  • 1000040408.webp
    1000040408.webp
    28 KB · Görüntüleme: 1
  • 1000040410.webp
    1000040410.webp
    36,3 KB · Görüntüleme: 1
💫 22 Mart Yıldızlar Ligi Şampiyonu 💫
👑 lila95 lila95 👑

Tebrik ederim canım 🔥😘👏

1000021869.webp

Bu arefe günü tartısıydı. Malum bayramı geçirdik yoğunluktan anca bakabildim. İnşallah bayram dönüşü tartımızda da çok fark görmeyiz. Zaten izin yapmıştık. O yüzden tartı nasıl gelirse gelsin moral bozmayıp önümüze bakıyoruz

🎁 Lilacım 2 gün dokunulmazlık hakkın var. Ama tartı gününe kadar izinliyiz. Eğer bu hafta da kilo vermiş olarak dönersen o zaman kullanabilirsin ❤️

Hem nasıl doyma . Ağzıma tüpürem 🤣🤣🤣babanne kurabiyesi kaynana yemeği derken göbüş sılaym kimin oldu gene 🤣🤣🤣

Geçen hafta kimse + gelmemiş. Bu da iyidir. Ama sabitlerimiz var
D u t D u t E Esmusum 3 gün 6.000 adım veya 20 dk leslie. Bu hafta atılan adım varsa kabul, yoksa zaten izinliydik. Haftaya atabilirsiniz.
espressoc espressoc Aylık sonuç aldık canım -0.2
Sınırın altında kaldığı için x2 egzersiz yani 8.000 adım veya 40 dk egzersiz beklerim

Geçen hafta kimse + gelmemiş. Bu da iyidir. Ama sabitlerimiz var
D u t D u t E Esmusum 3 gün 6.000 adım veya 20 dk leslie. Bu hafta atılan adım varsa kabul, yoksa zaten izinliydik. Haftaya atabilirsiniz.
espressoc espressoc Aylık sonuç aldık canım -0.2
Sınırın altında kaldığı için x2 egzersiz yani 8.000 adım veya 40 dk egzersiz beklerim
Eşim yeni gitti işe atayım da yediklerimle beraber cezalarım da sindirilsin 🤣

Mutlu hayırlı akşamlar hayırlı bayramlar güzel kadınlar
Yeniden aranıza katılabilirmiyim
İvig tedavisi üzerine yine yogun ve yüksek kortizon alımları stres vs malesef gecen seferki gibi koruyamadım 😒 İnsanın kafası rahat olmayınca üzerinde çok sorumluluk olunca odaklanamıyor😒
Bonus Bonus
Chocolita Chocolita
Hayırlı bayramlar denpcim katılabilirsin tabi ki geçmiş olsun ❤️ gördüğüme sevindim
Cumartesi tartıyla ekleyeyim seni

Back
X