teşekkür ederim elimden geliğince bırakmamak için çabalyıyorum 2hafta snra tatil var o zamana kadar en azından ne versem kar malum tatilsüpersin tebrik ederim. bıraktın sanmıştım göremeyince seni tekrar burda görmek güzel oldu.
süpersin bende dayanamayıp bu sabah tartıldım 56.8 geldim gördüm yine 56 yı çok şükür
bende kendimi çok kısıtlamadan aralıklı oruçla kalori açığı oluşturarak ilerliyorum kahvaltı yapmıyorum öğlen başlıyorum yemeye öğle yemeklerim genelde hafif çorba oluyyor yada kahvaltılık akşamda ben şahsen o günki evin durumuna bağlı akşama karar veriyorum çok uygun değilssse smoothie yapıyorum yada salata+protein kendi hayatınıza göre ayarlayabilirsiniz arada kaçamaklar oluyor mutlaka ama devammmmHiç bilmiyorum ki yapacağım birşeyler
Tamam teşekkürler dediklerinizi dikkate alacağımbende kendimi çok kısıtlamadan aralıklı oruçla kalori açığı oluşturarak ilerliyorum kahvaltı yapmıyorum öğlen başlıyorum yemeye öğle yemeklerim genelde hafif çorba oluyyor yada kahvaltılık akşamda ben şahsen o günki evin durumuna bağlı akşama karar veriyorum çok uygun değilssse smoothie yapıyorum yada salata+protein kendi hayatınıza göre ayarlayabilirsiniz arada kaçamaklar oluyor mutlaka ama devammmm
kalori de hesaplayabilsiniz bence uygulamalar oluyor hesaplayan ne yediğinizidenot etmiş oluyorsunuz
sende çok güzel ilerliyorsun intagram da bir pos görmüştüm bu fotoğraf kilo aldım diye moralimi bozduğumda beni motive ediyor ve çok kez böyle oldu gerçektensüpersin tebrik ederim. bıraktın sanmıştım göremeyince seni tekrar burda görmek güzel oldu.
süpersin bende dayanamayıp bu sabah tartıldım 56.8 geldim gördüm yine 56 yı çok şükür
Rica ederim şu dan bahsetmiyorum onu zaten 2.5-3 lt içiyorum onda da Japon su diyeti diye birşey var onu uygulamaya çalışıyorum .sabah aç karna 4 bardak su içiliyor kahvaltı yapılacaksa 40 dk sonra yapılıyor ben yapmadığım için problem olmuyor her öğünden yarım saat önce su içmeyi bırakıyorsun yemek yedikten en az 2 saat sonraya kadar da içmiyorum belki uygulamak isteyen olursa yazayım buraya dedimTamam teşekkürler dediklerinizi dikkate alacağım
Verirsiniz moralinizi bozmayın benceSelam bu ara ıkı haftadır kılo vermem durdu cunku yıyorum fast food dısında. Ölcülü yıyorum ama genede alkol falan karıştı en son 74.7' ye düştüm. hafta ıcı duzeltmeyı dusunuyorum bayrama 16 gun kaldıı.
Ah keşke ama hiç içimden gelmiyor canım benim yaaaaNapıyorsunuz kızlarevde oturan hanımlar spora baslıcam birazdan bana eşlik edin sizlerde yapın bitince paylaşalım ne yaptıgımızı motivasyon olsun
Sabah ev işlerini hallettimNapıyorsunuz kızlarevde oturan hanımlar spora baslıcam birazdan bana eşlik edin sizlerde yapın bitince paylaşalım ne yaptıgımızı motivasyon olsun
Hadi zorla kendimi canım yaparsın inanıyorum sana birlikte yapıyoruz gibi düsünAh keşke ama hiç içimden gelmiyor canım benim yaaaa
Harikasın ilk günler için yeterli zamanla artarSabah ev işlerini hallettim
10 dk lessie mil 1 yaptım ilkkez spor yapıyorum
Duş aldım kitap okudum
Pazara ve markete gideceğim yürüyüşu de aradan çıkarırım diye düşünüyorum
İnşallahHadi zorla kendimi canım yaparsın inanıyorum sana birlikte yapıyoruz gibi düsün
Harikasın ilk günler için yeterli zamanla artar
İnşallah
Çok güzel olmuş canımKahvaltı 08 :00
1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
1 dilim ekmek
Şekersiz çay
Ara öğün 13:30
1 kase yoğurt zerdeçallı
2 ceviz
Akşam 19 :00
6 yemek kaşığı kuru fasulye