Yedik içtik demişsin de hepsi de küçük küçük tadımlık olmuş. Sıkıntı yok sen zaten onları yakmissindirAy benimde gitti bugün kahvaltıda börek yedim 3 tane sigara böreği akşam 1 buçuk dilim şeker pare 1 küçük dilim baklavaoyüzden hıc menü yazmıcam yarın tekrar baslıyorum güzelce bu günde annemler deydim tüm gün misafir vardı yedik içtik
Evet öyle büyük porsiyon yemedim zaten eskisi gibi yiyemiyorum canım istemio havada sıcak ya genel olarak soğuk oldu ıcın kahve içiyorumYedik içtik demişsin de hepsi de küçük küçük tadımlık olmuş. Sıkıntı yok sen zaten onları yakmissindir
İkimiz de lahmacun günü yapmışızSabah sporu:
36 dakika kardiyo videosu
11 dakika Leslie
5 dakika karısık karın egzersizleri +6 dakika 2+2 kilo dambıl ile ayakta karın egzersizleri
Öglen sporu:
12 dakika karışık karın egzersizleri
Akşam sporu: (Gece yapıcam)
20 dakika chloe ting tüm vücut kardiyo
16 dakika chloe ting tüm vucut 2+2 kilo dambıllar ile
18 dakika leslie
Menü
Kahvaltı
Yoğurt ile nesfit yulaflı gevrek
Akşam
2 buçuk lahmacun
Ara ögün
1 dilim kek 6 adet petibör bisküvi
Aralarda light sütlü kahve
Ay evet bu kadar tesadüf olur yaİkimiz de lahmacun günü yapmışız
Yarın senin diyetin son günü dimi?Sabah sporu:
40 dakika kardiyo videosu 10 dakikası 2+2 kilo dambıl ile
5 dakika Leslie+ 10 dakika karışık karın egzersizleri
Öglen sporu:
13 dakika karısık karın egzersizleri
Akşam sporu: (Gece yapıcam)
37 dakika 5 kilo dambıl ile tüm vucut + koşu
14 dakika leslie
Menü
Kahvaltı
2 adet yumurtadan rafadan yumurta 2 buçuk dilim kepekli ekmek biraz peynir ve vişne reçeli
Akşam
Zurna dürüm
Ara ögün
1 orta cupta ev yapımı spangle
Aralarda light sütlü kahve
İnşallah bir kaç gündür baya saldım dikkat etmedim tatlılar birazda dısardan yedim bakalım sabah ne göreceğimYarın senin diyetin son günü dimi?
Ben bugün tartıldım ama hiç verememisim hayret ettim çünkü geçen hafta 1.5 vermiştim .en azından 500 Gr vermiş olmam lazimdi. Sebeplerini az çok tahmin etsek de keyfimi kaçırıyor bu gibi duraklamalar.
Yarın of günü yapasim yok mesela, çok sinir oldum az bı eksi bile görmeyisime
Hadi bakalım tebrik ediyorum seniiiiiiGeçen hafta 58.15
Güncel kilo 57.65
-500 gram
Ve hedefime ulaştım