Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Karbonhidrat ve şekerden vazgeçemeyecek tek kişi varsa o da bendim. Ben geçtiysem herkes geçebilir abartmıyorum. Kızlar yemin ederim bir oturuştu bir kilo antebin meşhur tatlısı var ya fıstıklı (adı yasaktır diye demedim) onu yiyodum.
Sabah bi tost yapardım 3 ekmek yer kalkardım 🤣🤣🥹 şimdi tahin pekmez bir tatlı kaşığı
Midemi kandırsın diye 1 dilim ekmek tek kahvaltı da ama beyaz ekmek yememeye çalışıyorum. Ve ben bu ikisini bıraktım ne şişkinlik kaldı ne sivilce ne yorgunluk.
Aslında benim ekmekle sorunum yok yemesem de olur. Ama asıl şekerli gıdalar varsa saymayayım şimdi 🙈 bir de evde hamur işi yapmaya korkuyorum çocuklar bile isyan ediyor artık ama çıktım bir yola düşsem de dönmek yok yola devam
Merhabalar ohbb ohbb
2018 yılında Doris Hofer'in videolarıyla çok güzel kilo vermiş ve sıkılaşmıştım.
Youtube'da "squatgirl" veya Doris Hofer olarak aratırsan çok güzel bölgesel egzersiz videoları da mevcut.
Birini örnek olması açısından paylaşayım.

40 dak. süren 500 kal. videolarını yapıyordum o zaman her gün, çok işe yaramıştı. Onları da öneririm.
Dilerim beğenirsin.💕💐

Evet ona da bakayım tavsiyelerinizi her gün uymaya çalışacağım bakalım, teşekkürler

Screenshot_2024-11-23-00-12-08-690_cc.pacer.androidapp.jpg

Toplam 90.483 adım
Chocolita Chocolita

İyi geceler 🌙

Bugün kahvaltı yapmadımok yoğundum.

Öğle

Utanarak söylüyorum üç çeyrek ekmek arası kavurma kaşar yedim

Akşam

3 kaşık pilav
1 tabak lahanalı ıspanaklı sebze yemeği

Öğlen abarttığım için akşam yemek yemem demiştim ama dayanamadım çok acıkmıştım.

Bugünkü adım sayım 9555.

IMG_3297.jpeg

Bu hafta toplam adım sayım;

16/11 26279
17/11 9524
18/11 7759
19/11 8112
20/11 8605
21/11 7345
22/11 9555

Bu hafta toplamda 77179 adım atmış oldum.

Bonus Bonus
Chocolita Chocolita

İyi geceler
Sabah
3 bardak su
bir dereotlu krep
3 yeşil 3 siyah zeytin
Beyaz peynir
Öglen
Bi latte
Bi mandalina
Akşam
Mercimek corbası
3 kaşık pilav
4 kaşık orman kebabı

Bugunki adım sayım bu haftayıda hemen hesaplayım yazıyorum Chocolita Chocolita Bonus Bonus

Eklentiler

• IMG_2637.jpeg
    IMG_2637.jpeg
    69,5 KB · Görüntüleme: 3
X