- 30 Ocak 2017
- 12.752
- 194.154
Cezaları hafiflettik burada. Beklerim ❤Oradan kurtulursam sana gelicem chocum sensiz diyet yapmam ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cezaları hafiflettik burada. Beklerim ❤Oradan kurtulursam sana gelicem chocum sensiz diyet yapmam ben
Sırf ceza yok diye var burası ben gelene kadar cezasız yapın litfennnCezaları hafiflettik burada. Beklerim ❤
Onu da denedik yürümedi be cemosum sen biliyorsun nasıl açtık burayı 1 senedir ayaktayız şükürSırf ceza yok diye var burası ben gelene kadar cezasız yapın litfennn
Biz bir aya kalmaz kapatır gideriz burayıOnu da denedik yürümedi be cemosum sen biliyorsun nasıl açtık burayı 1 senedir ayaktayız şükür
Afiyet olsun Yürüyüşe çıktım bende14:38 ilk ogunum ağzımı açıyorum sürem dolana kadar yerim
Sen geçtiğimiz cumartesi günü tartı fotoğrafı çekmiştin değil mi? Tekrar bir alabilir miyim onu ya listeye eklemeye unuttum herhalde. Hesabı ona göre yapalımAlıntı yapamadım niyeyse hata veriyor
Geçmiş olsun dilekleriniz için Allah razı olsun inşallah
Yarın hepimiz için güzel bir gün olur inşallah emeklerimizin karşılığını alırız
Artıda çıksam ekside çıksam benim için sorun değil tabi artı çıkınca moralim bozuluyor ama beslenmemden sporumdan eminim o yüzden içim rahat sağlığım için yapabildiğimin en iyisini yapıyorum
Birde kaptanım ben şimdi kilomu yarın neye göre hesaplayayim 56.50 e göre mi 58 kg ya göre mi Chocolita
16 kasim tartım var kaptanımSen geçtiğimiz cumartesi günü tartı fotoğrafı çekmiştin değil mi? Tekrar bir alabilir miyim onu ya listeye eklemeye unuttum herhalde. Hesabı ona göre yapalım
Söylediklerinin hepsi o kadar doğru ki o farkındalığı yakalayıp hiç bırakmamak. Her şey inanmakla başlıyor yapabileceğine inanmak hepi.izde de bu inancın hepimizde de olduğunu görüyorum.️️️ Evet kızlar yarın tartı günü
Hadi biraz hareket
Ne yapıyorsak kendimiz için. Her şey kendi mutluluğumuz için.
İnsanlar, hayat telaşı, özgürlüğün olamayışı, üzüntüsü stresi üstümüzde hakimiyet kurup bizi şişmanlatabiliyorsa
Biz onlara bırakın bozulan psikolojimizi, sağlığımızla oynama hakkını verdiğimiz içindir
Şimdi en azından kendi bedenimiz üzerinde hakimiyet kurabildiğimizi kendimize ispat edelim
Önce Rabbimize sonra da bize emanet bu vücut, bu psikoloji.
Bizim. Bize yediren sebeplerin/ kişilerin değil. Bunlar yaşanırken herkes hayatına devam ediyor. Ayılmamız gerek.
Sonra da öz güven dolup taşalım
Çünkü hak ediyoruz. Hepimiz şahsına münhasır değerli kadınlarız. Hepimizin bir hikayesi var.
Bugün hayattayız. Yarın yaşanırsa bu bir hediyedir bize.
Bugün yapalım arkadaşlar.
Tamamdır listeye aldım. Ceza egzersizleri de tamamlandı16 kasim tartım var kaptanım
İnşallah birlikte üstesinden gelicezSöylediklerinin hepsi o kadar doğru ki o farkındalığı yakalayıp hiç bırakmamak. Her şey inanmakla başlıyor yapabileceğine inanmak hepi.izde de bu inancın hepimizde de olduğunu görüyorum.