Aynı aynı dün eşimde bana dedi sende ya hep ya hiç . O yüzden bir işi beceremıyon dediArada olabilir aslında kaçamaklar.
Ama benim çok pis bı huyum var işte. Ya hep ya hiç. Zaten bu huyum yüzünden verdiklerimi geri alıyorum. Ama bu sefer çok istikrarliyim. Koruma dönemini çok iyi yönetecem
Ben de cumartesi yani dün tartıldım. 81,1 kg idim şimdi 78,6 kiloyum. Listeye yazar mısın canım? Bu arada tartı günlerimiz ne zaman?Günaydın.
1 haftada 2.6 kg vermisim .
Eğer bu sistemle ilerlersem haziranın sonunda hedefime ulaşıyorum
Ben ketojenik beslenme ile ilgili hiç bir şey bilmiyorum. Yazar mısınız diyet listesini?Ketojenik beslenme yükleniyor...
Yarın geçiş yaparım
Tamamdır.Ben de cumartesi yani dün tartıldım. 81,1 kg idim şimdi 78,6 kiloyum. Listeye yazar mısın canım? Bu arada tartı günlerimiz ne zaman?
Benim de bilgim yoktu, arkadaşım 117 kg dan 80 e indi halen de devam ediyor. Onun vasıtasıyla ilerlicem. Sabah ve akşam iki öğün beslenicem tabak resimlerini aticam buraya.Ben ketojenik beslenme ile ilgili hiç bir şey bilmiyorum. Yazar mısınız diyet listesini?
Ben ketojenik beslenme ile ilgili hiç bir şey bilmiyorum. Yazar mısınız diyet listesini?
Yanlız ben günde 1 saat Eliptik yaptığım için bana low carb uygulucaz. O da baklagil grubundan ilaveyle. Vs . Benim. De çok bilgim yok da şimdilik bunları biliyorum :)Ben ketojenik beslenme ile ilgili hiç bir şey bilmiyorum. Yazar mısınız diyet listesini?
Hoşgeldin :)Merhaba bende katılmak istiyorum aranıza
Yaklaşık 1 buçuk aydır hafif diyet ve bol spor yapıyorum en son güncel kilom
1.59 boy 68.00 kilo hedefim 60 62 civarı şuan 40 beden giyiyorum 36 38 olsam yeterli
Bugün beslenme şeklim
Sabah nesfit yulaflı gevrek 10 yemek kaşıgı
2 buçuk bardak yarım yağlı süt
Ara öğün 1 paket eti form bitter kaplı bisküvi
Akşam 2 adet yumurta biraz peynir 4 dilim tam buğday ekmeği
Gün içinde 1 sade soda 2 bardak nescafe classic şekersiz Sütsüz sade
Akşam yine kahve içerim 1 bardak daha
Sporlarımda şu sekılde gün icinde bölerek yapıyorum öğlen 40 45 dakika gece 40 45 dakika total'de 80 90 dakika yapıyorum
Kardiyo karın tüm vücut agırlık dambıl ile dönüşümlü çalışıyorum isterseniz link paylaşırım videolar ile ilgilihepimize başarılar dilerim buarada yaşım 26 iki çocuk annesiyim
Benim tartı günüm pazardan pazara.Ben de cumartesi yani dün tartıldım. 81,1 kg idim şimdi 78,6 kiloyum. Listeye yazar mısın canım? Bu arada tartı günlerimiz ne zaman?
Hoşbulduk teşekkürlerHoşgeldin :)
Kaydettim tabloya.
Allah bağışlasın, kaç aylık ? 6 aydan küçükse riskli olmaz mı süt acisindan ki.Hoşbulduk teşekkürlergüzel bır motivasyon olucak benim ıcınde kaçamak yapmama konusunda özellikle halı hazırda çocuk emziriyorum ve regl donemım geldi tatlı krizi vuruyor burası onun önüne geçecek umarım hafta ıcınde tartılır kılo güncellemesi yaparım ☺
Inşallah teşekkürlerAllah bağışlasın, kaç aylık ? 6 aydan küçükse riskli olmaz mı süt acisindan ki.
Günaydın hoşgeldınMerhaba bende katılmak istiyorum aranıza
1.59 boy 68.00 kilo hedefim 60 62 civarı şuan 40 beden giyiyorum 36 38 olsam yeterli
Bugün beslenme şeklim
Sporlarımda şu sekılde gün icinde bölerek yapıyorum öğlen 40 45 dakika gece 40 45 dakika total'de 80 90 dakika yapıyorum
Kardiyo karın tüm vücut agırlık dambıl ile dönüşümlü çalışıyorum isterseniz link paylaşırım videolar ile ilgilihepimize başarılar dilerim buarada yaşım 26 iki çocuk annesiyim
Günaydın soor yapıyorsun daha cok proteın alman gerekmezmı7. Gün
Sabah
Filtre kahve
Öğlen
200 gr yoğurt
40 gr gronola
Ara öğün
Filtre kahve
Akşam
100 gr yağı süzülmüş ton balığı
Ara öğün
2 adet salatalık
Filtre kahve
Günlük alınması gereken kalori: 1800
Toplam alınan kalori: 575
Yok canım bırakın ya yazık sizeInşallah teşekkürler3 buçuk yasında ama malesef hala emiyor
Merhaba hemen hemen yakınmısızMerhaba bende katılmak istiyorum aranıza
Bugün beslenme şeklim
Hiç duymamıştım. Google da bı bakayım buna :)Günaydın hoşgeldın
26 yasındayken montıgnac dıyetı vardı onu yapmıstım
5 gunde gunde 1 kılo gıtmıstı cok sasırmıstım
Ozamankı yaşla alakalı dıye dusunuyorum
Sımdı 38 oldum zorlanıyorum
Evet,gerekiyor. Bugün itibariyle dengelicem yumurta ileGünaydın soor yapıyorsun daha cok proteın alman gerekmezmı
Gercı 200 geam yogurtta baya buyuk galıba
Öyle alengirli birşey değildi . Burdan ögrenmıstım dıyet sayfalarında varHiç duymamıştım. Google da bı bakayım buna :)
Evet,gerekiyor. Bugün itibariyle dengelicem yumurta ile