Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olsun canım hak ettin aylardır pür dikkat devam ediyorsunSaat 21 civarı diyeti bozdum
3.5 aydır ilk defa şeker, bisküvi yedim.
Yarın da off günüm zaten.
Pazartesi kaldığım yerden devam edeceğim.
Küçük bı molayı hak ettim bence
Tartılma konusunda tamam ama yemeğini güzel ye aç kalma bak cok zararlı metabolizman çökecek ileri dönük kendine büyük zararlar verirsin dikkat et tatlı aburcubur yeme zaten sağlıklı değil ama doğal şeker lerden tüket beynin saglıklı çalışması ıcın şekere ihtiyacın var bunu unutmaMerhaba,
1 eylüle kadar pazar off günü yapmayacağım.
Bu süreçte tartilmadan diyetime tam konsantre devam edeceğim.
1 Eylül de kilomu güncelleyip yolculuğuma devam edeceğim.
27 gün sonra görüşmek üzere
çok sağol iyiyim artık. herkes bişekilde geliyor ve geçiyor hayatımızdan. kimisi imtihan kimisi tecrübe.Sağol canım
Üzüldüm umarım daha iyisindir iyi olda kilo verilir tatiller iyi gelir yemeye bır tık dikkat etsen yeter sevindim sporu bırakmamana harika ❤
Elbet olacak istedikten sonra olmayacak pek birşey yok
Bende inanmıyordum 50 lı rakamları göreceğime cok uzun zaman olmuştu görmeyeli en son 22 yasında falan görmüştüm ama isteyince oldu ❤
merakla bekliyor olucam sonucunu. inşallah istediğin gibi sonuçlanırMerhaba,
Aynen öyle canım hayırlısı böyleymiş diyelimçok sağol iyiyim artık. herkes bişekilde geliyor ve geçiyor hayatımızdan. kimisi imtihan kimisi tecrübe.
senin adına çok sevindim çok şey öğrendim senden söylediklerin çok doğru hareket olduktan sonra gerçekten yemenin hiçbir zararı yok. yeterki hayatımızda hareket olsun
merakla bekliyor olucam sonucunu. inşallah istediğin gibi sonuçlanır
Slm ben geldim. Nasılsın nasıl gidiyor spor?Olsun canım hak ettin aylardır pür dikkat devam ediyorsun
Kendine yüklenme arada ye gitsin
Kesinlikle hak ettin
Tartılma konusunda tamam ama yemeğini güzel ye aç kalma bak cok zararlı metabolizman çökecek ileri dönük kendine büyük zararlar verirsin dikkat et tatlı aburcubur yeme zaten sağlıklı değil ama doğal şeker lerden tüket beynin saglıklı çalışması ıcın şekere ihtiyacın var bunu unutma
Bekliyorum takipteyim ❤
Ben diyet falan hiç yok normal yeme düzeni onu yeme bunu yeme yapmıyorum tatlı abur cubur önüme gelirse yiyorum film geceleri yapıyoruz gece yiyip yatıyorum ama gün ıcınde sporuma devam ettim için hiç kilo almadım daha cok sukur hatta az az gitmeye devam edio hayatına spor eklemeye calıs metabolizman aktif kalsın hızlansın bu sayede daha fazla yersin aç kalmazsın canım kafan rahat olur
Sözümde duramadim.Merhaba,
Selam canım hoşgeldin ❤Slm ben geldim. Nasılsın nasıl gidiyor spor?
Olsun canım nefis var bazen köreltmek lazım bırseye ısrarla hayır deyince patlaması daha kötü oluyor daha cok yiyor insan afiyet olsun ❤Sözümde duramadim.
Dün off gün yaptım, pasta da yedim.
Ve tabi tartıldım sonuç hüsran.
Bu hafta 200 Gr vermişim hahah.
Bunca yol kat edip duraklamaya girmek demotive etse de pes etmeyecegim.
En azından 50 kg ya incem
Önemli olan bu canım 1 2 gün dağıtırız toplaması önemli bu konuda cok iyisin ❤ bu gün tartıldım bende kaç gündür tartılmıyordum asırı istahlıydım 4 gündür korktum çıkarken almışımdır dıe ama şaşırdım 57.0 geldim tam sporu da azalttım buarada bazen gece yapmıom sadece sabah 1 saat yapıom işim yoksa gecede yapıomSelam.
Bugün diyetimin 123. Günü
Biraz dağıttım kendimi ama bugün tekrar döndüm yolculuğuma.
Aynı kilodayiz. Ben enteresan bı şekilde 5 kg aldım. Diyet motivasyonumu kaybetmiş durumdayım. Saldım resmen bıraktım diyebilirim. Yiyorum bayaÖnemli olan bu canım 1 2 gün dağıtırız toplaması önemli bu konuda cok iyisin ❤ bu gün tartıldım bende kaç gündür tartılmıyordum asırı istahlıydım 4 gündür korktum çıkarken almışımdır dıe ama şaşırdım 57.0 geldim tam sporu da azalttım buarada bazen gece yapmıom sadece sabah 1 saat yapıom işim yoksa gecede yapıom
selam canım üzülme yaz dönemindeyiz ister istemez yiyoruz biraz. bide uzun zamandır diyettesin biraz yorulmuş olabilirsin. daha önce verdin yine verirsin yani. bende 60.5 geldim salı sabahı ve tekrar başladım. 4 günde 59.1 oldum. tamamen bırakmazsak kısa sürede tekrar döneriz eski kiloya. şuan aralıklı oruç ve kalori takibi yapıyorum. aklında kilo vermek varsa elbet tekrar olucak yapıcaksın.Selam.
Sevgili diyet yolculuğum nazara mi geldi nedir motivasyonumu kaybbettim
Diyeti birakmadigim halde o 1 günde tartıya yansıyan +2 kg sebebiyle dağıldım. Toparlanamadim. Sabah başladım akşam bıraktim hunharca yedim. Ve o 2 ye 3 de eklendi. Resmen 57 kg oldummm
Tekrar toparlar miyim yoksa tırmanmaya devam mı ederim bilmiyorum.
Üzgünüm çok
İnşallah canım ya, onca emeğim boşa gidecek diye çok üzülüyorum. Ama toparlanamiyorum bı türlüsel
selam canım üzülme yaz dönemindeyiz ister istemez yiyoruz biraz. bide uzun zamandır diyettesin biraz yorulmuş olabilirsin. daha önce verdin yine verirsin yani. bende 60.5 geldim salı sabahı ve tekrar başladım. 4 günde 59.1 oldum. tamamen bırakmazsak kısa sürede tekrar döneriz eski kiloya. şuan aralıklı oruç ve kalori takibi yapıyorum. aklında kilo vermek varsa elbet tekrar olucak yapıcaksın.
Kaç kilo verdiniz toplam ?Aynı kilodayiz. Ben enteresan bı şekilde 5 kg aldım. Diyet motivasyonumu kaybetmiş durumdayım. Saldım resmen bıraktım diyebilirim. Yiyorum baya
69.5 dan 52.5 e inmistim ama son 15 günde 57 ye çıktım maalesefKaç kilo verdiniz toplam ?
Bilmiyorum ama çok moralim bozuk.Bayağı güzel kilo vermişsiniz. Bence 15 günde yağdan almamışsındır kiloyu ödem tutmuş olabilirsiniz .
Canım demiştim ya az yiyerek verirsen sonra biraz arttırsan alırsın hareket spor olmazsa alırsın vücut hep aynı şekilde ilerleyince alışıyor ters tepiyor biraz değişiklik yap protein ağırlıklı beslen aç kalma spor yap azda olsa cok faydasını göreceksin motivasyonunda yerine gelecekAynı kilodayiz. Ben enteresan bı şekilde 5 kg aldım. Diyet motivasyonumu kaybetmiş durumdayım. Saldım resmen bıraktım diyebilirim. Yiyorum baya