- 20 Nisan 2024
- 552
- 820
- 27
Sağol canım ❤Oh ohhh afiyet olsun canım
Kahvaltıdan geldik biraz dolaştık beyaz ekmek yedim mecbur başka yoktu ama cok yemedim herşeyden azar azar tattım iyi geldi özlemisim normal kahvaltı etmeyi baya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım ❤Oh ohhh afiyet olsun canım
İyi bayramlar canımGüncel kilo 61.7
Eski 62.25
Misafir gelicek kızlar hemen kilo bildirip kaçıyorum görüşürüz Hepinize hayırlı bayramlar ❤
Valla süpersin canım hala diyet tam devam65. Gün
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
3 zeytin
Biraz peynir
1 dilim ekmek üzerine sokella
Akşam
1 tabak soslu patlıcan biber kızartma ve köfte
Ara öğün
2 gün kurusu
2 ceviz
Kendimi tebrik ederken sana da afiyet bal şeker olsun diyorumValla süpersin canım hala diyet tam devam
Ben diyet hak getire 4 gündür yiyorum özellikle dün regl oldum onun etkisiyle baya baklava yedim ama annem yaptı ev baklavası hazır yemem sevmiom oyüzden daha masum deil mi 4 gündür geziyorum dısarda yedim içtim mecbur sağlıklı bişiler seçme şansım olmadı evde durmadım hıc spora devam her gece yapıyorum mutlaka sabahları yapamadım 3 gün 2 günde öglen yapamadım ama akşam fazla yapıp dengeledim bugün tartıldım sabah okadar yememe rağmen ve regl olmama rağmen 62.4 geldim sadece 700 gram artı oda ödemden 3 gündür de sabah erken evden çıktımız için gecede spor yaptım için geç yatıyorum 4 4 buçuk saatlik uykularla geziyorum inşallah pazar gününe artı olmadan belki ufak eksiyle gelicem bugün de menü paylasmıcam sabah kahvaltı dışarda yedik neyden ne kadar yedim tam bilemiyorum ama yarından itibaren tekrar buradayım menü lerle inşallah bayramınız güzel geçiyordur herkese bol eğlenceler ❤
Sağol canımKendimi tebrik ederken sana da afiyet bal şeker olsun diyorum
Masalara rağmen bozmadım diyeti, ama insanlar çok zorluyor masalardan ziyade onlara karşı büyük direnç gösteriyorum diyebilirim.
Maşallah canım çok sevindim Rabb'im banada nasip etsin kilolarımi vermeyi.günaydın kızlar. bu kız bu sabah 55.8 rakamını gördü çok şükür
ve bu sabah vucudumun baya sıkılaştığını ve karnımın sertleştiğini farkettim. sabahları yaptığım 15 dk lık yağ yakıcı egzersiz videosu bence etkili oldu. artık pantolonlarımın belleri çok rahat kapanıyor. yanlarım taşmıyor.
Sokella ekmek ve 1 tabak kızartma mi65. Gün
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
3 zeytin
Biraz peynir
1 dilim ekmek üzerine sokella
Akşam
1 tabak soslu patlıcan biber kızartma ve köfte
Ara öğün
2 gün kurusu
2 ceviz
Maşallah inşallah bende istediğim kiloya gelirimNapıyorsunuz kızlar
Bugün tartıldım tok karnına 62.3 geldim sanırım ödem gidiyor pazara kadar son güncel kilom olan 61.7 nin azda olsa altını görürüm diye umut ediyorum inşallah 400 500 gram eksi gelse yeter okadar yeme içmeye havalara ucarım hatta
Spora aynen devam bugün güzel antrenmanlar yaptım
Siz napıyorsunuz çoğumuz tatilde galiba ses seda yok herkeze iyi eğlenceler
He canım heSokella ekmek ve 1 tabak kızartma mi
Bence gayet güzel ilerliyorsun insanız bazen canımız çikolata abur cubur vs isteyebilir ben normalde yıllardır çikolata tatlı (baş ağrısı yapıyor )vs yemiyorum ama bazen çok canım isterse bir parça yiyorumHe canım he
O arkadaş burayı takip etmediği için benim sürecimi bilmiyor haklı olarak sıkıntı değil. Sonuç olarak bayram boyunca nelere nelere hayır demiş bir iradeyle bu küçük kaçamaklarla günü kapatmışim. Öpüp başımın üstüne koyarım benBence gayet güzel ilerliyorsun insanız bazen canımız çikolata abur cubur vs isteyebilir ben normalde yıllardır çikolata tatlı (baş ağrısı yapıyor )vs yemiyorum ama bazen çok canım isterse bir parça yiyorum
Tebrik ederim canım bende 65 70 leri görmeyi çok istiyorum inşallah ilaçlarımı alıyorum yediklerime dikkat ediyorum az az belki yavaş yavaş vereceğim ama olacak inşallahO arkadaş burayı takip etmediği için benim sürecimi bilmiyor haklı olarak sıkıntı değil. Sonuç olarak bayram boyunca nelere nelere hayır demiş bir iradeyle bu küçük kaçamaklarla günü kapatmışim. Öpüp başımın üstüne koyarım ben
Takiliyorum yahuO arkadaş burayı takip etmediği için benim sürecimi bilmiyor haklı olarak sıkıntı değil. Sonuç olarak bayram boyunca nelere nelere hayır demiş bir iradeyle bu küçük kaçamaklarla günü kapatmışim. Öpüp başımın üstüne koyarım ben