- 10 Kasım 2024
- 1.331
- 3.760
- 48
- 25
Amin çok teşekkür ederimAklimdaydiniz
Ameliyatinizi olmuşsunuz çok şükür ins iyileşip sağlığınıza kavuşursunuz upuzun sağlıklı bol bol yürüyüşler yaparsanız bugünleride unutursunuz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin çok teşekkür ederimAklimdaydiniz
Ameliyatinizi olmuşsunuz çok şükür ins iyileşip sağlığınıza kavuşursunuz upuzun sağlıklı bol bol yürüyüşler yaparsanız bugünleride unutursunuz![]()
Teşekkür ederim ama şu anlık sohbet etmek için girdim gönül ister ki hareket yapayım iyileşince inşallah
Bugun menümİnşallahmenü yazabilirsiniz tabi zaten başladıysanız
Kızımın erken ergenlik için emar istendi çekildi raporda kist görüldü yazıyordu soru işareti konularak mahvoldum sonucu Dr gösterene kadar beyin cerrahi yönlendirdi endokrin hipofiz bölümüne bakan beyin cerrahi haftada bir gün oluyormuş 1hafta stresle geçti
Sonuç senede bir kere emarla takip edilecek doğuştan oluyormuş erken ergenlik için aylık ignelere başladı kızım aşırı gergin Allah'ım hiç kimseyi evladiyla sinamasin![]()
Çok geçmiş olsun. Tez zamanda eski sağlığınıza kavuşmanız ve rahatça yürüyebilmeniz dileğiyle.Temmuz ayı civarında tümör tanısı kondu, kemiklere zarar veren agresif bir tümörmüş, kemik kırığına yol açan ve büyüyen bir tümör. Benim en son su bardağı civarında bir büyüklükteydi.
O yüzden tümör olan bacakla kesinlikle yürümemem söylendi, birkaç ay alçıda kaldı sonra alçıdan çıktı, protez temin edildi ameliyat oldum derken işte ameliyat olalı altı-yedi gün oluyor. O yüzden ağustos ayından beri o ayağımın üstüne basamadım. Daha yeni basmama izin verdiler
Bir de evet, ameliyatıma giren doktorlar ağır bir ameliyat geçirdin dediler. Hem tümör temizlendi hem protez takıldı
2016 Ocak doğumlu bonus 8 yaşına girmeden genital bölgede tüylenme memelerde de büyüme başladı takip ediliyordu en son kontrolde memelerde 2.buyume dedi Dr artış var geniş kapsamlı tahlil istendi yumurtalık ve rahim usg yapıldı röntgen de kemik yaşı 10.5 çıktı ultrasonda rahimi olgunlaşmaya baslamis dedi dr en son bide bişey mi tetikliyor diye hipofiz bezi ilaçlı emarini istediBelirtisi neydi lotus geçmiş olsun kaç doğumlu kızın?
Yaa 2015 ocak da benm kızım belirtileri var ama bunlar son 5 aydır var2016 Ocak doğumlu bonus 8 yaşına girmeden genital bölgede tüylenme memelerde de büyüme başladı takip ediliyordu en son kontrolde memelerde 2.buyume dedi Dr artış var geniş kapsamlı tahlil istendi yumurtalık ve rahim usg yapıldı röntgen de kemik yaşı 10.5 çıktı ultrasonda rahimi olgunlaşmaya baslamis dedi dr en son bide bişey mi tetikliyor diye hipofiz bezi ilaçlı emarini istedi
Ayda bir kere 11yasina kadar iğne olacak 3ayda bir kontrol yapılacak kan boy kilo röntgen
Erken ergenlik çocuklarda aşırı artış varmış yedikleri hiç bir şey doğal değil ki
Dr paketli hiç bir şey yemesin dedi ama kızım anlamıyor anlatamıyorum iğne oluyorum zaten hafta da 2 3 yiyeceğim anne deyip duruyor
Çocuk dr hormon tahlili yapar gerek görürse endokrin yönlendirme yapar hormanlarda artış varsa çam sakura çocuk hastalıkları randevu aldık orası tahlil sonrası endokrin sayfa açtılar randevu alabilmek içinYaa 2015 ocak da benm kızım belirtileri var ama bunlar son 5 aydır var
Çocuk dr hormon tahlili yapar gerek görürse endokrin yönlendirme yapar hormanlarda artış varsa çam sakura çocuk hastalıkları randevu aldık orası tahlil sonrası endokrin sayfa açtılar randevu alabilmek için
Bide soruyor Dr annesi siz kaç yaşında regl oldunuz diye ben 12 yaşında oldum teyzesi ve halasıni sordu kardeşim de 12yasinda olmuş halasina sormadım genetik mi diye soruyorlar
Erken regl olursa boy uzaması duruyormus
Bir çocuk da öyleydi doktoru reglı erkenden olmasın diye ona bir ilaç vermişti bir de her gün tiroid hapı içiyor. Onun tiroid bezleri hızlı çalışıyorduErken regl olursa boy uzaması duruyormus
Bizede söyledi yürüyüş yüzme voleybol geçen yaz yüzmeye verdik 11yasindan sonra olması çok iyi 9 10 yaş çok erkenBİr kere gittim ben çocuk dr una sordum göğüste ağrı vardı oda baktı endokrine falan gitme dedi çocuğu bol bol koştur hareketli olsun her gün tşörtü su içinde kalsın dedi.
Su bir kere akmaya başlamış bu sayede su akacak orda birikmeyecek dedi.
Yediklerini kontrol etmek çok 4. Sınıf şu an ben 5 bitince olmuştum inş buda 5 de olsa bari diyorum ocak geçse bu yaşını da bitirse
İlk günler zorlanacağız muhtemelen hem ramazan hem bayram dönüşü alışkanlıklar çok değiştiYürüyüşe başladım ama diyete tam anlamıyla başlayamadım puh![]()
Aynen yaİlk günler zorlanacağız muhtemelen hem ramazan hem bayram dönüşü alışkanlıklar çok değişti
Babuş sen neyin cezasını ödüyorsun naptınBonus
Chocolita
Kan ter içinde kaldım
Hem adım hem spor
2. Ve 3. Gün cezam tamam
Eki Görüntüle 3570080
Sabit gelmişimBabuş sen neyin cezasını ödüyorsun naptın![]()
Oo maşallah ne yaptın bu kadarBonus
Chocolita
Kan ter içinde kaldım
Hem adım hem spor
2. Ve 3. Gün cezam tamam
Eki Görüntüle 3570080
Hem evin içinde yürüdüm hemde şunu yaptımOo maşallah ne yaptın bu kadar![]()
Vah guzumaa sabitin de mi cezası vardıSabit gelmişim![]()