Cumartesi günleri tarti bilgisini yazıyorum. Normalde her sabah tartiyla gunaydinlasiyoruzNe zamn tartilacaksiniz
Bu cumartesi yazmadıniz galiba yada ben görmedimCumartesi günleri tarti bilgisini yazıyorum. Normalde her sabah tartiyla gunaydinlasiyoruz
İlk sayfada yazıyorum bazen de unuttuğum oluyorBu cumartesi yazmadıniz galiba yada ben görmedim
Niyetim devam etmek 45 e kadar.maşallah yaaa 49 kiloya düşmüşsün.darısı başıma
daha vericekmisin yani devammı?
aslında bende öyleyim hafta sonları salıyorum hafta içi diyetteyim bu yüzden yerimde sayıyorum malesefNiyetim devam etmek 45 e kadar.
Ama artık haftasonlari diyet yapmıyorum sadece hafta içi diyetteyim. Bu şekilde de 45 i görebilir miyim 2 ay içinde belli olur :)
Aynen öyle yapınca benimde yerinde sayiyo. O yüzden zaten daha az gidiyo kilo. Ama çok uzun zaman oldu ben diyete başlayalı bilerek böyle yaptım ki sikilmayim birden bırakıp tekrar salmayayim kendimi diye.aslında bende öyleyim hafta sonları salıyorum hafta içi diyetteyim bu yüzden yerimde sayıyorum malesef
ama senin iyi gidiyor maşallah
Çok iyi yapıyorsunuz şahsen koruma döneminde bende öyle yapmayı düşünüyorum..Aynen öyle yapınca benimde yerinde sayiyo. O yüzden zaten daha az gidiyo kilo. Ama çok uzun zaman oldu ben diyete başlayalı bilerek böyle yaptım ki sikilmayim birden bırakıp tekrar salmayayim kendimi diye.
Boy kilo ne canım senin? Kacla başladın bide merak ettimÇok iyi yapıyorsunuz şahsen koruma döneminde bende öyle yapmayı düşünüyorum..
166 167 70 kiloyumBoy kilo ne canım senin? Kacla başladın bide merak ettim
Harikasın. Tebrik ediyorum166 167 70 kiloyum
65 olmak istiyorum ilk hedef.
8 kilo verdim..
Umarım belki ondan sonra 62 64 gelir ama şimdilik 65 e ulaşalım..Bende seni tebrik ediyorumHarikasın. Tebrik ediyorum
1.5-2 ayda verirsin