Pazari bekle cnm tartı için .Kızlar bu sabah tekrar güncel kilomdayımpazara kadar elimden geleni yapıcam ödem suyu falan yapmam lazım aslında ama nedense cok üşeniyorum bide uyanır uyanmaz tartılıyorum gece geç yattım 4 ü geçiyordu 11.30 da kalktım birazdahamı beklemeliyim acaba tartılmak için yüzüm sis çünkü şuan
Şuanki leri baz almıyorum canım da demek istediğim uyanır uyanmazmı tartılmak iyi yoksa birazdahamı beklesek hani uyanınca özellikle geç yattıgımızda şiş uyanıyoruz ya ödemli mesela sabah kalkıp tartıldımda yüzüm cok şişti bilekliğim iz yapmış bileğime şişti 1 saat sonra kendıne geldi indi şişlik lerPazari bekle cnm tartı için .
İkisini mukayese ederdim ben olsamŞuanki leri baz almıyorum canım da demek istediğim uyanır uyanmazmı tartılmak iyi yoksa birazdahamı beklesek hani uyanınca özellikle geç yattıgımızda şiş uyanıyoruz ya ödemli mesela sabah kalkıp tartıldımda yüzüm cok şişti bilekliğim iz yapmış bileğime şişti 1 saat sonra kendıne geldi indi şişlik ler
Tamam birde öyle deniyim en azından bir 40 50 dakika sonra ve uyandığımda tartılarak deniyim bakım fark olacakmı tek sorun cok susuyorum uyandıgımda tartılıp hemen su içiyorum 2 3bardak onu bıraz bekletmem lazımİkisini mukayese ederdim ben olsam
Aynen ben de :)))))Tamam birde öyle deniyim en azından bir 40 50 dakika sonra ve uyandığımda tartılarak deniyim bakım fark olacakmı tek sorun cok susuyorum uyandıgımda tartılıp hemen su içiyorum 2 3bardak onu bıraz bekletmem lazım
Evet alısınca sigara alkolden farksızahaha spor yapan insanlarda bu oluyor canım :) Alışkanlık olduğu için bir de ne güzel işte ben de kendimi kaldırabilsem keşke ama işten sonra pert oluyorum
Tebrik ederim cnm.Güncel kilo 61.45
Eski kilo: 61.70
-250 gram
Sağol canımTebrik ederim cnm.
Ben de 1 kg vermişim çok şükür 58 i gördüm artık.
Ben de kim ne derse desin 48 e inicem. Akşamları 50 sabahları 48 lerde olacam hedefimden vazgecmicemSağol canım
Bende seni cok tebrik ediyorum harikasın maşallah
Hedefime ulasmıssınben hedefi 58 e çektim ya ailem kızıyor ama dinlemicem zaten o kiloyu koruma dönemi var alma verme payı kalsın
48 ne kız aboBen de kim ne derse desin 48 e inicem. Akşamları 50 sabahları 48 lerde olacam hedefimden vazgecmicem
Yok kız ben iki kez indim o kiloya , hiç öyle kemik torbası olmuyor. Rakamsal takıntı diyebiliriz. Boy kilo arası 10 fark olmalı ya kadınlarda o sebeple 48. Yoksa 52 de kalırdim o kilolar benim iyi olduğum kilo aralığı da.48 ne kız aboyürüyen kemik torbası olursun ya napıon sen okadar istemiom bana hıc gitmez boy pos bişi yok yakısmıo minimum 55 altı beni 15 yasına çekiyor
Bana gitmiyor ya bekarken 48 kiloyu görmüştüm hiç olmamıstı o yaşta bile hiç yakışmamıştı asırı zayıftım şimdi düşünemiyorumYok kız ben iki kez indim o kiloya , hiç öyle kemik torbası olmuyor. Rakamsal takıntı diyebiliriz. Boy kilo arası 10 fark olmalı ya kadınlarda o sebeple 48. Yoksa 52 de kalırdim o kilolar benim iyi olduğum kilo aralığı da.