- 2 Temmuz 2024
- 3.264
- 5.546
- 73
- 27
Başlangıç ve hedef yazdiysan olur ben öyle yapmışımHumm yazdım kilomu boyumu da bir şey değişti mi bilmiyorumbakalım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başlangıç ve hedef yazdiysan olur ben öyle yapmışımHumm yazdım kilomu boyumu da bir şey değişti mi bilmiyorumbakalım
Geçen hafta kimse + gelmemiş. Bu da iyidir. Ama sabitlerimiz var
D u t @Esmusum 3 gün 6.000 adım veya 20 dk leslie. Bu hafta atılan adım varsa kabul, yoksa zaten izinliydik. Haftaya atabilirsiniz.
espressoc Aylık sonuç aldık canım -0.2
Sınırın altında kaldığı için x2 egzersiz yani 8.000 adım veya 40 dk egzersiz beklerim
Ok bir de öyle deniyimBaşlangıç ve hedef yazdiysan olur ben öyle yapmışım![]()
Vuhuu olduu. Teşekkür ederimBaşlangıç ve hedef yazdiysan olur ben öyle yapmışım![]()
Cook teşekkür ederimBöyle zamanlarda çokonun bu topikteki mesajlarına bak daha kolay bulursun![]()
Teşekkür ederimAfiyet olsun![]()
Rica ederim görünce sürekli tuhaf oluyor insan amaVuhuu olduu. Teşekkür ederim![]()
Rica ederim görünce sürekli tuhaf oluyor insan ama![]()
3 gün 8.000 adım veya 30 dk egzersiz canım. Aylık sonuç egzersizi haftalık egzersizden bir tık fazla oluyor
Ayağına sağlık canım
inşallah canimZaten bu yüzden bayram arası yaptık canım. Hiç üzülme. İster istemez çok dikkat edemedik. Dönüşümüz başka olacak![]()
Tamamdır birini tamamladım3 gün 8.000 adım veya 30 dk egzersiz canım. Aylık sonuç egzersizi haftalık egzersizden bir tık fazla oluyor
Tünaydınn. Aralıklı oruçta 3.günüm
Gurul gurul muhabbet etti tüm gece karnım benimle. Sabah kalktımm hiç aç hissetmiyordum. Neyse saat 12de yeme pencerem açılıyordu ama saat 1oldu hala yemedim. Şimdi guzel bir kahvaltı yapacağımkahvaltım toplam 586kalori yapıyormuş kaşar peynir bu kdr kalori olmamalı ya
![]()
47 dk grow with joe yaptım kan ter içindeyim. Gitti mi 400 kaloriCanım tatlı istedi ve muzlu fit kek yarım kesme dondurma ve kırmızı meyveler kombinasyonu yaptım. Toplam 240kalori. Aksam da lahana sarması yiyeceğim yine
Her sey toplam 1300kalori yaptı allah affetsin. 1 saat spor yapamam lazım bugun![]()
Süpersiniz ya kızlar bizlere de heves geliyor gördükçe modumuz yükseliyor47 dk grow with joe yaptım kan ter içindeyim. Gitti mi 400 kalori![]()