- 8 Aralık 2009
- 4.134
- 5.582
bence şöyle düşün şimdi dişimi sıkayım biraz sonra istediğim kiloya düşünce nasıl olsa hepsinden yemeye başlayacağım diye düşün. herkes nasıl zayıf fiti fiti dolaşıcak etrafta yazın ben neden olmayayım diye düşün.Ay vallahi bunaldım iç dökmeye geldim. Motivasyonum hiç yok nasıl boyle oldum bilmiyorum. Eski fotograflarıma baktım inceciğim işin garibi o zaman da kilolu sanıyormuşum kendimi
Evin altında spor salonu havuz var inmiyorum, cunku işten dönünce hiç halim kalmıyor. Bütün pratik seyler saglıksız. Bir de iş yerinde yemeği iptal ettiler dışardan söylüyoruz ne yicem diye düşünmekten sıkılıyorum. Köklü bi değişikliğe ihtiyacım var. Eşimin de kilosu var ama sürekli yiyor o ve ben o yerken duramıyorum. Nasıl yapacagım bilmiyorumGaliba hayatıma balık etki devam edeceğim kabullenmem mi lazım nedir
bende 50yken oyle sanıyormuşum vallahiHuhuu
53 kilolardayken ben de şişman sanardim kendimi
Ah gençlik ah.
Aynı evin içinde biri yerken zor oluyor evet irade meselesi. Çalışırken zor oluyor diyet, ama evden hazırlayıp goturebilirsin ozaman hiç bocalamaZsin cnm
Yaaa çok tatlısınız teşekkür ederimbence şöyle düşün şimdi dişimi sıkayım biraz sonra istediğim kiloya düşünce nasıl olsa hepsinden yemeye başlayacağım diye düşün. herkes nasıl zayıf fiti fiti dolaşıcak etrafta yazın ben neden olmayayım diye düşün.
ben bastım bütün tuşlara şuan sadece istediğim kıyafetlerin içine rahatça girebilmek var aklımda.
çalışıyorum yemeğimi evden getiriyorum.
öğle aralarımda yürüyüş yapıyorum oturup telefon bakmıyorum
akşamları eliptik yapmaya çalışıyorum
hatta bazı akşamlar yemeği es geçiyorum.
gibi gibi
umarım birazda olsa motivasyon verici cümleler kurabilmişimdir.
Al ama hedef kilona uyacak bedenine göre al. Ben öyle yapıyorum ise yarıyor bu da .Yaaa çok tatlısınız teşekkür ederim
Bakalım vallahi insalllah yapıcaz yani bende yeni alışveriş yapmayı dusunuyordum bugun artık almadım aldıklarıma girmem lazım once cunku
Öyle düşünme canım bak benım esımde cok zayıf ama cok yer cayın yanına bırseyler yer ama ben kafaya koydum ıcın bozmuyorum o abur cubur yerken ben saglıklı atıştırmalık hazırlayıp yiyorum gozumde midemde doyuyor dün mesela onlar pasta yerken ben muzlu ev yapımı dondurmamı yedimAy vallahi bunaldım iç dökmeye geldim. Motivasyonum hiç yok nasıl boyle oldum bilmiyorum. Eski fotograflarıma baktım inceciğim işin garibi o zaman da kilolu sanıyormuşum kendimi
Evin altında spor salonu havuz var inmiyorum, cunku işten dönünce hiç halim kalmıyor. Bütün pratik seyler saglıksız. Bir de iş yerinde yemeği iptal ettiler dışardan söylüyoruz ne yicem diye düşünmekten sıkılıyorum. Köklü bi değişikliğe ihtiyacım var. Eşimin de kilosu var ama sürekli yiyor o ve ben o yerken duramıyorum. Nasıl yapacagım bilmiyorumGaliba hayatıma balık etki devam edeceğim kabullenmem mi lazım nedir
Maşallah cnm.Sabah sporu:
12 dakika karın egzersizi
Öglen sporu:
47 dakika kardiyo ağırlıklı egzersiz
Akşam sporu:
30 dakika tüm vücut hareketleri karısık hızlı tempo yürüyüş videosu
15 dakika (5 kılo) dambıl ile tüm vücut egzersizi
(Akşam sporunu kardeşimle yapıcaz 22.00 22.30 gibi)
Sagol canımMaşallah cnm.
Ben senin eline su dökemem. Ama bu kadar sporla bile alt karnım aşağı doğru sarkmış olan kısım gitmiş tamamen. Mutlu oldum hemde muskutlu :))))
zaten 34 bedendim içine giremediğim bedenler de öyle. şu an hiç bir pantolonum olmadıgı için mecbur aldım 3-4 tane 36 bedenAl ama hedef kilona uyacak bedenine göre al. Ben öyle yapıyorum ise yarıyor bu da .
36 iyi bir beden aslında. boyunuz kaçtı acaba?zaten 34 bedendim içine giremediğim bedenler de öyle. şu an hiç bir pantolonum olmadıgı için mecbur aldım 3-4 tane 36 bedenindallah geri gireceğim içine 34lerin de
çok iyi spor yapıyorsunuz kaymağınıda yiyorsunuz tabikiSagol canımolduğu kadar gücümüz zamanımız nekadar yetiyorsa
Maşallah cok guzel haber bende cok sevindimbugün aynaya bakıyordum bende göbeği geçtim sırtım yağ doluydu iç çamaşırından çıkıyordu sımdı öyle güzel görünüyor ki bende cok mutluyum suankı vücudumdan bile kılo vermesemde cok sıkıntı etmem en güzeli de bu değilmi
1.5436 iyi bir beden aslında. boyunuz kaçtı acaba?
Kilom kaçti canım. 44 kg muydun 34 bedenken..1.54boyum olmadığı için çok görünüyor
Çok fark yok ya aramızda bende 1.571.54boyum olmadığı için çok görünüyor
Teşekkürlerçok iyi spor yapıyorsunuz kaymağınıda yiyorsunuz tabikiharikasınız