- 8 Aralık 2009
- 4.134
- 5.582
ah hadi inşallah kim sevmezki baklavaları hemde karındaOh süper cok sevındım harikasınazimle ilerleyen hep yol alır maşallah ❤
Şöyle bir kaç ay daha devam eder karında eklersen eğer kas görüntüsünü seviyorsan baklavaları görmeye başlarsın ufaktan
Aminah hadi inşallah kim sevmezki baklavaları hemde karındaşimdi şu tatil olayını atlatıp geleyim yeni bir program yapıcam kendime o zaman karınıda eklicem
Tek ayak üzerinde zipladin mi :)Sabah sporu:
80 dakika tempolu yürüyüş (Annemle çıktık)
16 dakika victoria secret karın bel egzersizleri + 5 dakika karın egzersizi
Öglen sporu:
2 saat 40 dakika yüzme
5000 adım
Akşam sporu: Gece yapıcam
30 dakika kardiyo
20 dakika leslie tarzı video 2+2 kilo dambıllar ile 4 dakika esneme soğuma
Bugün 3 saat uykuyla gezdim akşam da mayıstım ilk defa erken uyudum ona rağmen toplamda 4saat 20 dakika uyumuşumkafam cok fena kulaklarımda su var hissediyorum ama çıkmıyor o rahatsız ediyor galiba garip hissediyorum
İşe yararmı hiç denemedim deniyim hala kulaklarımda su var suya atladım sürekli her atladımda su girdiTek ayak üzerinde zipladin mi :)
Bende çok işe yarar.İşe yararmı hiç denemedim deniyim hala kulaklarımda su var suya atladım sürekli her atladımda su girdihafif bir agrımsı bişi var
iyi hadi bayılmadan döndüysen sorun yokKızlar hamamdan geldim 2 saat 40 dakika yüzdüm full yüzme bilmedim için cırpındım yürüdüm yüzmeye calıstım kızlarla bırbırımızı boğduk birazbirbirimizi kucaklayıp yuzdurduk falan baya eğlendim ihtiyacım varmış
Saate göre 500 kalori civarı yaktım gösteriyor evde spordan daha iyi eğlenceli oldu
Zıplarken su sesini duydumBende çok işe yarar.
Haha yok bayılmadımda eve geldim de uykusuzdum biraz uyudum iyi geldi gözlerimi açamıyordumiyi hadi bayılmadan döndüysen sorun yok500 kaloride çok iyi bence
ooo masallah o zaman iyi bi eksiyi haketti bence o vücutHaha yok bayılmadımda eve geldim de uykusuzdum biraz uyudum iyi geldi gözlerimi açamıyordum
Bu saat cok doğru deil kalori de ama ortalama olarak bilgi veriyor en azından dün total tüm gün 1350 kalori yakmısım bakım bukadar harekete pazar günü ne çıkacak
İnşallahooo masallah o zaman iyi bi eksiyi haketti bence o vücut
Oh ohhh afiyet olsun canımKızlar menüye ekleme yapıyorum 1 tane kornet yedim kardeşim geldide 209 kalori yine 1124 e ulaştıspor yapcam az sonra erir gider inşallah