- 20 Nisan 2024
- 552
- 820
- 27
Hayır sen cok güçlü iradeli bir kadınsın böyle devam etmez toparlarsın eminim sadece motivasyon gerekli değişiklikler yap farklılaştır biraz aynı monotonlukta sıkılmış olabilirsin vücutta alıştı zorluyor artık üzme kendini saglık olsun herşey olur sitres yapma en zararlı olan şey kilo almaya en büyük sebeplerden biri buSelam.
Sevgili diyet yolculuğum nazara mi geldi nedir motivasyonumu kaybbettim
Diyeti birakmadigim halde o 1 günde tartıya yansıyan +2 kg sebebiyle dağıldım. Toparlanamadim. Sabah başladım akşam bıraktim hunharca yedim. Ve o 2 ye 3 de eklendi. Resmen 57 kg oldummm
Tekrar toparlar miyim yoksa tırmanmaya devam mı ederim bilmiyorum.
Üzgünüm çok
Canım benim çok tşk ederim düşündüğün için dinledim. P.tesi daha farklı ilerlicem start vercem.
Ne demek herzaman iyi ve mutlu olmanı cok isterimCanım benim çok tşk ederim düşündüğün için dinledim. P.tesi daha farklı ilerlicem start vercem.
Maşallah süpersin sahalara hızlıca döndün tebrik ederimGeçen hafta : 57.5
Güncel kilo : 56
Fark -1.5 kg
Spora devam ediyormusunuzMaşallah süpersin sahalara hızlıca döndün tebrik ederimbu azimle görürsün hedefini eminim ❤
EvetSpora devam ediyormusunuz
Cnm sadece ben varım.Kızlar napıyorsunuz nasılsınız nasıl gidiyor kimler burada ❤
Ben ufaktan vermeye devam ediyorum istemsizce ama mutluyum tabiki koruma dönemi iyi gidiyor spor sayesinde ki sporu azalttım akşamları yapmıyorum çoğu zaman ama gün ıcındede cok hareketliyim onunda etkisi var
Yeme konusunda eskiye döndüm herşeyi yiyorum hergün tatlı da yiyorum hiç kısıtlamıyorum kendimi metabolizmam bu yüzden hıc yavaslamadı böyle verdiğim için mutlu ve rahatım birde böyle deneyin sizde farkı cok net göreceksiniz
Ben bildiğim yoldan gitmeye devam ediyorum.Kızlar napıyorsunuz nasılsınız nasıl gidiyor kimler burada ❤
Ben ufaktan vermeye devam ediyorum istemsizce ama mutluyum tabiki koruma dönemi iyi gidiyor spor sayesinde ki sporu azalttım akşamları yapmıyorum çoğu zaman ama gün ıcındede cok hareketliyim onunda etkisi var
Yeme konusunda eskiye döndüm herşeyi yiyorum hergün tatlı da yiyorum hiç kısıtlamıyorum kendimi metabolizmam bu yüzden hıc yavaslamadı böyle verdiğim için mutlu ve rahatım birde böyle deneyin sizde farkı cok net göreceksiniz
Ufaktan dediğin tam 1 kg vermişsin. TebriklerKızlar napıyorsunuz nasılsınız nasıl gidiyor kimler burada ❤
Hergun tatlı yiyorum diyorsun da ne yiyorsun mesela ? 1 porsiyon kadarsa evet kilo aldırmaz da benim gibi tikapasa yersen alırsın yani. Aylardır diyetteyim tatlı askimda az bı korelme bilem olmadı. Vay arkadaşKızlar napıyorsunuz nasılsınız nasıl gidiyor kimler burada ❤
Günlük yaptığın sporlari yazsana azaltılmış halini merak ettim.Kızlar napıyorsunuz nasılsınız nasıl gidiyor kimler burada ❤
İyi yapmıssın canım kalabalık iyidir motivasyon içinCnm sadece ben varım.
Burayı hedefe ulaşana kadar aktif tutcam ama onun harici motivasyon açısından başka bı topikte takılıyorum.
Harikasın yürüyüş en güzel kardiyolardan biri cok fayda sağlayacakBen bildiğim yoldan gitmeye devam ediyorum.
Okullar acilinca yürüyüşe başlıyorum 1 saat yurucem hafta içi.
Sağol canım farkına varmadım ara ara tartılıyorum herzaman değil hani alırsam önüne geçeyim diye ama şükür iyi gidiyorUfaktan dediğin tam 1 kg vermişsin. Tebrikler
Hergun tatlı yiyorum diyorsun da ne yiyorsun mesela ? 1 porsiyon kadarsa evet kilo aldırmaz da benim gibi tikapasa yersen alırsın yani. Aylardır diyetteyim tatlı askimda az bı korelme bilem olmadı. Vay arkadaş
Tabiki canım sabah aç karnına tüm vücutla karısık kardiyo 45 dakika 15 20 dakika arası karın çalışıyorum akşamları azalttım hergün yapmıyorum keyfim olursa işim yoksa yapıorum oda 30 45 dakika arası sadece ağırlık çalışıyorum kas kütlesi için haftanın 3 max 4 günü kalan 3 4 gün hiç yapmıyorum akşamları yarı yarıya azalttım yani bundan sonra böyle gidecek eğer kilo vermem devam eder 55 in altını görürsem tekrar bir düzenleme yapıcam çünkü kemiklerim sayılıyor artık cidden bende rahatsız olmaya başladım üstüme hiç bir kıyafetim artık olmuyor hepsinin terzi işlemi var giyemiyorum dolapta bekliyorlarGünlük yaptığın sporlari yazsana azaltılmış halini merak ettim.