Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu yaziyi Bana özel mesaj olarak göndermişsin canimİyi bayramlar kızlarAz önce yazıp gönderdiğim mesaj kayboldu. Sitede sorun var sanırım. Tekrar yazayım kaybolmazsa.
Koşturmacadan bakamadım ancak gelebildim. Bayram izni yapmıştık zaten. Hala geçerli. Cumartesi günü tartıyla dönebilirsiniz.
Notlarımı aldım. Tansiyonum düşerse ilk sayfaya geçicem![]()
@Acquaa tartı gelmedi @labellevie izin almıştı bu hafta
Anaa kız bende bu mesaj nereye gitti diyorum. Dünden beri mesajın gizemini çözmeye çalışıyorumBu yaziyi Bana özel mesaj olarak göndermişsin canimben özelden attiydim tartiyi hayirli bayramlar
![]()
Gel aşkım gelTilki kıvranıyor tükkana dönmek için vücudunun %80 i hala sarma ve tatlı.
Gerisi de renk renk sıvı.
Gabarık mı görünüyon hahaha ben de kat kat baklava katı gibiAy kilo vermemiz lazım ya. Kabarık kabarık görünüyorum. Artık her açıdan gıdığım var. Halledelim bunu kızlar önümüz yaz bunu Hedef belirleyelim. Bayramda fazlasıyla doyduk sanıyorum hiçbir şeyde aklımız kalmadı![]()
İnşallah bayramda geri almamışımdır
Hem nasıl doyma . Ağzıma tüpüremAy kilo vermemiz lazım ya. Kabarık kabarık görünüyorum. Artık her açıdan gıdığım var. Halledelim bunu kızlar önümüz yaz bunu Hedef belirleyelim. Bayramda fazlasıyla doyduk sanıyorum hiçbir şeyde aklımız kalmadı![]()
Eşim yeni gitti işe atayım da yediklerimle beraber cezalarım da sindirilsinGeçen hafta kimse + gelmemiş. Bu da iyidir. Ama sabitlerimiz var
D u t E Esmusum 3 gün 6.000 adım veya 20 dk leslie. Bu hafta atılan adım varsa kabul, yoksa zaten izinliydik. Haftaya atabilirsiniz.
espressoc Aylık sonuç aldık canım -0.2
Sınırın altında kaldığı için x2 egzersiz yani 8.000 adım veya 40 dk egzersiz beklerim
Hayırlı bayramlar denpcim katılabilirsin tabi ki geçmiş olsun