- 2 Temmuz 2024
- 3.264
- 5.546
- 73
- 27
Hem evin içinde yürüdüm hemde şunu yaptım
Ne kadar akıcı ve güzel bir video olmuş bende deneyeyim teşekkür ederim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
He kızVah guzumaa sabitin de mi cezası vardı
Bu hatunun bütün videoları böyle hiç sıkılmıyor insanNe kadar akıcı ve güzel bir video olmuş bende deneyeyim teşekkür ederim![]()
Çok akıcı duruyor başlangıç için daha kısa videoları da varmış çok iyiHe kız
Bu hatunun bütün videoları böyle hiç sıkılmıyor insan
Evet evet çok güzelÇok akıcı duruyor başlangıç için daha kısa videoları da varmış çok iyi
Ders çalışıyorum bitsin hemen koşup başlayacağımEvet evet çok güzelmotive ediyor bi de
Boool ter dökmelerDers çalışıyorum bitsin hemen koşup başlayacağım![]()
Beni de heveslendirdiniz yarın yapayım. Şimdi ortalık karışıkBoool ter dökmeler![]()
Diyete başlayamadım bari yediklerim yansın dedimBeni de heveslendirdiniz yarın yapayım. Şimdi ortalık karışık![]()
Evet çok seviyorumBen de her gün grow with joe videolarını yapıyorum. İnanılmaz ter attırıyor ve kalori yatırıyor. Ayrıca çok eğlenceli![]()
Çok az olmamış mı16.30 da tek ögün yaptım
Selam su mesajlarınızın altında cıkan vki ve kilo metreyi nasıl ekliyorsunuz.?Ders çalışıyorum bitsin hemen koşup başlayacağım![]()
2 yumurta 90 gram kıyma ve 3 dilim kaşar peyniri var omlette :) o yüzden yetti.banaÇok az olmamış mı![]()
MerhabalarSelam su mesajlarınızın altında cıkan vki ve kilo metreyi nasıl ekliyorsunuz.?
Afiyet olsun2 yumurta 90 gram kıyma ve 3 dilim kaşar peyniri var omlette :) o yüzden yetti.bana
Humm yazdım kilomu boyumu da bir şey değişti mi bilmiyorumMerhabalarhesap detaylarından yapmıştım sanırım
![]()
Ay şuan görünmüyor dur bende bakayım nasıl yapmışımHumm yazdım kilomu boyumu da bir şey değişti mi bilmiyorumbakalım