Âfiyet bal şeker olsun canım92. Off günüm
Toplamda 1350 kalorilik istediğim şeyleri yedim.
Valla ben de bisküvili pasta yedim çok severim kendilerini :) ve öyle bı kahvaltı yaptım ki çok mutlu oldum. Pazar günlerini çok seviyorum çokÂfiyet bal şeker olsun canım
Bende yedim 1 büyük dilim tiramisu regl olcam 2 3 güne tatlı krizi başladıbugün cok iştahlıydım iyi yedim off günü iyi değerlendirelim
Afiyet bal şeker olsun canım oh iyi yapmıssınValla ben de bisküvili pasta yedim çok severim kendilerini :) ve öyle bı kahvaltı yaptım ki çok mutlu oldum. Pazar günlerini çok seviyorum çok
38 bedenim artıkAfiyet bal şeker olsun canım oh iyi yapmıssıngerçekten pazar günleri harika iyiki off gün yapmısız
Yaa sen harikasın maşallah38 bedenim artık
Tebrıkler valla ben bırakış o bırakış38 bedenim artık
Yaa sen harikasın maşallahkocaman tebrik ediyorum azimli arkadaşım ❤
Teşekkür ederimTebrıkler valla ben bırakış o bırakış
Her akşam sabah yemicem spor yapıcam dıyorum
Sabah oluyor bugun hangı hamuru yapsam diyorum
Tebrik ediyorum seni
Maşallah sen süper ilerliyorsun bende misafir var dıe dikkat edemiyorum ya her akşam çayın yanına birşey95. Gün
Öğlen
1 kase salata
2 dilim karpuz
Yarım simit
Biraz peynir
Akşam
1 kase yoğurt
Ara öğün
2 gün kurusu
1 ceviz
Harikasın sen.Maşallah sen süper ilerliyorsun bende misafir var dıe dikkat edemiyorum ya her akşam çayın yanına birşeyama tartıldım bu sabah 350 gram eksideyim ona rağmen bide regl oldum spor sayesinde kurtarıyorum yoksa almıştım kesın
Sağol canım ❤birimiz beslenmede birimiz sporda istikrarlıHarikasın sen.
Ben bu hafta 1 kg veremicem belki 300-400 Gr anca. Olsun. Acelem yok son kilolar zaten yavaş gider.
Hadi gözün aydınNapıyosun canımnurovic
Benim misafirim bugün gidiyor yarın baslarım menü paylaşmaya düzenime geri dönücem inşallah tekrardanzor bir hafta oldu bundan sonra yanlız daha rahat olacak sağlıklı beslenme konusu sporda sorun olmadı onun yanında yaptım hıc bırakmadım
Sağol canımHadi gözün aydın
Benim de artık kilo konusunda yeni bı hedefim var
(Sorma yazamam topa tutarsın beni)
Ben spor hiç yapmadım valla bı başlasam arkası gelecek de işte henüz o güne gelmedim.
Akşam çocuklara yaptığım kurabiyelerden yedim ben de. Dayanamadım valla
Ya işin açıkcasi 48 i daha önce 2 defa gördüm. O halimi biliyorum. Hazır tam konsantre ilerliyorum bu sefer 45 i gormek gibi bı hedef koydum önüme. ( Yorumsuz geç, ne yazacağıni tahmin ediyorum )Sağol canım❤
Ay bayılıcam şimdi 40 kilo de şuracığa yıgılıyım 1 ay ses seda olmasın benden
Başlamak bitirmenin yarısıdır boşuna dememişler başla gerisi gelecek zorla biraz bir kaç güne alışırsın
Aman bısı olmaz ıı yapmıssın afiyet olsun pişmanlık duyma sitres kilo aldırıyor yedim iyi yaptım oh de geç
Ben kahveye iyice sardım asırı içiyorum sıcaktan sürekli soğuk kahve Neyse ki şekersiz iciomsüt zaten light ordan içim rahat
Aman Allahım ufak çaplı bir kalp krizi atlattım sen ne diyorsunYa işin açıkcasi 48 i daha önce 2 defa gördüm. O halimi biliyorum. Hazır tam konsantre ilerliyorum bu sefer 45 i gormek gibi bı hedef koydum önüme. ( Yorumsuz geç, ne yazacağıni tahmin ediyorum )sağlıklı beslenme ile güzel güzel ilerlicem inşallah
Soğuk kahveyi 1 kere içtim pek sevemedim.
Ben filtre kahveciyim. Günde 2-3 kupa içiyorum.
Yarın kv de yicez yemegi. Menü de belli, pazar günkü off günü yarına çekmek zorunda kalabilirim. İspanaki börek ve kısır var çünkü
Çok severim ıspanaklı böreği. Ucundan az yesem içimde kalır. Tartı öncesi iyi olmayacak ama herzaman da bu fırsat gelmez yaniiiiiii