Ben takınlıyım bir şeye taktıysam onu bır sekılde yaparım oğlan uyuduğu gıbı yada babası baktıgı vakit hemen spora başlıyorum her vakti değerlendirmeye çalışıyorum yorgun ve uykusuz da olsam spor yapmayınca daha çökmüş hissediyorum bunun psikolojisi daha kötü geliyor uykusuzluk ve yorgunluktan teşekkürler canım❤
Mesela dün akşam sporunu gece 1 buçukta yaptım
Bende aynı şeyi düşünüyorum. yavaş gitsin ama kalıcı olsun. zaten son kilolar istesek hızlı gitmiyor malesefCok sağol canım Allah ragzı olsun❤
Evet malesef ama sorun değil bir dahaki sefere daha iyi olur inşallah yavaş olsun kalıcı olsun
2. oğlumu dünyaya getirdiğim bende böyleydim her boşlukta leslıe yapardım yada eliptiğe binerdim. durmadan hareket halindeydim. zaten kendini planlayıp programladığın zaman mutlaka uyguluyorsun. yemekte aynı şekilde. ben ne yiyeceğimide bir gün önceden kafamda belirliyorum yoksa kesin araya bi kaçamak sızarBen takınlıyım bir şeye taktıysam onu bır sekılde yaparım oğlan uyuduğu gıbı yada babası baktıgı vakit hemen spora başlıyorum her vakti değerlendirmeye çalışıyorum yorgun ve uykusuz da olsam spor yapmayınca daha çökmüş hissediyorum bunun psikolojisi daha kötü geliyor uykusuzluk ve yorgunluktan teşekkürler canım❤
Mesela dün akşam sporunu gece 1 buçukta yaptım
kaç kiloydunuz bi gidip listeye bakayım. tebrik ederim bu aradaay cok sukur 75.8 lere inmişim. Ama yürüyüş hareket spor.
tabı yemıyorumda yıyıncede az az yıyorum. devamm
Liste yalan oldu. Çizelge sığmayınca alt alta yazayım dedim yine bitirmeden silindi yanlış bastım. Yazanlar oldukça güncelliyorumkaç kiloydunuz bi gidip listeye bakayım. tebrik ederim bu arada
evet gidip baktım eksik gibiydi. istersen ben geçen hafta çarşamba 57.6 gelmiştim onuda yazabilirsin. bu çarşambada yenisini yazarsınListe yalan oldu. Çizelge sığmayınca alt alta yazayım dedim yine bitirmeden silindi yanlış bastım. Yazanlar oldukça güncelliyorum
Yazdım canim. Bu sistemde daha kolay oldu daha değiştirmem.evet gidip baktım eksik gibiydi. istersen ben geçen hafta çarşamba 57.6 gelmiştim onuda yazabilirsin. bu çarşambada yenisini yazarsın
26 nısanda 77 küsürlerde basladım gecen hafta reglıydım bıttı cuamrtesı basladım geri.kaç kiloydunuz bi gidip listeye bakayım. tebrik ederim bu arada
teşekkür ederim canım eline sağlıkYazdım canim. Bu sistemde daha kolay oldu daha değiştirmem.
ne güzel26 nısanda 77 küsürlerde basladım gecen hafta reglıydım bıttı cuamrtesı basladım geri.
bugun ama kactı bıraz domateslı makar yedım bı bucuk tabak. Aksamda dısarda olacagım gıdecegım yere yuruyyerek gıdıcem. ızgara tarzı yemeyı dusunuyorum yarından devammm
Cnm sana zahmet boyunu yazar mısın tekrar. Diğerleriyle yazayım.26 nısanda 77 küsürlerde basladım gecen hafta reglıydım bıttı cuamrtesı basladım geri.
bugun ama kactı bıraz domateslı makar yedım bı bucuk tabak. Aksamda dısarda olacagım gıdecegım yere yuruyyerek gıdıcem. ızgara tarzı yemeyı dusunuyorum yarından devammm
Aynen öyleBende aynı şeyi düşünüyorum. yavaş gitsin ama kalıcı olsun. zaten son kilolar istesek hızlı gitmiyor malesef
2. oğlumu dünyaya getirdiğim bende böyleydim her boşlukta leslıe yapardım yada eliptiğe binerdim. durmadan hareket halindeydim. zaten kendini planlayıp programladığın zaman mutlaka uyguluyorsun. yemekte aynı şekilde. ben ne yiyeceğimide bir gün önceden kafamda belirliyorum yoksa kesin araya bi kaçamak sızar
Cok korkuttu bu gözümü baygınlık geçiririm bu sekılde beslenirsem okadar protein almama rağmen bazen elim ayagım boşalıyor gozlerım kararıyor30. Gün
(detox programı 1.gün)
Sabah
250 gr yoğurt
7 hurma
Öğlen
250 gr yoğurt
7 hurma
Akşam
250 gr yoğurt
7 hurma
Siz herkese moral mi veriyorsunuzteşekkür ederim canım eline sağlık
ne güzelsonuç olarak vermişsiniz bıraktınız sayılmaz demekki dikkat etmişsiniz tebrik ediyorum güzel sonuç
Sadece resme bakarak nasıl anlicaz ki.Merhaba kızlar bugün bir video denk geldi hangi vücut tipisin diye hem oradan görerek hem internette test yaparak hemde kendimi analız ederek net bır sonuçla mezamorf vücut tipi olduğumu gördüm sizde buna bakarak ne olduğunuzu anlarsanız ona göre spor ve beslenme programı uygulayabilirsiniz cok katkısı olacak ☺ kılo vermede zorlanma çabuk yağlanma çabuk kas kazanma kılo alamama gibi sebepler vücut tipi ile alakalıymıs ona göre düzenleme gerekiyormuş daha öncede duymuştum ama pek önemsememistim bugün tekrar önüme gelince izledim ve gerçekten önemli birşeymiş
Mesela mezomorf kolay kas kazanan kolay kılo alıp verebilen ince belli atletik duran bir vücut tipiymis sızde bakın bakalım neymıssınız
Assagıyada görsel ekledim bakın bakalım ☺
Merhaba.Bende başlamak istiyorum ne yapıyoruz ?
Sadece resim değil onu örnek olarak koydum canım ☺ link atayım bakSadece resme bakarak nasıl anlicaz ki.