nurovic diyet yolculuğu

63. Gün

Öğlen
2 haşlanmış yumurta
4 zeytin
Biraz peynir

Akşam
10 tane çiğ köfte
3 ince lavaş

Eklentiler

• IMG-20240615-WA0003.jpg
    IMG-20240615-WA0003.jpg
    40,2 KB · Görüntüleme: 18
64. Gün

Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
3 zeytin
Biraz peynir

Öğlen
1 porsiyon zeytinyağlı taze fasulye

Akşam
1 kase yoğurt
10 fındık
10 badem

Ara öğün
2 gün kurusu
1 ceviz

Eklentiler

• IMG-20240616-WA0003.jpg
    IMG-20240616-WA0003.jpg
    40,1 KB · Görüntüleme: 14
65. Gün

Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
3 zeytin
Biraz peynir
1 dilim ekmek üzerine sokella

Akşam
1 tabak soslu patlıcan biber kızartma ve köfte

Ara öğün
2 gün kurusu
2 ceviz

Eklentiler

• IMG-20240617-WA0000.jpg
    IMG-20240617-WA0000.jpg
    39,9 KB · Görüntüleme: 16
65. Gün

Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
3 zeytin
Biraz peynir
1 dilim ekmek üzerine sokella

Akşam
1 tabak soslu patlıcan biber kızartma ve köfte

Ara öğün
2 gün kurusu
2 ceviz
Valla süpersin canım hala diyet tam devam 💐🏆🤩
Ben diyet hak getire 4 gündür yiyorum özellikle dün regl oldum onun etkisiyle baya baklava yedim😂 ama annem yaptı ev baklavası hazır yemem sevmiom oyüzden daha masum deil mi 😂 4 gündür geziyorum dısarda yedim içtim mecbur sağlıklı bişiler seçme şansım olmadı 🙈evde durmadım hıc spora devam her gece yapıyorum mutlaka sabahları yapamadım 3 gün 2 günde öglen yapamadım ama akşam fazla yapıp dengeledim bugün tartıldım sabah okadar yememe rağmen ve regl olmama rağmen 62.4 geldim sadece 700 gram artı oda ödemden 3 gündür de sabah erken evden çıktımız için gecede spor yaptım için geç yatıyorum 4 4 buçuk saatlik uykularla geziyorum inşallah pazar gününe artı olmadan belki ufak eksiyle gelicem 🤩 bugün de menü paylasmıcam sabah kahvaltı dışarda yedik neyden ne kadar yedim tam bilemiyorum ama yarından itibaren tekrar buradayım menü lerle 🥰 inşallah bayramınız güzel geçiyordur herkese bol eğlenceler 💐

Valla süpersin canım hala diyet tam devam 💐🏆🤩
Ben diyet hak getire 4 gündür yiyorum özellikle dün regl oldum onun etkisiyle baya baklava yedim😂 ama annem yaptı ev baklavası hazır yemem sevmiom oyüzden daha masum deil mi 😂 4 gündür geziyorum dısarda yedim içtim mecbur sağlıklı bişiler seçme şansım olmadı 🙈evde durmadım hıc spora devam her gece yapıyorum mutlaka sabahları yapamadım 3 gün 2 günde öglen yapamadım ama akşam fazla yapıp dengeledim bugün tartıldım sabah okadar yememe rağmen ve regl olmama rağmen 62.4 geldim sadece 700 gram artı oda ödemden 3 gündür de sabah erken evden çıktımız için gecede spor yaptım için geç yatıyorum 4 4 buçuk saatlik uykularla geziyorum inşallah pazar gününe artı olmadan belki ufak eksiyle gelicem 🤩 bugün de menü paylasmıcam sabah kahvaltı dışarda yedik neyden ne kadar yedim tam bilemiyorum ama yarından itibaren tekrar buradayım menü lerle 🥰 inşallah bayramınız güzel geçiyordur herkese bol eğlenceler 💐
Kendimi tebrik ederken sana da afiyet bal şeker olsun diyorum :KK66:

Masalara rağmen bozmadım diyeti, ama insanlar çok zorluyor masalardan ziyade onlara karşı büyük direnç gösteriyorum diyebilirim.

Kendimi tebrik ederken sana da afiyet bal şeker olsun diyorum :KK66:

Masalara rağmen bozmadım diyeti, ama insanlar çok zorluyor masalardan ziyade onlara karşı büyük direnç gösteriyorum diyebilirim.
Sağol canım 😍
Bende seni cok cok tebrik ediyorum harikasın 🏆
Beni pek zorlayan yok cok gönüllü yedim ya 3 ayı geçti neredeyse bozmadan gittim hep bu sefer bayram bahanesi ile yedim biraz pişman olsamda sıkıntı yok kaldıgım yerden devam 🤭 sporu bırakmadıkca kilo almıyorum onun rahatlıgı var yoksa yemezdim spor yapma sansım olmasa 🤭 bugün sabah 10 da kahvaltı ettim sonra bir kahve içtim şekersiz onunla duruyorum hiç acıkmadım cok garip 😂 demekki kahvaltı cok önemli yeterli çeşitli zengin kahvaltı yapınca insan acıkmıyor spor da yaptım bide 50 dakika ona rağmen 🤭

günaydın kızlar. bu kız bu sabah 55.8 rakamını gördü çok şükür :-):-)
ve bu sabah vucudumun baya sıkılaştığını ve karnımın sertleştiğini farkettim. sabahları yaptığım 15 dk lık yağ yakıcı egzersiz videosu bence etkili oldu. artık pantolonlarımın belleri çok rahat kapanıyor. yanlarım taşmıyor. :halay: :halay: :nazar:
Maşallah canım çok sevindim Rabb'im banada nasip etsin kilolarımi vermeyi.

Napıyorsunuz kızlar 🥰
Bugün tartıldım tok karnına 62.3 geldim sanırım ödem gidiyor pazara kadar son güncel kilom olan 61.7 nin azda olsa altını görürüm diye umut ediyorum inşallah 🤲🥰 400 500 gram eksi gelse yeter okadar yeme içmeye havalara ucarım hatta 😂
Spora aynen devam bugün güzel antrenmanlar yaptım 💪🥰
Siz napıyorsunuz çoğumuz tatilde galiba ses seda yok herkeze iyi eğlenceler 💐

Napıyorsunuz kızlar 🥰
Bugün tartıldım tok karnına 62.3 geldim sanırım ödem gidiyor pazara kadar son güncel kilom olan 61.7 nin azda olsa altını görürüm diye umut ediyorum inşallah 🤲🥰 400 500 gram eksi gelse yeter okadar yeme içmeye havalara ucarım hatta 😂
Spora aynen devam bugün güzel antrenmanlar yaptım 💪🥰
Siz napıyorsunuz çoğumuz tatilde galiba ses seda yok herkeze iyi eğlenceler 💐
Maşallah inşallah bende istediğim kiloya gelirim

Bence gayet güzel ilerliyorsun insanız bazen canımız çikolata abur cubur vs isteyebilir ben normalde yıllardır çikolata tatlı (baş ağrısı yapıyor )vs yemiyorum ama bazen çok canım isterse bir parça yiyorum
O arkadaş burayı takip etmediği için benim sürecimi bilmiyor haklı olarak sıkıntı değil. Sonuç olarak bayram boyunca nelere nelere hayır demiş bir iradeyle bu küçük kaçamaklarla günü kapatmışim. Öpüp başımın üstüne koyarım ben:KK70:

O arkadaş burayı takip etmediği için benim sürecimi bilmiyor haklı olarak sıkıntı değil. Sonuç olarak bayram boyunca nelere nelere hayır demiş bir iradeyle bu küçük kaçamaklarla günü kapatmışim. Öpüp başımın üstüne koyarım ben:KK70:
Tebrik ederim canım ♥️ bende 65 70 leri görmeyi çok istiyorum inşallah ilaçlarımı alıyorum yediklerime dikkat ediyorum az az belki yavaş yavaş vereceğim ama olacak inşallah

Takiliyorum yahu
Kac kg verdiniz simdiye kadar?

X