Afiyet olsun guzzum sen yemicen de kim yicek o kadar yoğun spora yarasinnnnnnYa annem süpriz yapmıs yürüyüşe çıkarken magnum almış yedim artık 236 kalori de ordan geldiama yürüyüş te 350 kalori yaktık bısı olmaz heralde gecede spor yapıcam zaten paylaştıklarımı toparlarım öyle inşallah annem diyet yaptırmıo bana ya kızıp duruo her fırsatta yedirmeye calısıo birazdan da abimler gelicek yine oturmaya suffle istio ama ben yemicem bu sefer onlara yapıcam sadece ben kahve içerim bir tek
Sağol kuzumAfiyet olsun guzzum sen yemicen de kim yicek o kadar yoğun spora yarasinnnnnn
52 yasında 81 kilo şeker tansiyon kalp hastası doktor yürüyüş verdi insülin kullanıyor yürüyüş le şekeri baya düştü oyüzden düzenli yürüyor bende eşlik ediyorum yanlız kalmasın diyeAnnenize kocamankaç yaşında ve kaç kilo merak ettim
Cok tesekkurler tüm hastalara da inşallahÇok geçmiş olsun annecinize , yürüyüş yaparak birlikte vakit geçiriyorsunuz , iyi dedikodu yapılır var ya
Maşallah annen genç anne olmuş :)52 yasında 81 kilo şeker tansiyon kalp hastası doktor yürüyüş verdi insülin kullanıyor yürüyüş le şekeri baya düştü oyüzden düzenli yürüyor bende eşlik ediyorum yanlız kalmasın diyecok tesekkur ler yürüyüşe başlamadan önce 85 kiloydu oda verdi güzel
Abim 33 yasında ben 26 en küçüğümüz 24Maşallah annen genç anne olmuş :)
10 yaş var aramızda. Genç anne olsaydım benimde 22 yaşında evladım olurdu vay be şimdi bı hoş oldum bak
Tebrikler canım ❤Geçen hafta 57.1
Güncel kilom 55.8
-1.3 kg
* Tam olarak verdiğim kilo gerçeği yansitmayabilir. Kabızlık sebebiyle ilaç aldım mecburen. Onun etkisi olmuştur tartıda.
Yani tam olarak kabizim diyemiyorum çünkü az da olsa yapabiliyorum aslında ama diyet öncesi gibi olmuyor bu.Tebrikler canım ❤
Hala kabızlık mı cekıyorsun canım dün dinlemiştim youtube de tuvalet sıklığı azalması metabolizmanın yavaslamasından kaynaklanıyormuş az kalorili diyet lerde olan şey yeme duzenını oturtunca düzelir ama böyle devam etme bukadar az yemek vücuduna cok zarar veriyor 4 aydır diyet yapıyorum cok sukur 1 kere bile kabız olmadım aksine günde en az 2 kere çıkıyorum hem sporun etkısı hemde ben iyi yiyorum buraya kalori giriyoruz mesela ama tam net kaloriyi bulmak imkansız gramı gramına ölcemedim için 1200 diyorum belki 1300 1400 1500 alıyorum ama cok takılmıyorum rakamlara hatta artık kalori de takip etmemeye karar verdim zaten neyde ne var az cok biliyorum artık sadece menü paylasıcam kalori önemli deil artık haftalık hedefim Max 500 gram vermek fazlasını verirsem bu artık kastan kayıp demek olacak yağ oranı baya düştü çünkü kas kaybetmek istemiyorum onlar cok kıymetli yağ yakma makınesi gibi
Evet malesef yeme birden azalınca wc de azalıo normal olarak lifli beslenmeye calıs canım fayda ederYani tam olarak kabizim diyemiyorum çünkü az da olsa yapabiliyorum aslında ama diyet öncesi gibi olmuyor bu.
Ben baya baya besleniyorum aslında normal yediğimi dusunuyorum ama spor egzersiz ağırlık calismak vs benim tek eksiğim bu ve ne zaman disiplinle devam edersem o zaman düzene girecem.
Sana söz verdim, sözümü tutmam lazım.
55.00 i gorunce baslayacagim düzenli yapmaya. En azından 15 dk egzersiz ve yarım saat eliptik kesin olacak peogramimda. Birde dambıl eklemem şart tabi.
Arkadaşım yay almis karın kasları için. Bayağı zormuş yapması ama çok işe yariyormus. Acaba alsam mı diyorum rutinime spor eklenince.
55.00 demiştim ama benEvet malesef yeme birden azalınca wc de azalıo normal olarak lifli beslenmeye calıs canım fayda eder
Senın menüye bakınca az geliyor bana çünkü ben baya yiyorum hani kalori az cıkıo programda ama büyük ihtimal genel olarak hatalı diye düşünüyorum hesaplamamçünkü ona bakarsam o kalori miktarları ile okadar sporla haftada 2 kilo rahat vermem lazım belki banaa az gelme sebebi yoğun spor temposu dur sen yapmadığın ıcın o yeme yeterli geliyor olabılır
Gördün artık 55 ı oyüzden başla artık yavaş yavaş❤ o sekılde harika olur dambılda 2 kilo ile başla sonra arttırırsın zamanla
Karın için dambıl ve vücut agırlıgı yetiyor harıka gelişiyor extra bırseye ihtiyaç duymadım ama benı daha motive eder dersen al tabiki deneburda spor paylaşımlarını okumak ıcın sabırsızlanıyorum
Hayır ben 55 ı görünce anladım banane55.00 demiştim ama ben
Dambıl ile 10 dk kol caliscam şimdikk
Afiyet olsun canım cok iyi yapmışsın. Benim bugün off günüm ama canım yemek yemek istemedi akşama semizotu salatası yicem sanırımHayır ben 55 ı görünce anladım bananeben sana kısa videolar atarım dambılın varsa şuan ufaktan baslarsın 10 15 dakika civarı sonra zaten yetmicek alısınca merak etme
Bugün doyasıya kahvaltı yaptım esimde kızdı ne eziyet edion kendine zaten spor yapıon nıe aç kalıon bide burda menüleri görse kalpten gidecekben yine yiyom ona rağmen bugün doyana kadar kahvaltı ettim ama acıkmam daha akşama kadar dayanamayıp hesapladım kahvaltım 510 kalori