nurovic diyet yolculuğu

Sadece resim değil onu örnek olarak koydum canım ☺ link atayım bak
Beslenme Planı{lpurl}&gad_source=1&gclid=CjwKCAjw9IayBhBJEiwAVuc3fgkpZuWGcdFCAX6rHa28Bvn66YW4warqoqk8kRPKOrMidGxPhG_0bxoCauQQAvD_BwE
Baktım. İnce tıp değilim. Atletik miyim bilmiyorum geniş omuzluyum ama kas da yok. :KK70:

Kızlar İyi geceler ben sporu bitirdim sodamı ıcıp yatarım az sonra 💪🥰
Ölcü aldım az önce sabah aç karnına almam daha iyi olurdu ama merak ettim 🤭şu sekılde çıktı 18.gün bugun en son ölçü ile arasındaki gün sayısı
Bel 26 nisanda 74 muş bugün 72
Karın 26 Nisan'da 91 mis bugün 89
Kalca en geniş yerinden 26 Nisan'da 103 muş bugün 98
Kalçadan baya gitmiş cok mutluyum 😂
Ve o günden bugüne sadece 2.150 kılo vermişim incelme beklediğimden cok iyi bu benı asırı motive etti 😍💪

Reformer plates yapaniniz oldu mu daha önce ? Kızımın gittiği jimlastik okulundaki grup platesine yazılsam mi diyorum. Fiyatı emsallerine göre uygun 8 ders 1750 dedi.
ben yaptım bir süre aşırı etkili. Su an vaktim olmadıgı için gidemiyorum tekrar baslamak istiyorum ama birebir ders daha faydalı oluyor. Grup derslerinde hareketler kaçabiliyor cunku dışardan kolay görünse de zor hareketler :)

Aynen öyle 🤭 hedefe zaten son 5.500 kalmıs acelem yok 2 ay içinde gitse tamamdır oda gider herhalde 😅
Evet bende öncesinde video bakıp bugün bunu yapıcam diyerek yapıyorum ogun nekadar yorgun veya enerjık yada canım ne yapmak istiyorsa motive edici oluyor 🥰evet yemek konusuda öyle kahvaltı eder etmez bakıyorum evde ne var ne yiyebilirim değişiklik olsun ona göre planlayıp hazırlıyorum bu sayede saglıklı şeyler yiyebiliyorum öbür türlü dediğin gibi kaçamak yada hazır gıdalara yönelme riski daha fazla
Dün esım magnum almıs onu bıle yemedim kızım yedi ben kendime saglıklı dondurma yapıyorum hergün ondan yiyorum tariften 4 adet çıkıyor hemde büyük öyle küçük bişi değil 4 tanesi toplam 356 kalori 4 e bölersek tanesi 89 kalori hepsini de yesem 1 2 tanede asla kılo aldırmaz çünkü içeriğinde sadece muz bal şekersiz çikolata ve süzme yoğurt var 😋🥰
hazır dondurma bende denedim evde oğlum istedi geçen gün gerçekten çok lezzetli oldu. diyet döneminde mutlaka yapılıp yenebilir nefsi körlemek için.
Siz herkese moral mi veriyorsunuz ☺️ sizin nasıl gidiyor
moral motivasyon için burdayız zaten.:KK66: çünkü tek başımıza paylaşmadan yapamadık bu işi.:-) burda hem paylaşıyoruz hem birbirimizi yönlendiriyoruz hemde motivasyon sağlıyoruz. bekleriz aramıza:KK5::KK36:
Merhaba kızlar bugün bir video denk geldi hangi vücut tipisin diye hem oradan görerek hem internette test yaparak hemde kendimi analız ederek net bır sonuçla mezamorf vücut tipi olduğumu gördüm sizde buna bakarak ne olduğunuzu anlarsanız ona göre spor ve beslenme programı uygulayabilirsiniz cok katkısı olacak ☺ kılo vermede zorlanma çabuk yağlanma çabuk kas kazanma kılo alamama gibi sebepler vücut tipi ile alakalıymıs ona göre düzenleme gerekiyormuş daha öncede duymuştum ama pek önemsememistim bugün tekrar önüme gelince izledim ve gerçekten önemli birşeymiş
Mesela mezomorf kolay kas kazanan kolay kılo alıp verebilen ince belli atletik duran bir vücut tipiymis sızde bakın bakalım neymıssınız 🥰
Assagıyada görsel ekledim bakın bak
Kızlar İyi geceler ben sporu bitirdim sodamı ıcıp yatarım az sonra 💪🥰
Ölcü aldım az önce sabah aç karnına almam daha iyi olurdu ama merak ettim 🤭şu sekılde çıktı 18.gün bugun en son ölçü ile arasındaki gün sayısı
Bel 26 nisanda 74 muş bugün 72
Karın 26 Nisan'da 91 mis bugün 89
Kalca en geniş yerinden 26 Nisan'da 103 muş bugün 98
Kalçadan baya gitmiş cok mutluyum 😂
Ve o günden bugüne sadece 2.150 kılo vermişim incelme beklediğimden cok iyi bu benı asırı motive etti 😍💪
bende baktım ama ectomorph gibi gözüküyor. ama ben çok çabuk kilo alırım ama çabukta veririm. kollarım bacaklarım hem ince hem uzundur. ama bel bölgem kalın ve yağlı benim malesef. bilemedim o yüzden emin olamadım
Detox 1.gun 400 gr vermişim.
süper yaaa bende 800 gr vermişim. ama regl bitiyor artık bugün ondan dolayı biraz sönüyorda olabilirim.

sabah
hindiba kahve

ilk öğün 12:00
7 hurma
4 kaşık yoğurt

ara
türk kahvesi
detoks çayı

2. öğün 16:00
9 adet hurma
4 kaşık yoğurt

son öğün 20:00
4 kaşık yoğurt ( içine pul biber+ zencefil+ zerdeçal+ nane karıştırdım. )

3 lt su içildi. son öğünde hurma yemedim canım istemedi.

dün 58 kilo ile başladım. bu sabah 57.2 geldim. 56 yı görmeye ramak kaldı yarın sabah göreceğimi düşünüyorum :rolleyes::rolleyes:

hazır dondurma bende denedim evde oğlum istedi geçen gün gerçekten çok lezzetli oldu. diyet döneminde mutlaka yapılıp yenebilir nefsi körlemek için.

moral motivasyon için burdayız zaten.:KK66: çünkü tek başımıza paylaşmadan yapamadık bu işi.:-) burda hem paylaşıyoruz hem birbirimizi yönlendiriyoruz hemde motivasyon sağlıyoruz. bekleriz aramıza:KK5::KK36:

bende baktım ama ectomorph gibi gözüküyor. ama ben çok çabuk kilo alırım ama çabukta veririm. kollarım bacaklarım hem ince hem uzundur. ama bel bölgem kalın ve yağlı benim malesef. bilemedim o yüzden emin olamadım

süper yaaa bende 800 gr vermişim. ama regl bitiyor artık bugün ondan dolayı biraz sönüyorda olabilirim.
Aynen öyle evde yapınca gönül rahatlıgıyla yiye biliyoruz sekerde vücut illa istiyor böyle rahatlatıyoruz

Ectomorph larda yaglanabiliyor diyor sadece ince zayıf dururlar diyor biraz karışık evet anlaması zor 😅 ben en cok kaslanma konusundan anladım gerçekten bır kaç gün spor yapsam özellikle bacak bölgem direk kaslanıyor bir ara yüksek ağırlık çalışıyordum bacağım resmen bölünmüştü sankı top gibi bir nevi erkek bacağı gibi olmuştu 😂 kaslarımı sıktıgımda boyun kenarlarım kanat gibi sısıyordu o yüzden emın oldum mezomorf olduğuma bide kolay kilo verip alıyorum 😅 belki sende mezomorf olabilirsin

Aynen öyle evde yapınca gönül rahatlıgıyla yiye biliyoruz sekerde vücut illa istiyor böyle rahatlatıyoruz

Ectomorph larda yaglanabiliyor diyor sadece ince zayıf dururlar diyor biraz karışık evet anlaması zor 😅 ben en cok kaslanma konusundan anladım gerçekten bır kaç gün spor yapsam özellikle bacak bölgem direk kaslanıyor bir ara yüksek ağırlık çalışıyordum bacağım resmen bölünmüştü sankı top gibi bir nevi erkek bacağı gibi olmuştu 😂 kaslarımı sıktıgımda boyun kenarlarım kanat gibi sısıyordu o yüzden emın oldum mezomorf olduğuma bide kolay kilo verip alıyorum 😅 belki sende mezomorf olabilirsin
ne güzel yaptığın sporlar hiç boşa gitmiyor. :KK66: ben ne olduğumu çözemedim:-) zayıflayımda farketmez:-)
Boy 162

boy 162 kilo bugün 59.3 kg hedef 53-54
sende hemen hemen bize yakınsın boy kiloda. hedef kilomuzda aynı.
ben normalde günde 2 öğünn yada 1 ana 1 ara öğün olarak besleniyorum. saat 12 de ilk öğünümü yapıyorum. akşam genelde 5 gibi bitiriyorum. evde yememeye dikkat ediyorum. 2 gündür hurma detoksu yapıyorum. yarın normal rutinime geri döneceğim. ramazan öncesi 62.3 kg dım. şuan 57.2 yim. yavaş ama azimle ilerliyorum.

Kizlar sizlerin kaçıncı diyet yolculuğunuz bu?
Benim 3
Daha öncekiler gibi olsun istemiyorum.
Hedef kiloma ulaşınca bu defa eski duzenime aslaaa donmucem. Sağlıklı beslenme hep olacak hayatımda ve asıl yaptigim hatayi katiyen yapmicam. (akşam 19 dan sonra ağzıma kilit vurmak)
Tatlı hayatımda olmazsa olmaz, bu yüzden de haftada 2-3 yerim ama sağlıklı ve düşük kalorili secicem. Umarım bu yazdıklarım havada kalmaz.

Boy 162

boy 162 kilo bugün 59.3 kg hedef 53-54
Hoşgeldin 💐🥰
ne güzel yaptığın sporlar hiç boşa gitmiyor. :KK66: ben ne olduğumu çözemedim:-) zayıflayımda farketmez:-)

ben normalde günde 2 öğünn yada 1 ana 1 ara öğün olarak besleniyorum. saat 12 de ilk öğünümü yapıyorum. akşam genelde 5 gibi bitiriyorum. evde yememeye dikkat ediyorum. 2 gündür hurma detoksu yapıyorum. yarın normal rutinime geri döneceğim. ramazan öncesi 62.3 kg dım. şuan 57.2 yim. yavaş ama azimle ilerliyorum.
Evet o benı cok mutlu ediyor kuru zayıflık bana göre değil ki hiç yakışmıyor zaten küçük duruyorum mınyon tipli yim bide cok zayıf olunca liseli diyorlar 😂 tabi kapalı oldum için bıraz kurtarıyorum ama basım acıkken gören kadınlar öyle diyor ama daha kaslı fit bir tık iri olmak tam benım vücut yapıma uygun bence öyle sevdim için de böyle düşünüyor olabilirim tabi 😂
Herşeyi geç nasıl iyi hissediyorsan o vücutta ol gerisi teferruat 🥰

Benim 3
Hedef kiloma ulaşınca bu defa eski duzenime aslaaa donmucem. Sağlıklı beslenme hep olacak hayatımda ve asıl yaptigim hatayi katiyen yapmicam. (akşam 19 dan sonra ağzıma kilit vurmak)
Tatlı hayatımda olmazsa olmaz, bu yüzden de haftada 2-3 yerim ama sağlıklı ve düşük kalorili secicem. Umarım bu yazdıklarım havada kalmaz.
Ben hamileliklerim dışında hiç çok kilolu olmadım. 17 sene önce evlenirken 52 kiloydum. sonra 3 ay içinde 58 oldum ve kendimi bildim bileli 58-60 arası gidip gelirim.
ilk çocuğumda 18 kilo aldım. 1 senede verdim.
ikinci çocuğumda 30 kilo aldım ve 1 senede verdim. hatta 54 e kadar düştüm. ama son 4 senedir yine 58-62 arası gidip geliyorum. bidaha hiç 54 olamadım. deneyimim çok oldu ama sonuca ulaşamadım.
inşallah bu sefer kararlıyım olucak. olduktan sonra bende sıkı tutmayı düşünüyorum.
çünkü gerçekten kilo vermek çok zor.
akşam bizimkilere patates ve tavuk kızarttım ben yanlarında yoğurt yedim. ve bozmamak için 1 tane bile atmadım ağzıma.

Benim 3
Ben ilk kilo mu 8. Sınıfı bitirdikten sonra vermiştim 85 kilodan 55 e düşmüştüm daha sonra evlendim 15 yasında 🙈 16 da anne oldum ve doğumdan sonra emziremedim pek kızım 3 buçuk ay emdi sadece bende yemeye cok verdim sıfır hareket evde dışarı hıc çıkmadım sıkıntı sitres evlilik çocuk derken o yaşta o sorumluluk lar agır geldi sanırım ki 114 kiloya çıktım 1 buçuk sene içinde daha sonra kılo verdim tekrar 60 a düştüm 9 ay içinde sonra yıllarca korudum ta ki oğlumu isteyene kadar ona hamile kalmak ıcın sporu bıraktım 5 ay sonra gebe kaldım hamilelikte 30 kilo aldım 62 ile gebe kalıp 92 ile doğuma girdim ilk 10 kılo hızlı gitti daha sonra emzirme ile biraz daha gitti sonrasında sezeryanın 1. Ayı dolduktan sonra spora basladım azar azar arttırdım ve 1 sene içinde eskı kıloma geldim diyetsiz ve şu anki kilo verme sürecimde yine uzun zaman korudum fakat ailevi bisiler oldu abim kız kaçırdı bende kaldılar 1 aydan fazla hamileydi doğum yaptı erken onlarla ilgilen koştur ev çocuklar derken 1 sene sporsuz ve bol yemeli geçti fakat bu sefer 1 sene sıfır spor ve cok yememe rağmen sadece 9 kilo almıştım ve cok sukur bugün 65.150 gramı gördüm geçen sene yazın ki kilomla aynıyım 🥰 benımde baya dolu dolu bir kilo al ver hayatım var yani senin gibgibi
Buarada bende tek yumurtalık ta pco var oyuzden kilo problemi yasadım büyük ihtimal çocukken ama artık bir işlevi yok doktor öyle söyledi benı etkilemiyor muş artık

Son düzenleme:
Ben hamileliklerim dışında hiç çok kilolu olmadım. 17 sene önce evlenirken 52 kiloydum. sonra 3 ay içinde 58 oldum ve kendimi bildim bileli 58-60 arası gidip gelirim.
ilk çocuğumda 18 kilo aldım. 1 senede verdim.
ikinci çocuğumda 30 kilo aldım ve 1 senede verdim. hatta 54 e kadar düştüm. ama son 4 senedir yine 58-62 arası gidip geliyorum. bidaha hiç 54 olamadım. deneyimim çok oldu ama sonuca ulaşamadım.
inşallah bu sefer kararlıyım olucak. olduktan sonra bende sıkı tutmayı düşünüyorum.
çünkü gerçekten kilo vermek çok zor.
akşam bizimkilere patates ve tavuk kızarttım ben yanlarında yoğurt yedim. ve bozmamak için 1 tane bile atmadım ağzıma.
Canım bu sekılde kılo gıder ama ömrün boyunca tamamen az yiyerek beslenmek zorlayabilir bence kalori olarak daha yüksek ama saglıklı seçeneklerle beslen mesela paketli gıda pek yeme yemeklere az yağ koy şekeri meyveden biraz baldan al protein bol al karbonhidratı cok abartma sporuna yaşam tarzına göre ayarla gibi gibi kilo verme süreci hep düşük kalorili beslenirsen koruma dönemi zorlanırsın biraz fazla yediğinde kılo olarak döner bu daha yorucu olur yavas ama emin kalıcı gitsin derim ben

Benim 3
Benim kaç oldu bilmiyorum geçen yıl 55 e düştüm sonra bitti bir ay önce yine 63 ler görünce bir stop yaptım 55 kende bir iki kilom fazla gibiydi ya çok zayıf olmak istemiyorum zaten ama 6 sayısından da uzak olmak istiyorum. Buraya yeni katılıyorum ama 8 gündür 12 de yemeğe başlayıp 7 de bitiriyorum her akşam 40 dk Leslie yapıyorum.

Benim kaç oldu bilmiyorum geçen yıl 55 e düştüm sonra bitti bir ay önce yine 63 ler görünce bir stop yaptım 55 kende bir iki kilom fazla gibiydi ya çok zayıf olmak istemiyorum zaten ama 6 sayısından da uzak olmak istiyorum. Buraya yeni katılıyorum ama 8 gündür 12 de yemeğe başlayıp 7 de bitiriyorum her akşam 40 dk Leslie yapı

Ya ben bunu yapacaktım ama eve hurma alınca hepsini yiyorum 😂

X