- 29 Mayıs 2024
- 2.145
- 5.231
Teşekkürler inşallah hep böyle devam ederimÇok güzel olmuş canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler inşallah hep böyle devam ederimÇok güzel olmuş canım
1 haftayı atlattıktan sonrasi kolay. Bol eksili haftalar sana bana hepimize :))Teşekkürler inşallah hep böyle devam ederim
Amin amin amin ecmain inşallah1 haftayı atlattıktan sonrasi kolay. Bol eksili haftalar sana bana hepimize :))
Harika canımKahvaltı 08 :00
1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
1 dilim ekmek
Şekersiz çay
Ara öğün 13:30
1 kase yoğurt zerdeçallı
2 ceviz
Akşam 19 :00
6 yemek kaşığı kuru fasulye
3 yemek kaşığı pirinç pilavı
10 dk lessie mil 1
8000 adım
2lt suEki Görüntüle 3435466
Aman benım annem diyete bişi demıo çünkü az yemıom ama sporuma karısıo kaynanam uzak o pek karısmaz zaten de bide eşim karısıo boşver bız bildimiz gibi devamGeçen sene 48-50 kilo aralığına kadar zayıfladığımda resmen bana cirkinlestin bile dedi alt üst oturunca bu diyet konusunda kaçak davranmak durumunda kalıyorum. Kısacası o diyete tamam spora devam diyor bana. Ben de he he diyip yine yoluma devam ediyorum hedef kiloma ulaşana kadar. Biraz dertleşmek istedim yahu
İyi gecelerİyi geceler herkese
Allah şifalar versin canım menü gayet iyi kalori olarak cok az hatta ama imkanlar dahilinde nekadar olursa kendini kasma hıc önemli değil sağlık olsun yeterSelam kızlar
4.gün
Sabah
toplantılarım vardı hep ancak 12 buçukta yemek yiyebildim kahvaltı yapamadım
Izgara tavuklu salata
Ara öğün
Ice latte (dün çok sıcaktı bunaldım)
Akşam
Yine hastanede olduğum için ekmeksiz et döner yedim. Bu gece refakatçi olacağım yarın sabaha bakıcam artık. Böyle bi sürece denk geldi ama insalah sağlık olsun gerisi önemli değil diye düşünüyorum.
Toplam kalori : 643
Tartı günü mü ?Yarın büyük gün kimler heyecanlı ben gibi
Ben Salı güncelleceğim olur mu ? Diyetisten de o gün değiştirecek listemiYarın büyük gün kimler heyecanlı ben gibi
Amin canım teşekkür ederim aynen öyle ne yapayım vallahi bugün yapamadım zaten resmen diyeti bi sabah yapabildim evdeyken zor ya. Çalışırken zaman geçiyor :)Allah şifalar versin canım menü gayet iyi kalori olarak cok az hatta ama imkanlar dahilinde nekadar olursa kendini kasma hıc önemli değil sağlık olsun yeter
Canım adet dönemi yanıltıyor.Tartı günü mü ?
Ben adet dönemindeyim sorun olur mu
Olur cnm. Ben o gün guncellerim seninkini.Ben Salı güncelleceğim olur mu ? Diyetisten de o gün değiştirecek listemi
Bitince atsam olur muCanım adet dönemi yanıltıyor.
Olur cnm. Ben o gün guncellerim seninkini.
Tabiki.Bitince atsam olur mu
Teşekkür ederimTabiki.