- 20 Nisan 2024
- 552
- 820
- 27
İnşallah canım dikkat edip hareket ettikçe hedeflerimize ulaşacağızMaşallah inşallah bende istediğim kiloya gelirim
Ben bayram boyunca liste paylaşsaydım şok üzerine şok yasayacaktınız demekki bunları kaçamak saymıyorumTakiliyorum yahu
Kac kg verdiniz simdiye kadar?
Dötümüz sagolsun ayol her turlu güzelizBen bayram boyunca liste paylaşsaydım şok üzerine şok yasayacaktınız demekki bunları kaçamak saymıyorumhakedilmiş kaçamaklar sağolsun varolsun
11 kilo verdim ama bi 8 kilo daha var hedef 50 deTakiliyorum yahu
Kac kg verdiniz simdiye kadar?
Bi sey kalmamis, verirsin cabucak.11 kilo verdim ama bi 8 kilo daha var hedef 50 de
Bi sey kalmamis, verirsin cabucak.
Dengeli devam edersin, sporu da birakmazsan sorun yokİnşallah hemen gitsin ya koruma kısmı için heyecanlıyım ben asıl.
Orası öyle sağlık için yapıyoruz bunu aslında güzellik kavramına uymaya çalışırsak bitmez sonu gelmezDötümüz sagolsun ayol her turlu güzeliz
Alkol hiç kullanmadım ama bildiğim kadarıyla cok ödem yapıyor bır kaç gün dikkat edersen atar vücut biraz egzersizle desteklersin bide bol su iç inşallah gider kilo öyle bır kaç günde alınmıyor yağdan yani ödem olarak almışsındır oda gider zaten yemek konusunda ben baya uçtum 4 gün full yedim ekmek baklava herşeyden dışarıda olunca da hep sağlıksız şeyler yedimSelam kızlar tatilden gece döndüm bayramda alkolün dibine vurdum maalesef ödemim cok fazla o nedenle. yemek de yedim tabii ama ekmek vs cok tüketmedim. Cumartesi gunu tartılacağım hedefim tatile gitmeden önceki kiloyla aynı olmak. Çok kilo aldığımı sanmıyorum bakacagıızz :)
Ay bayramda bi kaçamak yaptık artık hepimiz yaa olsun o kadar daAlkol hiç kullanmadım ama bildiğim kadarıyla cok ödem yapıyor bır kaç gün dikkat edersen atar vücut biraz egzersizle desteklersin bide bol su iç inşallah gider kilo öyle bır kaç günde alınmıyor yağdan yani ödem olarak almışsındır oda gider zaten yemek konusunda ben baya uçtum 4 gün full yedim ekmek baklava herşeyden dışarıda olunca da hep sağlıksız şeyler yedimama kilo almadım hiç çünkü spora devam ettim gündüz yapamadım gece fazla yaptım öyle dengeledim bakalım şuan reglim pazar günü tartı günü sonucu göreceğim
Aynen öyle canımız sağolsun telafisi zor değil hallederizAy bayramda bi kaçamak yaptık artık hepimiz yaa olsun o kadar daSiz sıkı spor yapıyorsunuz evet, şükür benim de arkadasım oturduğum siteye taşındı, yaz geldi şimdi havuza inerim hem de salona inmek için de iyi oldu arkadasımın gelmesi
Şeker yerine meyve hurma muz bal veya şekersiz tatlandırıcılı çikolata satılıyor onlarla degistirebilirsin porsiyona dikkat ederek herşeyin fazlası zarar sonuçtadiyet listesi ne yapmam gerekiyor sürekli şeker yiyorum. şekeri uzak kalamıyorum.
Bu ve bunun gibi diyete uygun tarifleri deneyebilirsin. Öncelikle 2-3 hafta kendine zaman tanı şekerden olabildiğince uzak durman için elinden gelenin fazlasını yap lütfen. Zamanla göreceksin canın istemeyecek. Ben ki tatlı kolik biriydim 70 gün olacak tatlı konusunda hiç kaçamak yapmadım. Sen de başarırsın yeterki kendin için bunu yap canım.diyet listesi ne yapmam gerekiyor sürekli şeker yiyorum. şekeri uzak kalamıyorum.