nurovic diyet yolculuğu

Günaydın hoşgeldın
26 yasındayken montıgnac dıyetı vardı onu yapmıstım
5 gunde gunde 1 kılo gıtmıstı cok sasırmıstım
Ozamankı yaşla alakalı dıye dusunuyorum
Sımdı 38 oldum zorlanıyorum😅
Hoşbulduk teşekkür ler 🥰 ben daha öncede cok yüklü kilolar verdim ama artık yavaş ve emin gitmek istiyorum pek diyet yapmadan sadece daha sağlıklı seçimlerle öbür türlü kalıcı olmuyor bir ömür diyet yapmak zor yaşam tarzı olarak görüyorum artık 🥰
Maşallah gayet gençsin spor desteğiyle gitmeyecek kilo yok 💪🤭
Yok canım bırakın ya yazık size😅 iliğinize kadar sömürmüş😅🥰🥰
Ahhaha malesef öyle ama cok bağımlı naptıysam olmadı bırakmıyor 🤣
Merhaba hemen hemen yakınmısız
Bende 160 boyundayım 60 62 olsam yeter
Hadı bakalım oluruz ınsallah
Merhaba inşallah bırbırımızle olan iletişim ve destekle yakın zamanda oluruz şuan spora başlıyorum akşam yeme ve spor olarak listemi paylaşırım 🥰

Kizlar, bugün diyetisyene gittim.
Boy kilo yaş baz alınca 60 da durmamin iyi olacağını söyledi. (42 yaşındayım)

50 li leri seviyorum deyince, 20 li yaşlarda olsaydınız 52 çok yakışırdı ama 60 sizin için ideal olan kilo olacaktır dedi.( Zaten 20 li yaşlarımdaki kilomda 52-53 du şaka gibi :KK70:. ) Canım sıkıldı , ben tabiki en azından 55 i görene kadar durmam. 50-55 arasını da o zamanki şartlara göre değerlendiririm artık.

Beden yaslaniyor tamam da ruh olduğu gibi gepgenc duruyor. Keşke ruh da yaslansaymisti da böyle takilmasaydik benim gibi 40 Lara gelip kendini genç hissedenler. Bide minyon olunca ve çok gocmeyince yaşını da belli etmiyorsun hepten bı tuhaf oluyor ya. Saçmaladım mi ne, canım sıkıldı paylaşmak istedim.

50 li leri seviyorum deyince, 20 li yaşlarda olsaydınız 52 çok yakışırdı ama 60 sizin için ideal olan kilo olacaktır dedi.( Zaten 20 li yaşlarımdaki kilomda 52-53 du şaka gibi :KK70:. ) Canım sıkıldı , ben tabiki en azından 55 i görene kadar durmam. 50-55 arasını da o zamanki şartlara göre değerlendiririm artık.

Beden yaslaniyor tamam da ruh olduğu gibi gepgenc duruyor. Keşke ruh da yaslansaymisti da böyle takilmasaydik benim gibi 40 Lara gelip kendini genç hissedenler. Bide minyon olunca ve çok gocmeyince yaşını da belli etmiyorsun hepten bı tuhaf oluyor ya. Saçmaladım mi ne, canım sıkıldı paylaşmak istedim.
İnsan olduğu deil hissettiği yaştadır bence nasıl iyi hissediyorsan öyle yap 🤗
Benim ailem eşimde zayıflama böyle iyi diyor yakışıyor cok zayıflık sana gitmiyor diyor ama ben rahat hissetmiyorum daha önce 34 36 bedendim evde olan kıyafetlere girememek zoruma gidiyor 🥲 ama bugün daha önce düğmesi kapanmayan Salopete rahatça girip üstüne bır tıkta bollastıgını görünce müthiş bir sevinç kapladı içimi durmak yok yola devam baskalarının deil bizim nasıl düşündüğümüz ve iyi hissettiğimiz önemli 💪🥰
Bugun yarın regl olacağım ama ona rağmen maşallah iyi gidiyor sağlıklı beslenme rutinim 😌
Akşam paylasacagım listemi ve spor videolarını da ekleyeceğim link olarak belki sizde yapmak istersiniz cok etkılı ustelık zayıflarken aynı zamanda müthiş sıkılastırıyor yoksa kilo yavaş gıderken bır anda 2 beden incelme imkansız olurdu 💪🥰

Ama onun bedensel bır matematıgı var
Daha zayıf gorunmez daha çökük oluruz bence
Bir bildikleri vardır
Mesela bende ozamanlar 52 55 tim
Ikı sene once sporla 62 ye düştüm sanki o kılolarda gıbıydım
Sımdı bende 38 im 60 bence ıdeal
Ben 60 olayımda gerısı olmasada olur

İnsan olduğu deil hissettiği yaştadır bence nasıl iyi hissediyorsan öyle yap 🤗
Benim ailem eşimde zayıflama böyle iyi diyor yakışıyor cok zayıflık sana gitmiyor diyor ama ben rahat hissetmiyorum daha önce 34 36 bedendim evde olan kıyafetlere girememek zoruma gidiyor 🥲 ama bugün daha önce düğmesi kapanmayan Salopete rahatça girip üstüne bır tıkta bollastıgını görünce müthiş bir sevinç kapladı içimi durmak yok yola devam baskalarının deil bizim nasıl düşündüğümüz ve iyi hissettiğimiz önemli 💪🥰
Bugun yarın regl olacağım ama ona rağmen maşallah iyi gidiyor sağlıklı beslenme rutinim 😌
Akşam paylasacagım listemi ve spor videolarını da ekleyeceğim link olarak belki sizde yapmak istersiniz cok etkılı ustelık zayıflarken aynı zamanda müthiş sıkılastırıyor yoksa kilo yavaş gıderken bır anda 2 beden incelme imkansız olurdu 💪🥰
Senin adına sevindim gerçekten. Ben de bugün dışarı çıkarken son zamanlar heeeep giydiğim pantolonu giyerken hissettim o boşluğu. İnsan motive oluyor:)

Haklısın, sporsuz olmaz. Sporla vücut sıkılaşıyor. Ben şimdilik eliptikle devam edecem. 60 Lara inince ilave eklerim egzersiz yaw :KK70:

Ama onun bedensel bır matematıgı var
Daha zayıf gorunmez daha çökük oluruz bence
Bir bildikleri vardır
Mesela bende ozamanlar 52 55 tim
Ikı sene once sporla 62 ye düştüm sanki o kılolarda gıbıydım
Sımdı bende 38 im 60 bence ıdeal
Ben 60 olayımda gerısı olmasada olur
38 din dimi sende. Demek istediğini anladım ve hak veriyorum. Zaten 55 i görünce altını çok zorlamadan spora ağırlık verip devam edecem. Sıkılaşma daha önemli olacak.

[/QUOTE
Aynı yaştayız. Ruhum hala 25 yaşında. Ben oldum olası balık etliyim. Ama canını neden sıkıyorsun ki. Sağlıkla yaşlanalım

Senin adına sevindim gerçekten. Ben de bugün dışarı çıkarken son zamanlar heeeep giydiğim pantolonu giyerken hissettim o boşluğu. İnsan motive oluyor:)

Haklısın, sporsuz olmaz. Sporla vücut sıkılaşıyor. Ben şimdilik eliptikle devam edecem. 60 Lara inince ilave eklerim egzersiz yaw :KK70:
Evet baya hemde 🥰 bende senin adına sevindim harika 💪
Evet gerçekten sporsuz verilince sarkma oluo sekılsız vücut oluyor ve suda önemli tartıdaki rakamdan cok incelme bunu ölçü alarak yada kıyafetlerden anlayabiliriz ☺
Eklersin zamanla ufak ufak sonra duramıyorsun zaten ben elımde olsa sürekli spor yaparım 🤣

Merhaba kızlar ben menu paylaşımımı yapayım ☺
Sabah 10 yemek kaşıgı yulaflı sade nesfit 2 bucuk bardak yarım yaglı süt

Ara öğün 1 bardak şekersiz Sütsüz kahve yanına 2 parça şekersiz çikolata

Akşam Airfry da 3 parça tavuk ve 2 büyük patates 2 dilim tam buğday ekmeği yanına 1 er çay kaşıgı sos

Ara öğün kahve yanına 2 adet eti form bitterli bisküvi

Daha sonra gece sporu var 40 45 dakıka arası yaparım

Öğlen sporumuda 42 dakika yaptım
1 tane de sade soda içerim daha sonra ☺

Son düzenleme:

Bu iki videoyu öğlen yaptım
Akşam için karar vermedım onuda seçip yaptıktan sonra videosunu paylaşırım yapmak isteyen olursa seda hoca özellikle cok iyi cok faydalı videoları var göz atmanızı tavsiye ederim ☺

8. Gün

Sabah
2 yumurta omlet
2 ceviz
Salatalık,domates

Öğlen
200 gr yoğurt
40 gr gronola

Ara öğün
Filtre kahve

Akşam
2 yumurtadan haşhaşlı omlet

Ara öğün
Filtre kahve

Günlük alınması gereken kalori: 1800

Toplam alınan kalori: 882

Eklentiler

• IMG-20240422-WA0000.jpg
    IMG-20240422-WA0000.jpg
    120,6 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_20240422_203127.jpg
    IMG_20240422_203127.jpg
    76,5 KB · Görüntüleme: 35
8. Gün

Sabah
2 yumurta omlet
2 ceviz
Salatalık,domates

Öğlen
200 gr yoğurt
40 gr gronola

Ara öğün
Filtre kahve

Akşam
2 yumurtadan haşhaşlı omlet

Ara öğün
Filtre kahve

Günlük alınması gereken kalori: 1800

Toplam alınan kalori: 882
Tabaklar cok guzel görünüyor ama az kalori alıyorsun benım 21 yaşında yaptıgım diyete benziyor şuan bukadar az yemeye dayanamıyorum belki emzirdiğim içindir 🙄 bende bir kalori hesabı yapayım günlük nekadar aldıgımı bilmiyorum şu anda benim internette baktıgımda sporları ekleyince günlük kalori miktarımıkilo verme seçtiğim halde 2480 civarı gösteriyor ama okadar almıyorum dur hesap yapıp yazarım sana maşallah 🥰

nurovic nurovic
Hesapladım 1395 kalori almışım bugün toplamda düz 1400 diyip geçelim olması gerekenden az görünüyor yinede ama olsun sonuçta doydum 🤭

Buarada bu gece ki sporlarım bunlar olacak 💪🥰

Bu Leslie yi geçen sene 3 ay her gün yaptım. Çok güzel, zevkli geçiyordu spor.

Diğerini kaydettim tele. İlerleyen günlerde onu da eklerim tşk ederim 🌸

Bugün

Sabah

İki yumurta ile omlet
Bır dılım tam buğday ekmeği
İki kuru kayısı
Salata

Ara

10 çiğ badem,kayısılı form çay

Akşam

iki tavuk baget
Salata
Birkaç kaşık cacık
Yarım kaşık pırınc pılavı tadına baktım😅
Bir catal haslanmıs patates bununda tadına baktım😅

Spor

Lesli 3 mil 5. Günü yaptım

Benım gozumden uyku akıyor
Ne sporu 🥳🥳🥳
Aa sporsuz olurmu azda olsa yap öyle uyu çok daha kaliteli uyursun hemde üstelik hafif hissediyorsun sonrasında 🤭
Bu Leslie yi geçen sene 3 ay her gün yaptım. Çok güzel, zevkli geçiyordu spor.

Diğerini kaydettim tele. İlerleyen günlerde onu da eklerim tşk ederim 🌸
Evet leslie cok eğlenceli zaman nasıl geçiyor insan anlamıyor ☺
Rica ederim o kanalın tüm videolarına bakabilirsin hepsi cok faydalı ve güzel seviyene göre belirleyip ileride alıstıkca zor olanlarına geçersin 🥰

X