Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Yarın spor ve adım Toplamlarını da unutmayalım kızlar
Bakalım kim kazanacak 🥰

3 den sonra gelen tartı için 1 uyarı verilir
❗️Yıldız Savaşçıları tartıları özelden atar

💫 22 Kasım Yıldız Savaşçıları 💫

🔥 ohbb ohbb ⚔️ ilknurrr22 ilknurrr22 🔥
Birinci belli ben ikinciyi merak ediyorum 🫣😛😛😛

Gazlayıcı müzikler indirdim. Yürüyüş yaparken iyi gidiyor. Kendi klibinde yürür gibi :cool:
Gerçi nasıl çıkacaksam. Yarın hava çok rüzgarlı olacakmış uyarı yapıp duruyorlar
Çıkma çıkma canım burdada uyarı yaptılar evde olmaktan en güvenlisi

Ben hepinizde bir fikir almak istiyorum aslında. Kendimizce bir yola girdik beslenme olsun elimizden geldiğince yürüyüş veya spor olsun. Ama yaparken doğrunilerlemek istiyorum. Şimdi fiziksel olarak benim bu son yıllarda basenlerim yanlara doğru genişledi yani bana önden bakınca basenlerim yana doğru baya geniş beni rahatsız edici boyutta. Bana tavsiye edeceğiniz bir egzersiz, bölgesel hareket var mı? Özellikle bunun faydası olur diyebileceğiniz. Bu durumdan çok muzdaribim gerçekten.

Ben hepinizde bir fikir almak istiyorum aslında. Kendimizce bir yola girdik beslenme olsun elimizden geldiğince yürüyüş veya spor olsun. Ama yaparken doğrunilerlemek istiyorum. Şimdi fiziksel olarak benim bu son yıllarda basenlerim yanlara doğru genişledi yani bana önden bakınca basenlerim yana doğru baya geniş beni rahatsız edici boyutta. Bana tavsiye edeceğiniz bir egzersiz, bölgesel hareket var mı? Özellikle bunun faydası olur diyebileceğiniz. Bu durumdan çok muzdaribim gerçekten.
Ooo tam benlik mevzular şahsen basenleri kendisinden önce belli olan biriyken sürekli yaptığım bir iki egzersiz vardı linklerini bulur bulmaz sana hemen atayım ciddi anlamda basenlerin şekle girmesine küçülmesine yardımcı oluyor birde eğer basenlerin gitsin istiyorsan bir müddet karbonhidrat alımını kesmen gerekiyor canım meyve dahi olsa sekerli tüm besinleride keza öyle tarçın ve bitter çikolata bu dönemde sana yardımcı olacaktır birde bir faydası varımdır bilmiyorum ama ben o dönemde her ogunumde baharatlı yoğurt tüketiyordum

Son düzenleme:
Motive olsun diye size bir öncesi sonrası yapayım malum boy olmadığı için bu resimde 86 kusur kilodaydim ikinci resimde 57 olan halim

Spor linkleri hemen şuracıkta
ohbb ohbb

Eklentiler

• 1000011725.jpg
    1000011725.jpg
    117,7 KB · Görüntüleme: 14
Selamlar hanımlar
Doğru düzgün uğrayamadım kaç gündür
Regl kapıda gelmek üzere belden aşağım tutmuyo 🥹 spor yapamadım o sebepten
Sabah 500 ml su
Aç karnına kahve tarçınlı
14.00 da ilk öğün 2 yumurta 2 dilim peynir 1 dilim ekmek 1 tatlı kaşığı tahin pekmez
Ara elma
10 badem çok demeyin regl öncesi krizlerdeyim 🤣 vururum sizi
2 mandalin
1 bardak süt
Akşam 17.30 1 tabak kabak kavurma 1 servis kaşığı pilav
Bugün suyu da az içtim 1,5 lt
Chocolita Chocolita Bonus Bonus ohbb ohbb

Ooo tam benlik mevzular şahsen basenleri kendisinden önce belli olan biriyken sürekli yaptığım bir iki egzersiz vardı linklerini bulur bulmaz sana hemen atayım ciddi anlamda basenlerin şekle girmesine küçülmesine yardımcı oluyor birde eğer basenlerin gitsin istiyorsan bir müddet karbonhidrat alımını kesmen gerekiyor canım meyve dahi olsa sekerli tüm besinleride keza öyle tarçın ve bitter çikolata bu dönemde sana yardımcı olacaktır birde bir faydası varımdır bilmiyorum ama ben o dönemde her ogunumde baharatlı yoğurt tüketiyordum

Motive olsun diye size bir öncesi sonrası yapayım malum boy olmadığı için bu resimde 86 kusur kilodaydim ikinci resimde 57 olan halim

ohbb ohbb

Süpersin maaşallah😍. Senin gibi insanları görünce çok muylu oluyorum gerçekten, takdir ediyorum seni canım.Çok teşekkür ederim. Uyarılarını dikkate alacağım.benim en büyük düşmanın karbonhidrat zaten. Yaşım da ilerliyor artık 39'um niye vazgeçemiyorum şu şekerden bilmiyorum. Ama elimden geleni yapıyorum ve yapacağım da. Bu önerdiğin videoları da her gün yapmaya çalışacağım.
Selamlar hanımlar
Doğru düzgün uğrayamadım kaç gündür
Regl kapıda gelmek üzere belden aşağım tutmuyo 🥹 spor yapamadım o sebepten
Sabah 500 ml su
Aç karnına kahve tarçınlı
14.00 da ilk öğün 2 yumurta 2 dilim peynir 1 dilim ekmek 1 tatlı kaşığı tahin pekmez
Ara elma
10 badem çok demeyin regl öncesi krizlerdeyim 🤣 vururum sizi
2 mandalin
1 bardak süt
Akşam 17.30 1 tabak kabak kavurma 1 servis kaşığı pilav
Bugün suyu da az içtim 1,5 lt
Chocolita Chocolita Bonus Bonus ohbb ohbb
Merak etme canım ben de dahil çoğunluk regl zaten herkes seni anlayacaktır😊

Süpersin maaşallah😍. Senin gibi insanları görünce çok muylu oluyorum gerçekten, takdir ediyorum seni canım.Çok teşekkür ederim. Uyarılarını dikkate alacağım.benim en büyük düşmanın karbonhidrat zaten. Yaşım da ilerliyor artık 39'um niye vazgeçemiyorum şu şekerden bilmiyorum. Ama elimden geleni yapıyorum ve yapacağım da. Bu önerdiğin videoları da her gün yapmaya çalışacağım.

Merak etme canım ben de dahil çoğunluk regl zaten herkes seni anlayacaktır😊
Karbonhidrat ve şekerden vazgeçemeyecek tek kişi varsa o da bendim. Ben geçtiysem herkes geçebilir abartmıyorum. Kızlar yemin ederim bir oturuştu bir kilo antebin meşhur tatlısı var ya fıstıklı (adı yasaktır diye demedim) onu yiyodum.
Sabah bi tost yapardım 3 ekmek yer kalkardım 🤣🤣🥹 şimdi tahin pekmez bir tatlı kaşığı
Midemi kandırsın diye 1 dilim ekmek tek kahvaltı da ama beyaz ekmek yememeye çalışıyorum. Ve ben bu ikisini bıraktım ne şişkinlik kaldı ne sivilce ne yorgunluk.

Merhabalar ohbb ohbb
2018 yılında Doris Hofer'in videolarıyla çok güzel kilo vermiş ve sıkılaşmıştım.
Youtube'da "squatgirl" veya Doris Hofer olarak aratırsan çok güzel bölgesel egzersiz videoları da mevcut.
Birini örnek olması açısından paylaşayım.

40 dak. süren 500 kal. videolarını yapıyordum o zaman her gün, çok işe yaramıştı. Onları da öneririm.
Dilerim beğenirsin.💕💐

ohbb ohbb

Tebrik ediyorum azminize maşallah😍😍
Karbonhidrat ve şekerden vazgeçemeyecek tek kişi varsa o da bendim. Ben geçtiysem herkes geçebilir abartmıyorum. Kızlar yemin ederim bir oturuştu bir kilo antebin meşhur tatlısı var ya fıstıklı (adı yasaktır diye demedim) onu yiyodum.
Sabah bi tost yapardım 3 ekmek yer kalkardım 🤣🤣🥹 şimdi tahin pekmez bir tatlı kaşığı
Midemi kandırsın diye 1 dilim ekmek tek kahvaltı da ama beyaz ekmek yememeye çalışıyorum. Ve ben bu ikisini bıraktım ne şişkinlik kaldı ne sivilce ne yorgunluk.
Bende çok abur cubur yiyorum önceden her kahvaltı da bir ekmek yerdim simdi yemiyorum yine aynı kilodayım kilom yok almıyorum 56 58 arası gidiyorum ama belim basenlerim yağlanmaya basladı buda beni rahatsız ediyor

İyi akşamlar kurstaydım bugün sabah yarım açma Türk kahvesi yanına bitter çikolata bir tane öğlen tavuklu şehriye salatası yanına bir tane hamur işi akşam sobada patates 2 tane şimdi de kuru erik badem ceviz bir avuç toplamda suyumu da içtim yarına hazırım ve çok açım 😁 Chocolita Chocolita Bonus Bonus

Eklentiler

• Screenshot_2024-11-22-21-46-43-348_pedometer.steptracker.calorieburner.stepcounter.jpg
    Screenshot_2024-11-22-21-46-43-348_pedometer.steptracker.calorieburner.stepcounter.jpg
    50,8 KB · Görüntüleme: 9
X